Отговори
# 165
На 13 април (неделя) ще се проведе тренировъчен тест по математика за 2-ри, 3-ти, 4-ти и 7-ми клас.
Записването е в стая №1 в СМГ. Цената е 10лв.

http://www.smg.bg/news.php?id=62

[/quote]
Благодаря   bouquet

# 166
G..D.. , за състезанието в ЧУ "Дружба" трябва ли предварително да се запишеш или направо на място в неделя ?

# 167
За СМГ отиваш там на място и така записваш, аз отидох в събота (05.04.14) към 11.

# 168
G..D.. , за състезанието в ЧУ "Дружба" трябва ли предварително да се запишеш или направо на място в неделя ?

задължително звъниш по телефона и подаваш данните на детето!  Записват до изчерпване на местата.

# 169
  • София
Гледайте точките, не приравнените към оценка!

Не се оставяйте да ви мътят главите и да ви плашат с това, че каквото изкарат на НВО, това ще им пишат за срока или годината! Това е много известен трик на учителите да накарат учениците да се юркат, защото после и на учителите ще им начукват канчетата за успеваемостта. Кажете и на децата - да си знаят и да не се шашкат. Ако учител започне да говори такива глупости, детето просто да ги пусне покрай ушите си. Иначе си трайкайте, кажете и на децата да си трайкат, и си гледайте вашите цели и стратегии!

# 170
  • Варна
За варненци, които се интересуват от професионалните гимназии: http://rio-varna.bg/images/files/tablica_Dpriem080414.pdf

# 171
  • в тристайна гарсониера :)
Да ви следя, че нещо нямам време напоследък   bouquet
Саш, както винаги, прекрасно оформена тема.

# 172
  • Пловдив

задължително звъниш по телефона и подаваш данните на детето!  Записват до изчерпване на местата.

И аз днес отидох да запиша моята госпожица и още едно дете.Казаха ми,че има доста места,но все пак срокът е до утре.

# 173
  • София
Моето няма да може да иде на СМГ, ръката му е зле. Отказал да го шият и сега трябва да внимава с движенията. А аз си мислех, че се превзема. Ще черпя кафе този, който качи задачите в пощата. Ще ги решаваме след Великден.

# 174
Кога ще излезе план-приемът за София?

# 175
Кога ще излезе план-приемът за София?
В края на този месец ми казаха.

# 176
  • София
Гледайте точките, не приравнените към оценка!

Не се оставяйте да ви мътят главите и да ви плашат с това, че каквото изкарат на НВО, това ще им пишат за срока или годината! Това е много известен трик на учителите да накарат учениците да се юркат, защото после и на учителите ще им начукват канчетата за успеваемостта. Кажете и на децата - да си знаят и да не се шашкат. Ако учител започне да говори такива глупости, детето просто да ги пусне покрай ушите си. Иначе си трайкайте, кажете и на децата да си трайкат, и си гледайте вашите цели и стратегии!

Andariel, хубаво даваш този съвет и принципно съм съгласна , че повечето учители  плашат гаргите с идеята да се стегнат максимално децата . Но има изключения. Казаното от нашата учителка за оценките от 1 модул  хич не влиза в графата плашене на гарги,  тъй като е било на практика приложено при миналогодишния 7 клас. Peace

# 177
  • София
Нашата по БЕЛ е казала, че няма да пише 5 за годината на някой, изкарал 6 на матурата.

# 178
  • София
явно сте изтеглили късата клечка с тази учителка. Лоша работа. Може да успеете някак да я умилостивите или понатиснете...

# 179
явно сте изтеглили късата клечка с тази учителка. Лоша работа. Може да успеете някак да я умилостивите или понатиснете...

Защо?
има логика в думите на госпожата - няма как министерството да те е изпитало и да ти е поставило отлична оценка, а учителя да реши, че не я заслужаваш...

Общи условия

Активация на акаунт