Отговори
# 120
  • Пловдив
Благодаря, Sause baus, но моят въпрос е малко по-различен. Има  вероятност, синът ми да отсъства от страната за две седмици от 22 юни, а точно тогава е основната кампания - първо класиране, записване, евентуално участие на второ класиране. Да разбирам ли, че за всички тези етапи е необходим собственоръчен подпис на ученика?  Тоест, аз не мога да го запиша или подам документи за участие в по-нататъшно класиране, да се подписвам вместо него?

Не ти е нужно присъствието на детето. Подписваш се вместо него и си действаш самостоятелно.  newsm10

# 121
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, dundi73! Дано е така.

# 122
  • София
Браво на дъщеря ти, Кармела! И страхотен повод за гордост за теб!
А и младежът ще се справи отлично и с биологията, така както и отлично се представя и по ПИ.

# 123
  • София
Момичета, благодаря на всички ви от все сърце за поздравленията  Hug Heart Eyes

Аз пак имам проблем с отговорите на Междучасие, преди малко минах да взема пробния по МАТ.
Задача 19, подточка в.
Дадено е уравнението
а(х-а) = 2(х-2)
в) При а ≠ (различно) -2 уравнението има повече от едно решение.

Детето е отговорило ДА, защото при а=2 всяко х е решение.
Проверителят е задраскал ДА и е написал НЕ  newsm78

Интересно ми е какъв верен отговор е признат на другите деца, на които са им върнали изпита,
и къде е грешката  Thinking

# 124
Carmela Biscuit, а това а различно от минус 2 ли е или различно от плюс 2?

# 125
  • София
Carmela Biscuit, а това а различно от минус 2 ли е или различно от плюс 2?

от минус 2

# 126

Аз пак имам проблем с отговорите на Междучасие, преди малко минах да взема пробния по МАТ.
Задача 19, подточка в.
Дадено е уравнението
а(х-а) = 2(х-2)

Интересно ми е какъв верен отговор е признат на другите деца, на които са им върнали изпита,

Здравей,
Честито за успеха,с пожелания за още мнооооого такива !
при младЕЖА- отговора е НЕ и е признат за верен

# 127
На нас не са ни върнали още работата от Междучасие, но аз го разбирам така: пита се дали за всяко друго а ≠ -2 уравнението има повече от 1 решение, а аз си мисля че не. Например за а=1 ...

# 128
  • София

Задача 19, подточка в.
Дадено е уравнението
а(х-а) = 2(х-2)

Според мен трябва да е НЕ, защото не за всяко а, различно от -2, у-то има повече от едно решение. Това е вярно само за а=2, но не и за останалите.  Според мен, за да не се объркват децата е трябвало да сложат варианти: Винаги,  Никога и Понякога и тогава верният отговор ще е ПОНЯКОГА.

# 129
Публикувани са резултатите по мат. от Бултест. При нас 80 т. 9-ти резултат.

# 130
Carmela - с малко закъснение, но от сърце - пожелавам на девойката ти блестяща кариера  ( може би медицина?) основаваща се на биологията. Все така да й върви!
Брех, моя син е седми в общото класиране на седмокласниците по математика в неговото училище . И първи в класа си. Да му се ненадяваш..... цяла ваканция докато го тормозех у нас да се готви му чертаех бъдеще свързано най-оптимистично с техникума по дървообработване  Mr. Green, а той един ден отиде на училище и изми срама от челото...

# 131
Браво на Митко  Laughing
Пробните по БЕ от МГ могат да се вземат в четвъртък и петък от библиотеката на училището .  Peace

# 132
G...D.., браво на сина ти, с  упорита майка, като теб, такива резултати са очаквани Simple Smile

# 133
  • София
Дъщеря ми се е записала за Великденското състезание в събота (аз мислех сам на пробния в неделя да ходи, но щом е проявила самоинициатива, добре  Simple Smile), та реших да видя миналата година какви са били задачите, колко седмокласници са участвали и какви са били резултатите, но не видях деца от СМГ в класирането - те в отделно класиране ли са, някой знае ли?

# 134
Дъщеря ми се е записала за Великденското състезание в събота (аз мислех сам на пробния в неделя да ходи, но щом е проявила самоинициатива, добре  Simple Smile), та реших да видя миналата година какви са били задачите, колко седмокласници са участвали и какви са били резултатите, но не видях деца от СМГ в класирането - те в отделно класиране ли са, някой знае ли?

Къде ще се провежда пробен в неделя?

Общи условия

Активация на акаунт