Автоимунен тиреоидит на Хашимото (33)

• 74 826
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
                                    easter   ВЕСЕЛИ  И  БЕЗГРИЖНИ  ПРАЗНИЦИ  !!! easter

# 226
здравейте, някоя приемала ли е Мумийо?

# 227
Трябва да пускам скоро ТСХ,та се присетих  за темата  Embarassed

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 00:25 от rosenna

# 228
От няколко години дланите ми се потят,особено ако съм притеснена за нещо.Мислите ли ,че това е от хашимотото?Вие имате ли такъв симптом?

# 229
  • София
От няколко години дланите ми се потят,особено ако съм притеснена за нещо.Мислите ли ,че това е от хашимотото?Вие имате ли такъв симптом?
Не нямам.  Никога не са ми се потяли дланите.

# 230
 trada изпотяването /обилно/ е характерен симптом за хипертиреоидизма.

# 231
да аз го имам от години-само дланите.ТСН-1.1 е.

# 232
здравейте, някоя приемала ли е Мумийо?

Trada ако научиш нещо повече за ефекта, моля сподели!   bouquet

Христос Воскресе! Много здраве, късмет, усмивки!   bouquet

# 233
Освен стандартните изследвания на щит.жлеза правили сте някакви други-имунологични например?

# 234
Освен стандартните изследвания на щит.жлеза правили сте някакви други-имунологични например?
Да.

# 235
  • София
Аз съм правила,но не във връзка с Хашимотото или да се търсят други автоимунни...

# 236
Aми на мен във връзка с високия ТАТ (мисля, че беше), ми препоръчаха изследване и на антиовариални тела, ама аз имам проблем със забременяването!

# 237
Ходих при начев, започвам лечение, 0,05 тироксин, можело и да отмине 1 година след раждането, но малко вероятно. Питах за диета, той каза не. Вие знаете ли какво да се отбягва да се яде при високо тсх ?

# 238
  • София
Питах за диета, той каза не. Вие знаете ли какво да се отбягва да се яде при високо тсх ?
Нищо Simple Smile лекаря ти е казал! Simple Smile

# 239
Все пак е добре да се избягват тестени произведения и чешмяна вода (заради хлора, който пречи на йода).  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт