Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Моренка, уви, сега е под 10 градуса... 15 максимални ги дават по наше време, ама нали все вода има наоколо, та мога да си представя колко ще е студено. Като гледам на лайф камерите, хората са облечени с дебели зимни дрехи. Ама ще се оправим де, все ще си купя обувки и яке.

# 226
Малка почерпка от мен. Взимайте лъжичките и нападайте. Simple Smile

# 227
Айде,че ше ми се разтопи сладоледа,бре. Crazy

# 228
  • при късмета
Прибрахме се ние. Отдавна де, ама се смахнах да разглобя компютъра да го изчистя, че угре ще има да качвам разни работи.
Смърфи, днес бях пропуснала всички новини и преди малко чух за Чили, казаха,че и за Колумбия имало опаснос тот цунами. Добре, че сте толкова високо. И добре, че писа щях да те издирвам.
Този път няма много жертви в Чили, ама и малкото е гадно.
Да се оправяш бързо, купувай яке и марш към щатите. Да оздравееш и добре да си изкарате. Мъжа ти оправи ли се напълно?
Мони, не се срамувай в ъгъла, защото при вас положението е друго. Освен, че им помага за езика, децата още нямат затвърдени контакти и с вашите местения, няма начин ТВ да не е првото забавление. Сега като се оправи времето няма да е така.
И моя зимно време стои повече. Като отидем някъде с преспиване не се и сеща даже.
Моя калпазанин днес ме прибра отвън, че искал вкъщи. Нещо беше много уморен. Като се прибрахме обаче веднага се изстреля навън, като баба му дойде да го пита иска ли с нея до пазара за играчка. Вече не беше уморен.
Та съм пак малко почивка и си намерих работа да чистя компа. Абе днес не съм у ред

# 229
  • Sofia
Мерси, за почерпката, МаяSimple Smile

# 230
Е,то сладоледа се разтопи. Закъсняхте. Crossing Arms Морена,стискай палци Кремито да черпи,че тя голяма готвачка. Grinning

# 231
  • Fort Worth, TX
Аз да черпя.Грешка.Ти мен трябва да черпиш и то с много бира.
Аз не съм готвачка.Не обичам да готвя , ама го правя по неволя.

# 232
Не ти. Приятелката ми,която уж щеше да се регистрирва се казва Креми. Е,ще си имаш адашка. Laughing

# 233
Взимайте.

# 234
  • Fort Worth, TX
Дай нещо по-сериозно.Стига с тея банбони Mr. Green Mr. Green

# 235
Ма ко, ако има опастност от цунами, то е по тихоокеанското крайбрежие, ние сме далече. То и нашето крайбрежие е далече от чилийското, ама те са предупредили всички латиноамерикански страни и тези от Централна Америка.
ММ днес е доста по-добре, е, не на 100% ок, ама се подобравя. Ако го карам като него, още поне 2-3 дни...

Креми - аз ще те почерпя, душа! Ей, така като си дойда лятото:

Мая - благодаря!   bouquet

# 236
Креми,как ще ви разпознаваме? Crazy Креми 1 и Креми 2. Whistling

# 237
Мая, твоята приятелка не може да се регистрира със същото име, защото вече е заето. Ще трябва нещо да промени и ще ги различаваме доста лесно.  Wink

Днес ще готвя освен гъбената супа, ето това, ама само аз ще си го ям:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/01/blog-post_28.html

# 238
Наясно съм. Hug Тя е с няколко години по-възрастна от мен. Само с двечки.  Party

# 239
  • при късмета
Креми - аз ще те почерпя, душа! Ей, така като си дойда лятото:

Аз пък съм ти насърдена и ще кажа на мама да ми каже, повече да не играя с теб  Crossing Arms
Само с Креми ще ходиш на плажа, а

Общи условия

Активация на акаунт