Та моята история е следната, в момента съм бременна в 9-ти месец с второто си момченце, в края на 7- месец лекарката която ми следи бременността ми каза, че имам много ниска плацента и се води "плацента маргинална" и е задължително секцио, защото има опасност от кръвоизлив и е рисковано за мен и бебчето. Преди 2 седмици реших да отида при д-р Славчев от Окръжна болница, за да назначим дата за секциото ми, когато ме прегледа ми каза че не е наложително секцио и бебето може да излезе нормално, без риск за мен и за детето, убеди ме че ако се наложи ще ми направят секцио в процес на самото раждане. Та въпроса ми сега е следния има ли мами които са били в моето състояние, защото ми е много притеснено и не мога да взема решение кой лекар да послушам? Някой има ли наблюдения от д-р Славчев, мога ли да му имам доверие? Родих много трудно първия път и много се измъчих, затова сега много ме е страх и от нормалното и от секциото и не знам как да процедирам...много ви моля ако някой е имал такъв проблем да сподели ще съм много благодарна
някой ходил ли е на прегледи при д-р Славчев?

Само да допълня през цялата си бременност имах болки ниско в областта на яйчниците и ми изписаха Магнезии, долу горе ми помагат но напоследък не съвсем. Д-р Славчев ми каза, че по принцип когато има проблем с плацентата има и кръвоизливи по време на бременността, слава богу не съм имала такова нещо за сега...и ми каза че това е добър знак
.
!!