Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 615
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте дами! Имам желание да се присъединя към вашата темичка  Hug
Зачетох се в темата и видях в началото, че маслото е изключено, но овкусявате салатите със зехтин  newsm78 Маслото и зехтина нямат въглехидрати. Защо обаче не може да се яде масло?

Аз съм на ниско въглехидратно хранене, но много искам да се присъединя към Вас. Основния проблем са ми прясното мляко, което слагам сутрин в кафето и заквасената сметана. Но ще се опитам да ги махна, за да пробвам поне един цикъл от 26 дни. Нямам много килограми за сваляне. Останаха ми 3 и се чудя дали ще даде резултат. Сега обмислям дали да не изчакам все пак да отминат празниците и да започна диетката от другата седмица. Във всеки случай ще следя темата и ще пиша от момента на старта заедно с Вас  Wink
Заповядай при слабеещите ще се подкрепим,цикъла е 24 дни.  bouquet

# 556
Аз оплесках нещата, омазах се с плодове(500 гр ягоди, 2 ябълки, 2 банана, 1 портокал) и 150!!!! гр сусамов тахан. И ядох прекалено големи порции пил. бутчета....авокадо... ужас, а после защо дупето ми е 97 см Sad
Но реших да си призная, защото само така имам шанс да съм честна и към себе си. Съжалявам, ако цапам групичката с моите нередности!

Добре дошла, принцеса Леа!

# 557
  • София
Благодаря Ви момичета  Hug
Реших да започна режима от 14.04, притеснявам се, че все ще се изкуша през тези 4 дни. Надявам се да успея да махна и последните кила. Имам тежък ПМС и обикновено правя водни задръжки от 1.5-2кг  ooooh! Ужасно чувство, защото дори и да зная защо се получава така, направо ми идва да се утеша с някой шоколад  Twisted Evil На всичко отгоре когато правя такива здаръжки ми се появява страшно много целулит, както е била кожата ми гладка изведнъж страшна метаморфоза става Sick
Вие имате ли такива проблеми? Пиете ли някакви диуретици? Аз засега само вода с лимон и сутрин топла вода с лимон на гладно. Още нямам наблюдения доколко се подобрява положението, защото го правя отскоро.

# 558
  • София
Аз имам този проблем, но не мога да хвана какво го провокира.  Вероятно е храна, но сигурно и хормоните имат пръст. Кято кача кило вода, със седмици не си отива, много е неприятно и обезкуражаващо. Също като теб съм с последни два, три кг.

# 559
  • София
Не зная дали е от храна или от хормони. Водя си стриктен хранителен дневник.  При едно и също меню също ми се е случвало да правя такива водни задръжки  Sad  Започнах дневника, за да видя точно откъде идва проблема. Определено около започването на цикъла е по-тежко положението, след приключването му изведнъж олеквам с близо 2 кила.. Разбирам, че идва от хормони, но е ужасно дразнещо. Чела съм, че чай от глухарче или лимомена трева помагат при водни задръжки и регулират обменните процеси, но така и нямах време до сега да отида до билкова аптека и да пробвам. Надявам се, че с тази диета и тоталното изключване на въглехидратите ще има положително развитие. Като се замисля по-осезаемо започнаха водните задръжки след 27-та ми година. Вероятно и вързастта и метаболизма се променят  Rolling Eyes

# 560
  • София
Момичета, защо се притеснявате от водните кг.? Не е ли по-логично да се тревожите от натрупаните мазнини? ... Според мен сантиметрите са по-важни от килограмите  Peace Искам да кажа, да не си вкисвате живота, заради 1-2 кг задържана вода, което е нормално за всеки организъм.
Весел празник! Христос Воскресе!

# 561
Здравейте!Христос Воскресе!
Според мен не трябва да се притеснявате че задържате течности това е временно после всичко си идва на мястото.
Аз да се отчета вчера се изкуших изядох 1 филийка козунак и 1 мини шок.яйце.Но днес съм си пак стриктна Mr. Green
Хайде хубав ден на всички!

# 562
  • София
Христос Воскресе!
Ето ме и мен  Flutter
Днес е първият ми ден на режима и се отчитам: чисто кафе + 30гр шунка, междинна закуска (МЗ) две варени яйца, обяд- 100гр печено месо + 250гр зелена салата, МЗ-30гр филе, вечерята е като обяда. Като за първи ден се чувствам отлично, успях да направя и една силова тренировка + малко кардио за финал. Водата  я докарах до 2,5 литра, като тук включвам и билков чай.

Имам въпрос относно морковите- може ли де се ядат? Не видях никъде да се отричат или да се позволяват. newsm78

Относно водните задръжки- ами проблем са си. При мен се започва седмица преди МЦ, тялото ми претърхява истинска метаморфоза, подувам се, отичат ми колене, глезени и това си продължава средно седмица и половина- две  #Crazy Това, което помага е вода с лимон и мнооого да се внимава с храната, но е изморително и изнервящо.

Утре продължавам, стискайте палци. Крайната ми цел е минус 3-4 килца, но искам да са само мазнини  Blush

# 563
и АЗ се записвам !! почвам е Simple Smile)
охх месце трудно ште е без сладко -моята слабост ,но тря се слабее
стартирам 65.800 Sad(
хаииде да слабееемее

# 564
  • Варна
И аз започвам от утреее,само ще ми е трудно без ядки  ooooh!

# 565
Здравейте и от мен! От утре и аз съм с вас. Имам много килца да свалям, и дано успея.
Поздарвяявам ви за прекрасната тема и късмет с диетката!

# 566
Добрутро на всички  Hug, от днес и аз наново , празниците свършиха време е да се стегнем Peace. Предишната врътка за 24 дни свалих 7 кг.но има още многоооо, първите три дни е по трудно после апетита намалява, за морковите аз си хапвах на салата с червено цвекло много засища, хайде успех и пишете да се подкрепяме.  newsm10

# 567
Здравейте момичета от днес започвам втория цикъл от 24 дни като през първия свалих 5 кг. сега по празниците малко качих (1,5 кг.) но от днес ще бъда стриктна. Успех и хубав ден!  newsm10

# 568
  • София
Добрутро на всички  Hug, от днес и аз наново , празниците свършиха време е да се стегнем Peace. Предишната врътка за 24 дни свалих 7 кг.но има още многоооо, първите три дни е по трудно после апетита намалява, за морковите аз си хапвах на салата с червено цвекло много засища, хайде успех и пишете да се подкрепяме.  newsm10
Добро утро и от мен!

А дали има все пак ограничение за морковите? Нали са с доста въглехидрати? Иначе тази салатка и аз много я обичам Laughing
Имам въпрос относно режима. Ако реша да повторя още 24 дни, колко време е почивката между двата цикъла?

# 569
  • София
Морковите са си разрешени, зеленчук са, макар и малко по-въглехидратен.
Иначе според мен, режима може да се повтори когато си реши човек, няма утвърдена почивка, както е при 90 дневната  Wink

Общи условия

Активация на акаунт