Отговори
# 510
Ето в този кадър ми харесва Киво най- много от Кан. Сладури!!! И какъв закачлив поглед и е хвърлил само. Сега да не помисли някой , че търся химия , физика и прочие науки.   Joy Joy Joy

А  Thinking...защо не... bowuu...няма нищо невъзможно...Нали има една приказка  Laughing...Прави любов ,а не война ! bowuu Joy Joy Joy
Знам една такава двойка,която се залюби на снимачната площадка и след хиляди перипетии си живеят щастливо ...само не мислете ,че ги сватосвам  Naughty...просто снимката и коментара ме провокираха ...а ,и най вече погледа... Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
И...за Лека нощ... Grinning

# 512
Добро утро и приятен ден.  Hug Hug Hug

# 513
# 514

Снеже  Heart Eyes Hug
На новите дружки  
Учудва ме въпросът на Svet_sz ... Какво сме му харесали на Кузей  newsm78 Ами ,  това , че го играе Киво и то без грешка! Невероятен образ пресъздаде в този сериал. Киво си е Киво, без значение какъв герой играе, всичките му образи са пълнокръвни, вълнуващи и чаровни, защото той оставя сърцето си в тях ... За мен, поне е така. Затова и продължавам да го гледам и ще го гледам, докато продължава все така да ме вълнува с всеки свой нов проект. Вярвам, че ще е мноооого дълго! Желая му го от сърце, защото той го заслужава! Много е добър и все по-добър ще става! Heart Eyes
Не мога да разбера какво сте се впечатлили от това как и дали е трябвало да напише тази книга Н. Безмен  newsm78 Аз пък съм и благодарна, че я е написала жената - харесва ми! И самата писателка ми е много симпатична и не виждам нищо от това, на което някои се възмущават. Ама щом ви влече ...
Хубав ден ви пожелавам! Ще си чакам превода и тогава ще коментирам серията. Hug

сладури ...

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:21 от queen_fenka

# 515
Добро утро, жълтурите в Бг. пресата поместили снимки от последната изява на Киво и Фарах и писали , че Къванч излизал в дълга почивка  ooooh!

# 516
Hug Дали пък няма да ги оженят? Нали Фарах защитила образът на Сеит пред руската журналистка. Казва, че ще е различно от книгата. Щяло да има олмази и страст- с това  ни успокоява сценаристката. Хич не и хващам мисълта.  Еджето да не е решила да прави някакъв микс в образа на Курт от Кузей и Бехлюл?

Hug Добавям и думите на Къванч, че героят му  е лош, не знам защо все се подминават тези думи, безусловно им вярвам, и горе долу се сглобява картината. Бягството на Бихтер и Бехлюл може да се сравни с живота в емиграция на Курт и Шура, без род и  Родина. Страстта и любовта на Шура срещу олмазите на Курт. Защитата на Фара може да означава,  че олмазите наистина имат сериозни основания и Курт е безсилен пред тях.
Може и да ги оженят, разбира се. Еджето за пръв път сама ще пише сценарии, Мелек следваше някаква логика, тази е скарана с нея.
Добро утро и хубав ден!

# 517
Дафне Hug, и ти прозря това, което писах в последно време.
Колкото и да ме вземате на подбив, вярвам, че Н. Безмен не се е отнесла коректно към трагедията сполетяла живота на Шура и то заради дядо Сеит.
Hug Отивам по-далече. Joy Докато не видя обща снимка на влюбените Курт и Шура, историята е измислица от началото до края. Керем Чатай е направил проверките преди да снима. Няма живи роднини на Шура.  Другите са измислени герои. Предполагам и намесата на Керем Чатай в това, че писателката приключи с интервютата. Всяко нейно интервю работи срещу рейтинга на филма, тя пък си мисли, че му прави реклама. Не ми се вярва турците да гледат с добро око, когато се вадят семейни истории и се описват секс подвизите на дядото.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:45 от dafne_1

# 518
Добро утроооооо... Hug Hug Hug

Grinning

Цитат
Учудва ме въпросът на Svet_sz ... Какво сме му харесали на Кузей   Ами ,  това , че го играе Киво и то без грешка!

Нищо лошо ,мила  Hug...само изразих мнение... bowuu...не го оплювам или критикувам... Naughty
Просто на мен повече ми харесва като Сеит... Peace Grinning

# 519
Лагуни, Hug общото между Кузей и Бехлюл според мен е, че и двамата са тряпки. Две тряпки правят тряпка на квадрат. Такъв ще е Курт. Joy

# 520
Здравейте дами  bouquet  Мисля си нали в крайна сметка искаме да гледаме вълнуващ филм с Киво!Другото е ........подробности Laughing Кой прав кой крив ние ли да съдим smile3512 Дайте да си гледаме играта! Харесвам ги ...... newsm44 Хубав и усмихнат ден! newsm62

# 521
Дайте да си гледаме играта! Харесвам ги ...... newsm44 Хубав и усмихнат ден! newsm62

newsm10 smile3521 newsm47

Цитат
Мисля си нали в крайна сметка искаме да гледаме вълнуващ филм с Киво
...и Фара !

# 522
Само едно нещо ще спомена, дъщерята на Шура се казва Сандра. Ами, помислете - като в първи клас - Сеит и Александра е равно на Сандра.  newsm78 Вероятността тези двамата да се се срещали през годините, в които са били разделени, е огромна, както и Сандра да е негова.

Hug Това ми звучи, все едно Еджето го е измислила Peace Hug Simple Smile Не, че е невъзможно.....

Добър ден и днес  Hug Време е за:
Скрит текст:

Аз искам да попитам, къде е Госпожата? Peace Heart Eyes Липсва в темата, поне на мен де Peace Госпожата, къде си, джанъм беним Simple Smile  newsm51 Липсва ми поздрава и сутрeшното кафенце  Hug

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 12:48 от Miss60

# 523
Момичета, и аз искам да се присъединя към феновете на сериала! Heart Eyes
Лятото прочетох книгата - много ми хареса, а сега и филма истински ме вълнува-провокира  позабравени емоции, трогва ме.... Актьорската игра за мен е великолепна, но ми се иска да има малко повече динамика- като че ли не използват напълно потенциала на нашите любимци. Към Киво и Фара мога без съмнение да добавя и Биркан- много е чаровен! Не съм виждала друг мъж на който така да му отива мустак!  Grinning
Госпожа, къде си? Hug Без теб и без твоето сутрешно кафа темата просто не е същата!  bouquet
Липсваш!

# 524
Аз искам да попитам, къде е Госпожата? Peace Heart Eyes Липсва в темата, поне на мен де Peace
Hug И на мен! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт