Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 260

• 39 636
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
   Ку-ку! Ето ме! newsm47 Не че денят е свършил, но аз реших, че заслужавам малко почивка. И къде, къде - право при вас! Четох, четох, всичко изчетох и съвсем се обърках. newsm12 Само че празнодумствата си ще сложа в спойлер, въпреки изричните ви протести, защото просто не е прилично да заема цяла страница.
Скрит текст:
  Първо, нердан чиктъ това със зодиите? newsm78 Такава пламенна дискусия заформихте, че не оставихте зодия неспомената като евентуална за комисаря. Май само Телецът и Стрелецът останаха недокоснати. Мен, да ви кажа, хич, ама хииииич не ми пука коя му е зодията на комисаря. smile3502 Ако ще Жаба или Кон да е. Няма зодията да определя харизмата му, а обратното - която зодия се окаже той, тя моментално ще се превърне в най-готината и желаната. Нъл тъй? smile3503
   Елинор, умопомрачителна си с тези тълкувания на символите! Аз си я гледах новата шапка, рекох си: "Я, много бързо им омръзна старата!", малко прекалено в розовко-лилавко ми дойде, че не ги долюбвам тези цветове, видях, че се мярка някакъв пръстен и толкоз. Ни Йомер на млади години без брада, ни пречупени запалки, ни запустели къщи видях. newsm09 Да не говорим да ги разтълкувам защо са там и какво говорят... Ей затова я мразех литературата едно време - роман, да - хубаво, интересно, ама като почнат да ме карат да отгатвам какво е искал да каже авторът... и ставах пишман, че изобщо съм го отворила. Но ти определено имаш талант за тая работа. smile3501 Накара ме да се замисля с твоите тълкувания. И като се замислих, нищо не измислих, освен едно - да не би запалката да е на Сибел, аджеба? Нали я хвана, че тайно от него продължава да пуши? Щото винаги, когато я щрака, е много нервен и напрегнат - напомня му от една страна за нея, а от друга - за тайния й живот. А? Как ви се вижда моята догадка? newsm78
   По другата важна тема, която сте захапали днес - за хепиенда - бързам да ви подкрепя. newsm10 Ни щъ повече смърт и страдания! Нали си спомняте първата серия - първата среща на Йомер и Елиф, макар и не истинска, а само разминаване - беше в моргата. Още тогава мина тази сянка в ума ми - да не ни подготвят за финала? newsm09 Но ми се видя прекалено зловещо и го изхвърлих като идея. Аз силно залагам на откровените напъни на сценаристи и режисьори да ни покажат един поамериканчен филм. Подражанията са многобройни. А един от неизбежните елементи на всеки уважаващ себе си американски филм е накрая Брус Уилис да спаси света. Те затова не са го взели за главната роля в Титаник, доколкото разбрах. hahaha И въобще, любима финална сцена на американците е добрите - леко раздърпани и артистично поокървавени тук-там - да закрачат куцукайки и прегърнати към залеза, влачейки вярното оръжие. Joy Та ако решат да бъдат американци докрай, сценаристите няма да ни убиват сладурите, нито ще ги изтезават с нещастна любов. Колкото за сватбата... е, аз съм си традиционалистка. Искам си сватба, ама не като в КВФ, лютфен! Stop Без кеманета и тарамбуки, без маанета и кючеци! Просто един кабриолет, който отпрашва към морския бряг, а зад него се вее воалът на Елиф. newsm03 Но дали ще я докарат чак до там... е това вече само главите сценаристки знаят.
   Много ви благодаря, момичета, за преведените части, за стопкадрите и гифчетата! Живи да сте! newsm51 И понеже мисля, че се научих да вграждам видео, newsm78 ви поздравявам с изпълнението на тези невероятни хлапета! Не сте виждали такова нещо!
http://www.dunavmost.bg/fun/item/1404-tantzat-koito-razbi-tzyal-svyat
Научила съм се трънки! newsm61 Я си го вижте от линка, пък аз ще поуча още малко. Оф, аман!

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 19:11 от barisea

# 421
  • Pleven, Bulgaria
Привет и от мен,компания.Групата за бързо реагиране,благодаря ви,нямате равни newsm51 newsm51 Марианка,Любов Бебо.
Аз си оставам ошашавена след снощната серия и не се наемам да гадая нищичко,ама съм съгласна с Марица и Милка за края.Абе хора,дайте на момчето ни един щастлив край,не щем раздели,не щем убийства.Аз искам "И заживели радостни и щастливи....".Ако може и една европейска сватба или поне загатване...Барисеа,почвай новата подписка към сценаристките,че да имат време да трият и
да пишат наново,ще станат пишман от нас,ама да изпълняват! smile3521
Елинор,възхищавам се как виждаш толкова много неща в около минута и половина!
За зодия ми се струва,че е Дева нашето момче-постоянство,интелигетност,точност,също са от техните характеристики.
Танушка Веселушка,показвай се по-бързо,че Комет и Марта останаха сами да поддържат настроението.
За серията,много ми хареса,блестящо представяне и на двамата,според моето скромно мнение!
Сега отивам да изгледам преведените части и после да работя,а по нощите,пак ще ви догонвам.До скоро!!!

# 422

Момичета изчетох последните постове - Елинор  Two Hearts за "шапката" ;

изгледах двете преведени части на „Kara Para Aşk” -Любовче  Two Hearts Бебо   Two Hearts Мариянка  Two Hearts

Видях и сладурското дуо на Барисеа  Two Hearts

Нушка Two Hearts да гледа бързо и после да и е лека  и спорна работата !

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:16 от Марта_49

# 423
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов" - 4 еп. - В дома на Йомер

"Мръсни пари и любов" - 4 епизод - В дома на Йомер. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
...................................
А ето и плейлист с преведените части до момента от 4 еп. на "Мръсни пари и любов":

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529

# 424

newsm51
Здравейте, момичета!!!
Ама какво удоволствие, а?

Днес само чета… И ми е интересно, та реших и аз да се обадя. Благодаря на Бебо още веднъж, че ни превежда снощи, за да знаем и за какво си говорят, а не да се зверим като пукали/поне аз де/, за стопкадрите, чудесни са, за размислите и емоциите. Е, съгласна съм – Енгин е емоция…Няма празно при този човек... Никакво средно положение…Или-или… Не съм вярвала, че може да съществува такова красиво създание в този разпадащ се меркантилен свят…
Айдееее, отплеснах се…
Та…За запалката обаче Зипо не мога да се съглася с Барисея, защото е мъжка. Вярно, че е символ на най-доброто американско качество от 1932 г. насам, общо взето тези запалки са доживотни, но стават популярни сред войниците, особено след Втората световна война – много издръжливи и устойчиви на вятър, защото горят с фитил.
Едва ли Сибел е употребявала такава, по-вероятно е да е била на баща му и той да си я носи в себе си като спомен или талисман…
И моля, моля, никакъв хепиенд, съшит с бели конци… Искам изпепеляваща любов, а то такива няма с хепиенд.
За гаджето на Елиф Марко Валентини - нещо Валентини го смотаха накрая, и понеже според мен това е измислено име, реших, че може да е и като дизайнера Валентино или пък по аналогия с Рудолф Валентино... Като излезе преводът на универсалките, ще видим...
А колкото до зодията – Енгин е Везни, аз съм Везни…то и Йомер няма как да не е Везни…
За Туба няма да пиша, знайно е, че все още не съм й станала фен, но с това, надявам се, не преча на никого, нали?

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:35 от loveofmine

# 425

Тануша  Two Hearts телефона ти звъни !

Хем международно-полицейски, хем нашенски - форумно !

Обади сеееее !

# 426
  • Пловдив

"Мръсни пари и любов"-еп.4 - В кафенето

"Мръсни пари и любов", 4 епизод - Елиф и Йомер в кафенето. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
................................
Плейлист с преведените части до момента от 4 еп. на "Мръсни пари и любов":

# 427

Hug Здравейте, мили МОМИЧЕТА! Hug

БЕБО  Hug, ЛЮБОВ  Hug, МАРИЯНКА  Hug,
БЛАГОДАРЯ ВИ за всички преводи и качването им!   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
ХАЯСКО  Hug, КОМЕТ  Hug, МАРТИЧКА  Hug, НУШЕ  Hug! Къде ли съм... newsm78

Скрит текст:

Оп-па, объркала съм автобусите... Grinning Joy Joy Joy

Сега, сериозно - "затънала съм до шия" от работа. ooooh! ooooh! ooooh!
По цял ден съм в тази поза:  Shocked Shocked Shocked

# 428
Скрит текст:
"Мръсни пари и любов" - 4 еп. - В дома на Йомер

"Мръсни пари и любов" - 4 епизод - В дома на Йомер. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
...................................
Скрит текст:
А ето и плейлист с преведените части до момента от 4 еп. на "Мръсни пари и любов":

http://www.videoclip.bg/playlist?p=4529[/b][/size][/center]
Любовче  Мариянка   txtloves

Е, това много ми хареса !

Каквото каже мама - все е правилно !

Дори и Мелике`анъм  си замълча почтително... да не повярва човек !  Grinning

Хюсеин пък си "глътна" граматиката от работоспособността на брат си - дето си води "работата" и в къщи !
 Joy Joy Joy

Бива си го комисар Йомер - нагласи си огледалото за да гледа дали някой не ги следи ...

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:16 от Марта_49

# 429

Тануша  Two Hearts телефона ти звъни !

Хем международно-полицейски, хем нашенски - форумно !

Обади сеееее !

МАРТИЧКАААААА, ! Two Hearts
   Ей на това позвъняване - зарязвам всичко и се обаждам!  Grinning Two Hearts

# 430
  • Пловдив

Феновете сравняват....

# 431
Скрит текст:

"Мръсни пари и любов"-еп.4 - В кафенето

"Мръсни пари и любов", 4 епизод - Елиф и Йомер в кафенето. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
................................
Скрит текст:
Плейлист с преведените части до момента от 4 еп. на "Мръсни пари и любов":

bebo_sn   Two Hearts  Мариянка   Two Hearts

txtloves

# 432
  • Пловдив

"Любов, любов, любов"

# 433

Казва, че е приятелка на Сибел от училище.

Не че е особено важно. Просто, ако е колежка
на Йомер, абито ще я знае, пък и я познаха от
посещението на Елиф в къщата на Сибел.

# 434

Завърнах се и първо да се  "разпиша". Оставих ви на 29 страница и пак на нея ви намирам.

Нооооо, като се огледах, то пълно с изненади. Танюшка  се завърнала,

благодарение на телефоните на Мартичка. Всяка сряда да ги слага, че

някои още не са си  видяли телефончето.

Любовче, Бебо, Марианка,  благодаря ви момичета. Вие сте на път да

преведете цялата серия на части. Започвам да чета и гледам.

Приятна вечер на всички. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:12 от komet

Общи условия

Активация на акаунт