Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Тофу откъде мога да купя и към кой щанд да се насоча?

# 496
  • Пловдив
Тофу ,различни видове има в Диетични магазин на Опълченска.

# 497
  • Майничка
Тофу откъде мога да купя и към кой щанд да се насоча?

В Лекси също има, при опакованите сирена и кашкавали.

# 498
Връщам се от Лекси, но нямаше. Помолих и за помощ персонала, но никой не успя да го открие. Благодаря ви!

# 499
  • Майничка
Ако е от това на Гранда, може аз да съм взела последните три пакетчета на обяд Embarassed, изглежда приблизително така , но натурално. Има и в малки бурканчета, мариновано. Не погледнах дали няма и на здравословния щанд.

# 500
  • Пловдив
Зависи колко по-големи. Ако е над 50 номер по бг номерация - Уайкики в Галерията, НМ в МОЛ Пловдив, на Отец Паисий, горе-долу срещу ъгловата аптека има два магазина в близост един до друг, в края на главната, преди подлеза, отляво (магазинът се казва "Златина")... за това се сещам. "Ревю" също имат много изпипани модели, но повечето им материи са твърде спарващи, според мен.

Бих добавила и Роси фешън .Там има номера до 54 бъл. номерация .

# 501
  • Пловдив
От къде да купя найлонови торбички, от тези малките бели с илюстрирана панделка на тях ако се сещате?

# 502
  • Пловдив
От къде да купя найлонови торбички, от тези малките бели с илюстрирана панделка на тях ако се сещате?

От магазина за торбички на Четвъртък пазар,до стария Аладин.

# 503
  • Пловдив
 Препоръчайте ми изпробвана професионална фирма за изпиране на мека мебел в цвят шампанско. Иска ми се максимално добър резултат, изпрахме я с Рейнбоу, но резултата не беше особено добър.  bouquet

# 504
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с координати на д-р Ангелина Стоянова (детски хематолог)

# 505
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с координати на д-р Ангелина Стоянова (детски хематолог)

бул. "Любен Каравелов" №9,МЦ Сана
Телефон: 032 648420

Опитай на този тел

# 506
  • Пловдив
благодаря

# 507

бул. "Любен Каравелов" №9,МЦ Сана
Телефон: 032 648420

Опитай на този тел

Както и на място в УМБАЛ "Св. Георги" - Клиника по детска онкохематология, Д-р Ангелина Стоянова - GSM 0888 993156,бул. Васил Априлов" № 15А, Тел. 032/602252.
Лично аз съм я намирала тук на място,но това беше преди години.

# 508
Здравейте   Hug
Някой знае ли къде изкупуват злато на най-висока цена ?

# 509
  • Пловдив
Здравейте! Търся детски обувки Чипо. Знаете ли къде се продават? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт