Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 20

• 85 586
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте от мен!
Днес ми е 5 ден на диетата, много съм гладнааааа! #Cussing outЗасега се удържам, но много ми се яде сладко.Влизам да попитам може ли диня?А ядки?Шунка също дали може?....
Иначе целта ми е 5-8 кг максимум.Тежа 62кг на височина 170.Не съм дебела, но имам ''паласки'' и коремче.И две деца де... LaughingИначе май съм свалила само на см. като килограми засега са около 700-800гр. Grinning Смешна работа.Но нали се казва, че последните кг. най-трудно се свалят...Иначе с двете деца качвах по 30 кг!Свалила съм всичко, без тея 5 кг.А забременявах на 64кг....сега съм 62...луда работа.Но много искам да съм като преди - 55- 57кг.Само незнам дали е възможно.
Това е от мен,дано устискам до края. Crazy

# 661
Привет и от мен   bouquet!Чета ви отдавна и от днес вече и аз се включвам в групата на диетуващите.Приемате попълнения нали?Имам да свалям около 8-10 килца.Хайде лек ден на всички.

# 662
Хей мацки, много сте тихи Simple Smile как върви? Мен ми дойде и килограмите се закучиха... Sad

# 663
Привет дами!
Добре дошли на новопопълненията в темата Hug,радвам се че се увеличаваме.От понеделник мисля пак да се включа  с още един цикъл,че в този сезон на праскови и диня мноооого ме изкушават. Grinning
За новите не се отказвайте ефект има и не е труден режима УСПЕХ стискам палци на всички  bouquet

# 664
  • София
От вчера съм на режима, включвам се да ме мотивирате.  Mr. Green

# 665
Момичета привет  bouquet!Аз  засега се справям безпроблемно с хапването на месце и салатки  Mr. Green.Пийвам си и 2-3 литра вода дневно.Може ли да си хапвам маслинки ?

# 666
Да можеш Simple Smile

# 667
О супер значи!!!Че много ги обичам  Heart Eyes.

# 668
Привет мацки   bouquet
От днес съм в редиците и аз .Само да ви окуража при нормално хранене за малко повече от месец съм с половин кг.по тежка при положение че ядях ужасно много плодове.
Днес съм с кафе ,джинджифил и краставичка сега даже си хрупкам една.За обед още не съм измислила може би доматче,а вечерята пилешко месо със доматена салатка овкусена с зелени маслини.
Успех на всички!

# 669
Бройте ме и мен от днес. Имам опит с диетата. Придържам се предимно към ВМ_НВД, но след като 3 месеца нямам никакъв резултата реших да променя малко режима. Утре ще се претегля, но гоня като минимум 10 кг.

Днес стартирам с обяд от 2 кюфтета и 2 кебапчета + 1/2 домат

за вечеря ще имам печено пиле + краставица.

# 670
Беба, зеленчуците ти не са ли малко? Мен това ми прилича на Дюкан... Tired

# 671
Беба, зеленчуците ти не са ли малко? Мен това ми прилича на Дюкан... Tired

Ами не бих казала, че са малко. Той домата ми беше бая голям...но като цяло ще наблягам на протеините, зеленчука ми е гарнитура не е за наяждане.

# 672
Не  споря с теб, ти си знаеш кое е най-доброто за теб, но във всички примерни менюта, направени от професионални фитнес инструктори, зеленчуците са под формата на салата, която като количество отива някъде към 500 гр! Пълни са с фибри и определено е за наяждане, за да могат после усвоените фибри да подпомогнат перисталтиката с основната храна, която ако е протеин е не повече от 200-300 грама! Протеините, консумирани така, без много зеленчуци могат доста повече да навредят на тялото, отколкото да помогнат! За това споменах Дюкан, защото неговата диета и всичко друго, но не и здравословна! Протеиновата диета е друго нещо, а там зеленчуците са водещи, заедно с протеините!  Peace

# 673
  • София
Има една съществена разлика м/у Дюкан и която и да е друга диета с по-малко или повече протеини, а именно, че при Дюкан се яде само немазно месо, филета. Кюфтета и кебапчетата по никакъв начин не са Дюкан, ако ще и без грам салата да бъдат изядени, защото ако са от шарено месо съдържат мазнини, които при Дюкан са абсолютно забранени. Ако са от смляно на кайма контрафиле, то тогава да - Дюкански са.

В случая на Беба, аз мисля, че няма проблем дали ще яде салата или не, въпрос на вкус и желание.

Протеините биха могли да са вредни, ако са чисти, без мазнини.

# 674
Вивиан, извинявай, но чувала ли си някога за наситени, ненаситени и трансмазнини? Това че от една диета се отслабва, не винаги означава, че е полезна за цялостното състояние на тялото! Да не говорим, че това, което каза за чистите протеини си е директна глупост! Ако ще са само протеини, то нека да са чисти, а не наситени със животински мазнини! А вредата точно на диетата на Дюкан идва от липсата на фибри в менюто, които идват от зеленчуците! Оттам идва и запекът! А нали знаеш, че като цяло всяка една диета, която се гради върху повишеният прием на протеини, обезводнява тялото! Това се избягва също с приемът на зеленчуците! Както казах, не е моя работа, всеки да си гледа живота, но четете първо, преди да пишете такива глупости!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт