Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Fort Worth, TX
Креми - аз ще те почерпя, душа! Ей, така като си дойда лятото:

Аз пък съм ти насърдена и ще кажа на мама да ми каже, повече да не играя с теб  Crossing Arms
Само с Креми ще ходиш на плажа, а
И теб ще вземем.
Смърфи, говори ми с тея бири мога си карам цял ден.Решила съм, ако ударя от тотото да си купя пивоварна. Mr. GreenБоже колко обичам бира.
М/у другото това цвекло не изглежда никак зле.Тая мацка Ани е страшна кулинарка.Страхотни неща има.Аз съм и голяма почитателка.Мъжа ти кво не му харесва?
А да купи си маратонки да ти е удобно да ходиш.ЩЕ ЧАКАМ СНИМКИ.аЗ ИМАМ мн хубави от НЙ , само че са на хартия.

# 241
  • Бургас
Здравейте!
Смърфи,радвам се,че сте добре!Как е ТМ?Кажи му,че немски вирус се лекува с бира,ей и Мони ще потвърди! Laughing
Гледах преди картичката ти,страхотна е!

Марче,наистина е лесен чийза и пак ще направя за Ванко.

Хора,голям срам! Embarassed
Вчера купих два шоколадови великденски зайци за децата и ги изядох!И двата! Embarassed
Ванко пита за неговия,а малката само потърси звънчето от шията на нейния,е поне него не изядох! Grinning

София,Мая,вие днес ли се регистрирахте и двете? newsm78

Вио,вие подадахте ли заявление за ДГ?Аз смятам в петък.Дано ни приемат въпреки,че не знам как ще се храни Криста.Тя още аде само пасирано.

Отивам да мия наакано дупе,че и на памперс сме още.

# 242
Аз днес се регистрирах. Thinking Една приятелка уж каза,че ще се регистрирва. #Crazy

# 243
Оле докато се прибера и цацата с бира сервирана  Joy Joy Joy
Концерта беше хубав - 150 деца от 10 училища играха улични танци, зумба, индийски танци, съвременни танци - абе каша - накрая съобщиха, че всички деца са изключително талантливи и наградиха всички  Joy Joy Joy Разрешиха снимане и естествено снимах на видео  hahaha После ще видя дали съм успяла междувременно да направя снимки и на телефона  Joy
Смърфи с гъбената каша не можеш да ме съблазниш, но с цвеклото.... нали съм тревопасно  hahaha Не знам как се усеща 15гр в НЙ, но тук при тази температура са по къси ръкави, а аз и детето сме на тънки якета  hahaha
Ма ко ами като има интерес детето как да е изморено  hahaha
Мая благодаря за почерпката   bouquet
Вале къде ще ходите този път?
Славка, Морена   bouquet

# 244
Ма ко, вземам всеки на плаж, стига желаещи да има.  Hug

Креми - аз си имам маратонки, дори два чифта, ама се съмнявам, че ми е студено с тях.  newsm78

Славче - пращай Ванко да ги купува тези неща, тъкмо той да си ги изяде! Големият ще си идва ли по празниците? Криста ще прояде и нормална храна на градината. Няма да я кара все на пасирана, де.  Peace

Калинка - имам чувството, че тамошните 15 са като бургаските 15 през април, с две думи - студ. Проблемът не е с температурата, а че тук нямам подходящи дрехи за нея. И тук става 15 градуса, вечер дори по-малко, ама сме на тропиците, съвсем друго е усещането.  Wink

# 245
Нещо не ми харесва форума днес едни ми ги разпъва страниците...

Вио,вие подадахте ли заявление за ДГ?Аз смятам в петък.Дано ни приемат въпреки,че не знам как ще се храни Криста.Тя още аде само пасирано.

Славче не е ли късно петък ? Ама ти всъщност имаш повече точки заради 3-те броя Simple Smile, оф аз приключих засега с борбите със системата след 4 г наново за 1 клас , ако не го отменят дотогава.

# 246
Джейми, да ти е жив и здрав рожденика!

# 247
  • Sofia
Смърфи, ако не са с тънка подметка маратонките ти, няма да имаш проблем. Важното е да е дебела, да те изолира от земята.

Калинка, много хубаво звучи от разказа ти концерта. Чакаме фоторепортажа.  Grinning

# 248
Калинка, и аз чакам фотоматериали.
Джейми, да ти е жив и здрав. Да е щастлив и игрив.
Смърфи, весело прекарване в Ню Йорк и чакаме снимки. Добре, че си ти поне да обикаляме света мислено.  Hug
ММ приспива бебо, аз направих таратор и го чакам да вечеряме.

# 249
  • Бургас
Джейми,честит рожденик!  bouquet

Защо да е късно,нали е в срок?Има ли някакво значение кога е подадено?В смисъл първи подали да са с предимство? Кажи ми,наистина не знам.Аз имам три деца,но едното е пълнолетно и не живее с нас,това има ли значение?

Смърфи,голяма драма е това хранене.Не гълта това дете,дъвче,но не гълта.Плюе навсякъде из къщата.Непрекъснато се опитвам по всякакви начинин и накрая пак я храня с пасилано,защото може да прималее,но не става по-гладна.Защо не гълта не знам! #Cussing out

Аз днес се регистрирах. Thinking Една приятелка уж каза,че ще се регистрирва. #Crazy

Просто се учудих,че две новорегисрирани по едно и също време са дошли право при нас.Явно сме мноУ готини! Confused

Смърфи,няма да си идва,то с тия стачки,първо отрязаха Сф-Мюнхен.

# 250
Здравейте! Утре вечер ще имам гости-сестра ми с децата. Можете ли да ми препоръчате някакъв десерт? Впечатли ме сладкиша с бисквити, сладко от вишни и крема сирене.  Simple Smile

# 251
Че колко време ще стачкуват?  newsm78 Миналата седмица ММ го прехвърлиха от Луфтханза на Еър Франс, за да се прибере. Сега чета, че цели три дни ще стачкуват пилотите! Луда работа... #Crazy

Славче, ще се научи като тръгне на детска градина. Там няма да й пасират храната и ще започне с другите деца. А водили ли сте я на лекар за това? Мисля, че се прави изследване с каша и се вижда гълтачния рефлекс. Знам, че има гълтачен нерв, да не би той да е проблем, макар че по-скоро това си някакъв нейн каприз. Peace

Сиана - да не обърка темите? Че тук има големи кулинарки, спор няма, ама си има цял подфорум за готвене.  newsm78

# 252
  • Бургас
Смърфи,кажи нещо повече за този рефлекс!Плийз! Praynig
водила съм я на УНГ.Нищо и нямало.

Сиянче,не ти ли омръзна,бе душа?
Модератор не искаш ли да ти препоръчаме?
Ей,смахнат народ!

# 253
Славка,не те разбрах. Rolling Eyes

# 254
Днес сме  много популярни  Joy Joy
Славе, писах ти ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт