Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 728
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  Бебо , благодаря, че ни даваш възможност да разбираме какво става в сериала.

Той, че стана заплетен стана, но ако те няма теб, още по заплетено.

Бъди жива и здрава за радост на семейството си и на нас. За теб.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 23:57 от komet

# 331
  • Pleven, Bulgaria
От вълнение забравих да благодаря .
Бебо,благодаря ти за добрината Hug

# 332
Аз съм омаломощена, ошашавена, възторгната и... без думи! Simple Smile Чакам с нетърпение пълния епизод, за да си въртна няколко сцени отново. Simple Smile))

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 23:53 от marytza

# 333
  • София
Бебо, благодаря!!!!  newsm51

# 334

Ех, добре, че не направиха профилактиката по време на сериала.

Аурелия, newsm51 и аз мечтая за истинска детронация на султана. Дано мечтата ни
се сбъдне. Чак тогава ще се изкефя истински. Joy Joy Joy

Момичета, тя много заплетена стана ситуацията. Те разкрити преди да са започнали да го
играят на влюбени. Шефа от полицията почти всички го заподозряхме, че не е читав и то
така излезе. Но нашият комисар как ще го раздава, като не знае, че е разкрит? newsm78
Елиф не я мисля, че го излъга. Сега ще си признае и готово, Йомер , Йомер ми е проблема??????

# 335
Комет, мене също корем ме сви заради комисаря сега.  Cry Ще ми активират язвата тия сценаристки! Да го мисля цяла седмица!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 336
Благодаря    bouquet

# 337
  Абеееее, много подценявате комисаря! smile3503 Разкрит бил, какво щял да прави... Споко бе! Hug Всичко е изчислил той. Имаше само едни голям зор в живота - да накара Елиф да му се довери на 100 процента. Да не го лъже за нищо. Е, вече си постигна целта. newsm10 Оттук нататък е негов ред. smile3508 Началник Али той си го подозираше от самото начало - затова го сдави във втора серия. Какво като Метин и чичо Джак са го хванали? Те откъде да знаят каква му е играта на него? Ми може да е корумпирано ченге, може да е ченге в немилост... Не ме карайте сега да дописвам сценария. Важното е, че историята сега почва. newsm44
   А иначе, ако трябва да си сложа ръка на сърцето и да изпея химна (че то 12 мина), ще призная, че предишната серия ми хареса повече. smile3521 Тука йенгетата, крюелите и изкормвачите ми дойдоха в повече. Нищо лично, ако някой вече се е влюбил в тях! Peace Но поклон на амджа и на Метинчо! Страхотни образи! smile3501
   Бебо, жива да си! newsm51

# 338
Момичета, не знам за вас, но на мен след днешната серия в главата ми е пълен хаос! Изобщо не се наемам да предвиждам изхода на тая история.  Thinking Naughty

# 339

Страхотен Йомер Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, пожелавам ви спокойна нощ и хубави сънища след
всичките емоции от серията! Heart Eyes Heart Eyes

# 340
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=rDAjyWmRsAk

"Мръсни пари и любов" - 5 епизод, трейлър 1 на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

# 341

Grinning Grinning Grinning

Бебо  Two Hearts благодаря за превода онлайн !

Много хубава почти камерна серия ! Йомер - Елиф, Елиф -Йомер ! Чок ми хареса !

Комисарят нарочно запретна пардесюто, че онзи да му заснеме пистолета - дори му позира.  Grinning

Но това, че в полицията има "предател" май никой не подозира ...

Браво на нашите хора обаче - първо раздава целувки Елиф ... за прикритие, сега пък комисарят ... пак за прикритие.  Те  толкова ще работят за прикритието си, вие сте  се притеснили ...

# 342
 Joy Joy Joy

Мартичка, а Фана ли комисаря по пантофи? Simple Smile))

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 00:27 от marytza

# 343
Joy Joy Joy

Кой кадър искаш  Joy Joy Joy

# 344
Joy Joy Joy

Кой кадър искаш  Joy Joy Joy

Скрит текст:

Ей тези двата са прекрасни! Simple Smile)))))
 Joy Joy Joy Joy Joy Пак се кикотя на глас при спомена за това как я смота и наблъска в къщата и как изфърча по пантофи под дъжда! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт