ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 49 тема

• 57 169
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Лиске, стискаме палци да се оправи милата Бела . Дръж ни в течение !

# 601
Лиси , с вас сме  Hug Hug

За едната причина от лошия ден- тя винаги ще е до теб...
За другата- ако си била на постоянен договор са длъжни на парично обезщетение и отиваш на борса с високи пари известно време.

# 602
Лиске, с теб, семейството ти и Белисима сме! Hug spoko Hug
Чакаме новини!

# 603
Лиске, с теб, семейството ти и Белисима сме! Hug spoko Hug
Чакаме новини!

Peace  и ние стискаме палци всичко да е наред. След всяка буря изгрява слънце ....  Hug

# 604
  • Пловдив
Лисе стискам палци Peace Peace Peace
Чакам утре хубави новини Hug Hug Hug

# 605
Не е разгонена,минахме днес,ама вчера е преяла и за това ,днес си яде

Не чакайте да се разгони. Кастрирайте, преди да стане беля. И без това Бела не е с доказан произход; евентуална бременност не би допринесла нито за подобряване на породата, нито за облекчаване проблема с бездомните кучета.

# 606
Не е разгонена,минахме днес,ама вчера е преяла и за това ,днес си яде

Не чакайте да се разгони. Кастрирайте, преди да стане беля. И без това Бела не е с доказан произход; евентуална бременност не би допринесла нито за подобряване на породата, нито за облекчаване проблема с бездомните кучета.

Фея Кръстница Да те попитам около шестия месец добре ли е за кастрация на женско куче?

# 607
Офф, Лисее,  Cry, много гадно значи.. Силно се надявам кучана да не е болна, а ти да си намериш по-хубава работа на пук на предишните работодатели Cry  Hug!

# 608
Фея Кръстница Да те попитам около шестия месец добре ли е за кастрация на женско куче?

Официалните ветеринарни препоръки и практики тук са кастрацията да се прави между 8 седмична и 6 месечна възраст.

# 609
Здравейте на всички ! От много отдавна не съм писала в темата и едва ли някой ни помни, но се надявам да ни приемете обратно в редиците  Hug Кучето ми се казва Съни, на почти 3 г. Плащам данъка веднага  Peace

Лисе, имаш и нашите стиснати палци и лапи всичко с Бела да е наред  Praynig  Hug

# 610
Благодаря Ви много мили момичета и Джак !

И аз се надявам утре да няма температура косматата ми любов   bouquet

# 611
  • София
Лиске, стискаме палци всичко да е наред с Бела!
Ако искаш, ми пиши на лични по повод работата, за да не спамим в темата.
Момичета и Джак, да ви кажа, вие ми бяхте спасението покрай великденските празници и напоследък. Бяха много тежки дни за мен, но само като вляза да ви прочета, и ми ставаше по-леко. Благодаря Hug  bouquet

# 612
Леле, цяла страница съм пропуснала! И се чудя за каква температура говорите и за какво стискате палци на Лисето и Бела... Лисе, не се отчайвай. Ще намериш по-добра работа от досегашната.

КотеHug

Виксе, как няма да те помним?! Ти пък! Чуден данък!

# 613
Фея , радвам се ,че ни помниш  Hug Въпреки ,че не съм писала, следях стриктно какво се случва с всички в темата и ми стана мъчно като прочетох ,че се е наложило с Пухъла да се разделите, но той е щастлив и в новия си дом, което е най-важното  Hug

# 614
Добро утро  Simple Smile

Викси, здравей  Grinning

Лисе, чакаме какво става...

Абе да попитам защо някои хора си мислят, че не можем /говоря за тея с женските кучовци/ да си пазим кучетата да не стане беля и че ако на някой тук кучето му забременее и роди и ще му изхвърлят кученцата на улицата..извинявам се, НЕ се зяждам , но просто този тип изказвания редовно ги чета тук , но да напомня, че това е "Любители на кучета" и ако нечие куче тук забременее със сигурност нито един от тук присустващите не би допринесъл за това да отиде на улицата  Naughty

Хубав ден,дами  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт