Къде в Пловдив? - 50 тема

• 75 420
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Зависи за кой квартал ти трябва стъклар, в Кършака, на ул. Ален Мак има стъклар, не зная дали ти е удобно.

# 631
  • Пловдив
и в Тракия има изпитан (няколко пъти даже Whistling)

# 632
  • Пловдив
Здравейте. Трябва ми шивач за ушиване на покривка от сатен. Плата съм го купила.

Добра шивачка има в Тракия срещу Тони 2000 на хлебозавода и на центъра отстрани на халите, в сградата, където продават закуските.

# 633
С какво да стигна от Кичука до Полиграфия?

# 634
# 635
Благодаря slan4ize_76   bouquet

# 636
С какво да стигна от Кичука до Полиграфия?

Аз винаги като се чудя кой автобус ми трябва до някъде, гледам в този сайт:
http://transport.plovdiv.bg/desktop/

Има опция за търсене по номер на автобус и номер на спирка. Можеш и от картата да си намериш от дадено място къде има спирка и кои автобуси минават от там. Има и разписание за всеки автобус - в близкия час през дадена спирка в колко точно часа ще мине автобуса (учудващо, но е с точност до 2-3 минути). Wink

# 637
От Кичука до Полиграфията се стига директно с 36.  Wink

А иначе за стъкларя - трябва ми в Кичук Париж, благодаря предварително  Flutter  bouquet

# 638
Здравейте, някой да знае добър заварчик, или човек който се занимава с поправка на метални неща  Praynig

# 639
Гала, брат ми е заварчик, ако искаш ми пиши на лично, ако може ще помогне  Hug

# 640
  • Пловдив
Здравейте. Трябва ми шивач за ушиване на покривка от сатен. Плата съм го купила.

Добра шивачка има в Тракия срещу Тони 2000 на хлебозавода и на центъра отстрани на халите, в сградата, където продават закуските.
Благодаря.

# 641
  • Пловдив
Да попитам и още нещо. Къде да поръчам красива питка за сватба?

# 642
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка за кола на интим, по възможност някъде на центъра или кичука около събота пазар и в близост. И да работи с еднократна кола, не с онези дето ги преваряват Praynig  bouquet
моята козметичка работи само с еднократна кола. Намира се в началото на Иван Вазов - предечка срещу болницата. Ако искаш ще ти дам тел на лични.

# 643
Да попитам и още нещо. Къде да поръчам красива питка за сватба?
Поръчвала съм в пекарната на Сточна гара.

# 644
  • Пловдив
Препоръчайте ми интернет и тв доставчик.

В момента сме на N3, но договорът ни изтича, много ми се вижда месечната ни такса и съм решила да търся по -изгодни предложения на пазара...

Общи условия

Активация на акаунт