Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 665
  • 725
  •   1
Отговори
# 390

Неустоим. Simple Smile

Туба в тази серия ме накара на два пъти да изпитам съчувствие към героинята и. Все още не забравям, че това е Туба, а не Елиф, но моментът, когато, бягайки от участъка, погледна към Йомер и сълзичката и се стече в беззвучен писък на парализиращ ужас... о, да! Чудесно изиграна сцена! Следващият момент беше на финала на филма - пълното отчаяние при вида на записа от банката.

# 391

Привет момичета Енгинки  Two Hearts

И аз влизам като Барисеа  Two Hearts набързичко в една кафе-пауза за да ви прочета.

Хаяско Two Hearts Комет Two Hearts и аз така си тълкувам изпадането на пръстена от ръката на Сибел - въпреки, че и е сложен като годежен от  Йомер - тя не е такава и няма да бъде / годеница /. Все едно, че  не го приема и го връща.

Ками  Two Hearts лека работа и на теб / ще надникваме когато можем днес /!

Бебо  Two Hearts добре внасяш ясноти по диалозите -  сега серията ни хареса, а после след  превода направо ще ни очарова.

Тануша  Two Hearts  или работи много, или си почива някъде ... А може би прави двете неща наведнъж. Я си представете, че е отишла на сета ... Веднага да се индикираш къде си, че се притесняваме ...

Марица  Two Hearts виждам, че си запленена вече от комисаря - аз толкова бързо го приех, че нищичко не ми липсва от досега изиграните  му герои.  Йомер си е Йомер - нова история, ново пътешествие с Енгин.

Единственото което си мисля е това - дали сериалът не е плануван само в един сезон. Тия диаманти  е нормално да ги търсят още месец- два. Няма да стои вечно и  Нилюфер отвлечена  я ... Елиф и Йомер  още са във фаза опознавателна - трябва им време  / по точно на Елиф / за да разбере, че може да има пълно доверие в него.  Появи ли се доверието ... натам могат и да влюбят един в друг. Ама това според мен  юни... признаване на чувствата  ...

Мариянка  Two Hearts- как сме с рейтинга ? Виждам, има преведана част - благодарности на теб и на Любовче   Two Hearts

Дилеми  Two Hearts  все  още сме   в началалото на историята, но толкова много неща се случиха. Някои тайни  леко загатнаха своето разрешаване, други пък станаха още по мистериозни ... чака ни хубав и увлекателен сериал  - а пък Енгин и Туба са си върха ...

# 392
Странно....  newsm78 все ми се струва, че той казва "benna segnorina" - съвсем типично по мъжки ще се окаже, че говори глупости, но си мисли, че правилно казва "la bella signorina"  hahaha А и Елиф така пренебрежително се отнесе към неговия нескопосан италиански....

Айде да залагаме. Разбрахме, че Елиф е Рибки, но Йомер коя зодия е според вас? Какво ще кажете за един Скорипон? Плутон е планета на властта, престъпниците, скритото, мафията, полицията, като нищо ще се окаже, че сценаристките са го направили Скорипон  Peace А е и прикрит.

Другото, което ми хрумва, е Овен, но те са по-нетърпеливи.

# 393
Другият вариант по зодия е Дева. Но ако ще залагаме на предпочитанията на сценаристките, също бих гласувала за Скорпион.

# 394
Другият вариант по зодия е Дева. Но ако ще залагаме на предпочитанията на сценаристките, също бих гласувала за Скорпион.

Не, висок е за Дева, те са със среден ръст и са по-светли. Нямат проникващ поглед. Девите са аналитични, но са изпълнители, а той е самоинициативен и самонадеян. newsm12

# 395

Аз залагам на зодия  Лъв  за нашия комисар, пък да видим кой ще познае. Joy Joy Joy

А може и Рак да е, те много държат на семейството си.

# 396
 newsm10 Скорпион, бре! Simple Smile)
 Joy Joy Joy Изгледах си отново сценката от 1,15. Направо се попилявам от хилеж. Simple Smile)) Но май наистина казва "ла бене синьорина".  Joy Joy Joy Просто падам от смях.

# 397
  • Бургас
Не ми мяза да е скорпион комисарят  Thinkingимам скорпион в къщи LaughingВиж лъв може да е  Rolling Eyes
Той Керим беше зодия коч  Joyкакто каза Мерием абла има си хас и Йомер да са го направили овен Laughing

# 398
ЧичЕто може да е Дева - перфекционист, работи чисто, финансова акула по Меркурий  Joy

Зеррин по ми прилича да е Лъвица, тя е  над нещата, благородна е, не се занимава с дреболиите, обича да блести и го приема за даденост.

Бахар е или Близнак или Везни. Колебая се, но ми идва твърде инициативна за Везни, те повече се чудят кой ход ше им донесе повече ползи.

Мога и да продължавам, ама няма нужда, интересува ме какъв са направили комисар бей.

Керим беше Овен. hahaha

Бях женена за Скорпион, сега си имам Лъв вкъщи, но не ми идва Лъв Йомер... По-скоро някакъв благороден Скорипон с асцендент Лъв  hahaha Да, гривата се определя от асцендента (външния вид)  hahaha

# 399

Чудя се дали не казва "va bene signorina"  newsm78 По-вярно би звучало.

Сега не мога да намеря клипа....

# 400
Не знам какво точно казва, но го казва така самодоволно, че ме срива. Особено последния път, когато уж вече се е отказал да я дразни... почти шепнешком си го повтаря и ентусиазиран от собственото си перфектно представяне Wink, доволно си отпива от биричката. Simple Smile) Разкошен! Simple Smile)

# 401
Марианка, а дали е възможно да направиш отсъса в хотела, където Йомер пие бира, гледа мача и дразни Елиф с "белла синьорина" в кратичко филмче? Simple Smile Казвам филмче, защото в гиф няма да се чуе гласът му.  Heart Eyes Разби ме с тая сценка! Simple Smile) Просто се валях под бюрото вече от кеф и смях! Simple Smile)) Има върху мен същото въздействие като "спортистик, артистик..." на Булута. Simple Smile))

Любов, МарианаHug Hug  bouquet  bouquet
Благодаря ви Мариянка, Любовче  newsm51 smile3525 newsm51
М
омичета довечера ще се постарая да направя няколко откъса, че мъжлето се прибира в петък и няколко дена ще съм само негова  Joy

Ето и няколко откъса от интервю с Туба преведено е от арабски на английски и после на БГ, но е свързано със сериала и затова  Heart Eyes

Извадка от интервю с Туба:

Какво е естеството на ролята Ви в новия сериал „Мръсни пари и любов”?
Веднага щом прочетох за ролята си и я обикнах. Това, че ще играя ролята на дизайнер на бижута, която е много красива, дъщеря от богато семейство, която притежава бижутерски магазин в Рим и живее тих /спокоен живот.  Но изведнъж живота и се променя, вследствие на събитията, които сполетяват семейството й, убийството на баща й и когато комисар Йомер навлиза в живота й докато разследва престъплението, той става много важна част от живота й с неговата човечност и чувства. Но любовта й преминава през доста препядствия като двамата се сблъскват с много неприятности и изненади, заради алчността около мръсните пари, както и  с цената на живота и щастието на хората около тях, включително и нейните. Затова тя е принудена да тръгне с него по много тъмен и страшен път, където лошите са по следите им, но не знаят кои са и къде се крият ?

Описва работата си с Енгин - това което Любовче преведе по-рано, затова няма да го слагам.
Тук описва как е приела предложението за работа. Не е искала, прочела е сценария през септември – Октомври, но е отказала, защото е искала да си почине. След това се е срещнала отново с продуцентите и те я убедили кат о й обещали, че няма да удължават снимките и работното време.

Допадна ли ви ролята на Елиф?
Да, много, както ви казах по-рано, тя е дъщеря на заможно семейство и е избрала пътя на елегантността и красотата като инвестира таланта си в изработката на бижута за магазина си в Рим. Семейството й е много гордо с нея, но има събития, които ще променят живота й и я принуждават да им се противопостави по свой собствен начин.

И как ще започнат тези събития?
След празненството по случай рождения й ден, след като се е завърнала в Истанбул, за да види баща си, към който е много привързана още от детството си. Но след това щастливото събиране, тя загубва най-ценния човек за нея и се среща без предупреждение с любовта на живота си. Ще изживее една класическа любовна история, която няма да се развие според желанията/очакванията им.

Какви са специялните обстоятелства, през които ще премине?
Преди да се завърне, хората смятат, че живее в щастливо семейство с майка си, която вижда в Елиф нейната мечта, гордост и успех, когато е била на нейната възраст. Но не осъзнава, че дъщеря й има собствени мечти за разлика от по-голямата й сестра, която е нейна противоположност, все едно не са сестри. Елиф, която живее далеч от семейството си дълго време, ще се изправи пред нова реалност, която трябва да приеме, да се научи да живее с нея и да се противопостави на това, което не харесва в нея.
Ще бъде принудена да живее живот,  с който не е свикнала, да срещне нови хора, включително и Йомер, в който ще се влюби толкова силно, че любовта й не може да се опише.

Какво Ви кара да мислите, че тази любов между Йомер и Елиф в новия Ви сериал „Мръсни пари и любов” е различна?
Любовната история между Елиф и Йомер в „Мръсни пари и любов”  е пълна с магия и одухотвореност. И двамата са живели различни животи. Но магията на любовта ги събира и ще осъзнаят, че техните ценности и принципи са много сходни, независимо от това колко различно изглеждат. Това което ги сближава  е загубата на най-обичните им хора. Затова и двамата споделят виждането за бъдещето си и се устремяват към него с бързи темпове и големи надежди. И тук ще изградят доверие с много усилия и постоянство помежду им, ПО много интересен и вълнуващ начин.

Скрит текст:
For those who speak (and read) arabic is there anything new written about the series here or not?
http://www.sayidaty.net/node/155351

# 402
Не знам какво точно казва, но го казва така самодоволно, че ме срива. Особено последния път, когато уж вече се е отказал да я дразни... почти шепнешком си го повтаря и ентусиазиран от собственото си перфектно представяне Wink, доволно си отпива от биричката. Simple Smile) Разкошен! Simple Smile)

Чооок разкош  bowuu

Бебо, "човечност и чувства" повече ми се връзва с Лъв, може и да е Лъв човекът.

# 403
Айййййй, Бебо!  Hug
Много интригуващо!
Обаче:
"Ще изживее една класическа любовна история, която няма да се развие според желанията/очакванията им."
започва да ме кара да се втрисам, ако смисълът не е променен от многото преводи, през коит е минал. На мен тази фраза ми звучи като обреченост на въпросната любовна история. Демек - не чакайте венчило.

# 404
Марианка, а дали е възможно да направиш отсъса в хотела, където Йомер пие бира, гледа мача и дразни Елиф с "белла синьорина" в кратичко филмче? Simple Smile Казвам филмче, защото в гиф няма да се чуе гласът му.  Heart Eyes Разби ме с тая сценка! Simple Smile) Просто се валях под бюрото вече от кеф и смях! Simple Smile)) Има върху мен същото въздействие като "спортистик, артистик..." на Булута. Simple Smile))

Любов, МарианаHug Hug  bouquet  bouquet
Благодаря ви Мариянка, Любовче  newsm51 smile3525 newsm51
М
омичета довечера ще се постарая да направя няколко откъса, че мъжлето се прибира в петък и няколко дена ще съм само негова  Joy

Ето и няколко откъса от интервю с Туба преведено е от арабски на английски и после на БГ, но е свързано със сериала и затова  Heart Eyes

Извадка от интервю с Туба:

Какво е естеството на ролята Ви в новия сериал „Мръсни пари и любов”?
Веднага щом прочетох за ролята си и я обикнах. Това, че ще играя ролята на дизайнер на бижута, която е много красива, дъщеря от богато семейство, която притежава бижутерски магазин в Рим и живее тих /спокоен живот.  Но изведнъж живота и се променя, вследствие на събитията, които сполетяват семейството й, убийството на баща й и когато комисар Йомер навлиза в живота й докато разследва престъплението, той става много важна част от живота й с неговата човечност и чувства. Но любовта й преминава през доста препядствия като двамата се сблъскват с много неприятности и изненади, заради алчността около мръсните пари, както и  с цената на живота и щастието на хората около тях, включително и нейните. Затова тя е принудена да тръгне с него по много тъмен и страшен път, където лошите са по следите им, но не знаят кои са и къде се крият ?

Описва работата си с Енгин - това което Любовче преведе по-рано, затова няма да го слагам.
Тук описва как е приела предложението за работа. Не е искала, прочела е сценария през септември – Октомври, но е отказала, защото е искала да си почине. След това се е срещнала отново с продуцентите и те я убедили кат о й обещали, че няма да удължават снимките и работното време.

Допадна ли ви ролята на Елиф?
Да, много, както ви казах по-рано, тя е дъщеря на заможно семейство и е избрала пътя на елегантността и красотата като инвестира таланта си в изработката на бижута за магазина си в Рим. Семейството й е много гордо с нея, но има събития, които ще променят живота й и я принуждават да им се противопостави по свой собствен начин.

И как ще започнат тези събития?
След празненството по случай рождения й ден, след като се е завърнала в Истанбул, за да види баща си, към който е много привързана още от детството си. Но след това щастливото събиране, тя загубва най-ценния човек за нея и се среща без предупреждение с любовта на живота си. Ще изживее една класическа любовна история, която няма да се развие според желанията/очакванията им.

Какви са специялните обстоятелства, през които ще премине?
Преди да се завърне, хората смятат, че живее в щастливо семейство с майка си, която вижда в Елиф нейната мечта, гордост и успех, когато е била на нейната възраст. Но не осъзнава, че дъщеря й има собствени мечти за разлика от по-голямата й сестра, която е нейна противоположност, все едно не са сестри. Елиф, която живее далеч от семейството си дълго време, ще се изправи пред нова реалност, която трябва да приеме, да се научи да живее с нея и да се противопостави на това, което не харесва в нея.
Ще бъде принудена да живее живот,  с който не е свикнала, да срещне нови хора, включително и Йомер, в който ще се влюби толкова силно, че любовта й не може да се опише.

Какво Ви кара да мислите, че тази любов между Йомер и Елиф в новия Ви сериал „Мръсни пари и любов” е различна?
Любовната история между Елиф и Йомер в „Мръсни пари и любов”  е пълна с магия и одухотвореност. И двамата са живели различни животи. Но магията на любовта ги събира и ще осъзнаят, че техните ценности и принципи са много сходни, независимо от това колко различно изглеждат. Това което ги сближава  е загубата на най-обичните им хора. Затова и двамата споделят виждането за бъдещето си и се устремяват към него с бързи темпове и големи надежди. И тук ще изградят доверие с много усилия и постоянство помежду им, ПО много интересен и вълнуващ начин.

Скрит текст:
For those who speak (and read) arabic is there anything new written about the series here or not?
http://www.sayidaty.net/node/155351

newsm51
Ей, невероятна тема, момичета! Наистина има какво да се прочете в нея! Аз не съм фен на Туба, но като партньорка на Енгин - интересува ме всичко, което излиза за нея и за филма.
Искрено благодаря на Бебо за преведеното интервю! То чудесно допълва нейния портрет! Ще бъде хубаво да се прочете и от нейните фенки...

Общи условия

Активация на акаунт