Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 616
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
От утре и аз съм с вас, почивката не ми понася  Embarassed, хапвам помалко но килцата бавно се връщат,успех и къде стеееее  Thinking Hug

# 541
Привет мацки аз да ви се оплача днес колежката ходи за кафе и ми взела с захар от машината  и аз без да се осетя преди малко го допих и чак сега усетих че е сладко отидеми цялата седмица по дяволите с тая захар чак ме е яд ама много.
Къде се изгубихте всички????

# 542
 HugИ аз мисля от утре да се включа при вас, но със чаша айрян за закуска, но няма да го споменавам занапред да не ми се карате Laughing..и така докато не смъкна 6 кила, сега съм 70 искам 64 да стана, като заначало, хайде включвайте се повече да си споделяме идеи за хапване и да се подкрепяме

# 543
  • Пловдив
Привет мацки аз да ви се оплача днес колежката ходи за кафе и ми взела с захар от машината  и аз без да се осетя преди малко го допих и чак сега усетих че е сладко отидеми цялата седмица по дяволите с тая захар чак ме е яд ама много.
Къде се изгубихте всички????
Не се е случило нищо чак толкова фатално,просто си продължавай напред с режима.

# 544
Здравейте отслабващи момичета, искам да се похваля с постигнатите резултати до момента. Като се има предвид че започнах диетата преди 18 дни с 73,5 кг. сега дъм 70,200 кг. Смятам, че това е добър резултат, а и плюс това и талията ми е намаляла с 5 см. Много съм доволна и продължавам с борбата с килограмите.Хубав ден на всички. Joy

# 545
Привет фиданки   bouquet 

Аз приключих БВХ с минус 6 кила и нещо  Blush  Не съм си мерила обиколките, защото забравих като почнах, но няколко човека ми казаха че видимо съм отслабнала, а и аз се чувствам по-добре.

Имах  няколко прегрешения през периода и въпреки това съм доволна от резултатите  Peace 

Успех на всички новички и лесно сваляне на грамчета  Hug

Аз отивам в НВ ВМХ  Sunglasses

# 546
Здравейте момичета .От днес и аз започвам този режим .Имам за сваляне около 5кг.Сега съм 59 и оскам да стана 54 .Дано успея.Преди 3 години бях за около месец на дюкановата диета и бях свалила 6кг за 1 месец .Дано и с тази да имам същия успех Simple Smile

# 547
Здравейте : ) От утре и аз почвам диетата, надявам се да сваля от около 70 кг (1,68 височина) на 65 поне. Дали е възможно за толкова кратко време?

# 548
Здравейте момичета аз съм на втората фаза вчера се теглих за 1 седмица съм -1 кг.което ме радва много.Ще си изкарам и тази втора част от 24 дни само незнам дали ще издържа на Велик ден да не си опитам парченце козунак Mr. Green ,но ще видим с мисълта съм да устискам,ама знае ли човек.
Хубав ден.  bouquet

# 549
Здравейте отслабващи момичета, днес кантара много ме зарадва с още 600 гр. съм надолу вече минах тази 7-ца която много ме мъчеше ( 70 кг. и нагоре) . Успех на всички newsm10

# 550
Браво, браво за резултатите! Може ли да споделите какво хапвате? Аз май прекалявам с количеството....
Ударих 1800 кал. от пиле, авокадота, зехтин, зелена салата. 1800 би трябвало да са ми поддържащи калории затова ще ходя пеша довечера да ги изгоря. Всъщност се чудя изобщо авокадо може ли :Д
Както и колко ядете горе долу като калории?

# 551
Здравейте, аз честно казано изобщо нямам представа колко калории получавам с храната. Сутрин хапвам за закуска една краставица или парче петрохан , на обед или 2-3 кюфтета с краставица и домати, а вечер основно салати с малко парче месо пържола например или риба. Успех newsm10 newsm10

# 552
Мерси за отговора : ) Мииии ти хапваш доста по-малко от мен : ) Аз салатите ги ям с много зехтин нещо  Embarassed Браво за волята!

Такааа, нека се похваля с едно минусче:
ден 1 почнах на 70,9 кг
ден 2 (днес) бях 70,6 сутринта, а в края на ден 2 не издържах да не се претегля, защото цял ден само ходя до тоалетна и чак ми прилоша колко вода изкарах от себе си (а и изпих поне 1 литър зелен чай, 1 и половина вода, 1 зелено смути, което имаше и малко плодове, ама карай :Д) - 69,4!!!

Та утре сутринта очаквам дори да съм по-малко Wink Ха дано!

Днес ядох пак около 1700-1800 кал, но нетните са ми 1200, защото вървях 2 часа вода. Иначе зелена салата с таханов дресинг, свинско филе в тенджера под налягане и 250 мл зелено спаначено смути с малко ябълка вътре. Наясно съм, че не съм изобщо стриктна, но гледам да закрепя глада първите дни, че иначе няма как да намаля порциите и вида храна отведнъж. Пък и гледайте къв резултат малеее :Д   bouquet

Много се мотивирах, цял ден си правя мислен списък в главата защо гладът е мой приятел хаха  Embarassed Peace

# 553
Misiq - ако издържиш три дни после всичко ще е различно, стомаха ще се свие- поне при мен беше така и изведнъж ще намалиш храната сама, яж повече чисто месо и резултата ще е супер, успех ти желая  Hug

# 554
  • София
Здравейте дами! Имам желание да се присъединя към вашата темичка  Hug
Зачетох се в темата и видях в началото, че маслото е изключено, но овкусявате салатите със зехтин  newsm78 Маслото и зехтина нямат въглехидрати. Защо обаче не може да се яде масло?

Аз съм на ниско въглехидратно хранене, но много искам да се присъединя към Вас. Основния проблем са ми прясното мляко, което слагам сутрин в кафето и заквасената сметана. Но ще се опитам да ги махна, за да пробвам поне един цикъл от 26 дни. Нямам много килограми за сваляне. Останаха ми 3 и се чудя дали ще даде резултат. Сега обмислям дали да не изчакам все пак да отминат празниците и да започна диетката от другата седмица. Във всеки случай ще следя темата и ще пиша от момента на старта заедно с Вас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт