"Песен за огън и лед" - 7

• 41 815
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Ох, това за близнаците си е като латиноамериканска сапунка, но интересна спекулация. Само, че кой е близнака на Джон (или близначката)? Laughing
Нед няма как да вземе детето от Ашара, дори и да е било живо е било поне на годинка, няма как да мине за новородено. Пък и защо тя ще му го дава?

Септа Лемор не е ли твърде възрастна за да е Ашара? Ако е тя, какво прави с Егон? Освен да е близка с Елия и затова отглежда детето й. Thinking

Така значи Ашара има мъртва дъщеря, убиват брат й, Нед й носи меча му, водел е и малко бебе, което е казал, че е негово (тя е съкрушена), след това Варис се свързва с нея и и предлага да инсценират смъртта й и тя да отгледа детето на Елия и Регар.
Само че Егон е отглеждан от Илирио, освен Ашара да е Серра, ама не виждам Илирио за какво се бори тогава... Crazy

# 481
Хексе - Ashara was a lady-in-waiting to Princess Elia Martell. Улучи право в целта Simple Smile.
Превод: Ашара е била придворна дама на Принцеса Елиа Мартел.

# 482
  • Варна
Хексе - Ashara was a lady-in-waiting to Princess Elia Martell. Улучи право в целта Simple Smile.
Превод: Ашара е била придворна дама на Принцеса Елиа Мартел.

Освен това Дейн са дорнци и васали на Мартел. Shocked
Нищо чудно да са били близки..

# 483
Пследна спекула с близнаците от мен, верно стана сапунка.
Значи Нед идва с две деца, Ашара се самоубива. Нед взима тялото на Ашара и го слага в ЗХ за да е по достоверно, че Лиана е мъртва.
Лиана е жива и е с едното дете и се прави на септа ( егон е близнак на Джон) , а Нед с другото се връща в ЗХ ( че ако е с две и Кейтлин  #Cussing out , то сега едно не прие , пък две .....)
Едното отива на Вала , а другото се прави на дракон ( е то не че няма да е  дракон, ама все пак е незаконен)
Отрицателнотот, не звучи като Мартин и Нед е (извинявам се за думата) баси актьора  Shocked , даже в главите му си мисли нарочно така за сестра си, за да ни заблуди !  Joy

# 484
Значи Ашара хваща пътя с малкия Егон, така ли? Предполагаме, че е Септа Лемор. Всъщност нямаме инфо кога е родена Ашара. Сега ми направи впечатление, че има още една по- малка сестра Алирия Дейн, която е била сгодена за Берик. По тази линия какво се случва?

Септа Лемор - родена през 260 АЛ. По време на турнира е била 23 годишна. В разцвета си Simple Smile. Тирион я описва като  красива, с кафява коса и следи от бременност по корема й  Wink. Наричали я Лейди Лемор. Едва ли е случайно.

Ейййй значи как така чичо се мъчи точно нас да заблуди Simple Smile.

Симо- и на близнаците им дали по половин медальон, за да може като се срещнат да го съберат и да се разпознаят Simple Smile)). Не знам дали епоси можеш да пишеш, но се пробвай в сапунките Simple Smile. Шегувам се, да не се засегнеш Simple Smile.

# 485
  • Варна
Пследна спекула с близнаците от мен, верно стана сапунка.
Значи Нед идва с две деца, Ашара се самоубива. Нед взима тялото на Ашара и го слага в ЗХ за да е по достоверно, че Лиана е мъртва.
Лиана е жива и е с едното дете и се прави на септа ( егон е близнак на Джон) , а Нед с другото се връща в ЗХ ( че ако е с две и Кейтлин  #Cussing out , то сега едно не прие , пък две .....)
Едното отива на Вала , а другото се прави на дракон ( е то не че няма да е  дракон, ама все пак е незаконен)
Отрицателнотот, не звучи като Мартин и Нед е (извинявам се за думата) баси актьора  Shocked , даже в главите му си мисли нарочно така за сестра си, за да ни заблуди !  Joy

Мда, и защо Лиана не вземе двете деца, а ги разделя? Робърт сигурно е искал да види тялото на Лиана, няма как да му пробутат Ашара.

# 486
  • Варна
Значи Ашара хваща пътя с малкия Егон, така ли? Предполагаме, че е Септа Лемор. Всъщност нямаме инфо кога е родена Ашара. Сега ми направи впечатление, че има още една по- малка сестра Алирия Дейн, която е била сгодена за Берик. По тази линия какво се случва?

Ашара е била предполагам 14-16 годишна. Знатните лейди ги женят рано-рано. Laughing

Алирия както стана ясно изгуби годеника си Берик, какво стана с наследника на Звездопад Едрик не помня дали е още с Торос.

# 487
Остава ми отворен въпроса, защо Робърт и Лиана не са се венчали веднага след турнира, след като тя била "отвлечена" около година след това?

Симо с какво едното дете толкова е съгрешило, че го пращат на Вала, а другото го чака славата на дракон Simple Smile). Коя майка ще раздели така децата си Simple Smile.

Хексе - Алирия не го изгубила съвсем. И къде се намира тя в момента? Можело е да има хиляди причини Ашара да не е била омъжена на 16-17. Може пък и да е била омъжена за някой дъртак и да е умрял. А след като Звездопад са дорнци, там традициите не важат. Ариан на колко години е? И тя е отказвала няколко пъти да бъде омъжена. Мисля, че беше на около 22 ако не се лъжа, когато се търкаляше с онзи, които придружаваше Мирцела.

# 488
Хексе, не знам , ама пък ако 6 месеца се стига от единия до другия край на Вестеро, то трупът трябва да е доста добре балсамиран, че да не се разложи.
Защо не е взела двете деца .. newsm78 , за да имат по голям шанс да оцелеят децата знам ли?
Ама тогава Нед ще праща пяари от севера ??????
 А предавам се, дано Мартин го измисли по добре Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 489
  • Варна
Остава ми отворен въпроса, защо Робърт и Лиана не са се венчали веднага след турнира, след като тя била "отвлечена" около година след това?

Робърт е бил още в Орлово гнездо, може би са чакали да се върне в Бурен край.

Хексе - Алирия не го изгубила съвсем. И къде се намира тя в момента? Можело е да има хиляди причини Ашара да не е била омъжена на 16-17. Може пък и да е била омъжена за някой дъртак и да е умрял. А след като Звездопад са дорнци, там традициите не важат. Ариан на колко години е? И тя е отказвала няколко пъти да бъде омъжена. Мисля, че беше на около 22 ако не се лъжа, когато се търкаляше с онзи, които придружаваше Мирцела.

Алирия трябва да е в Звездопад, а Берик е вече погребан, нали?

Много се набляга на това девица, девица..за Ашара. Млада трябва да е била, ще прегледам спомените на Баристан ако има нещо.  Но септа Лемор я описват между 40 и 50 годишна. Едва ли Ашара е била тогава на около 30.

# 490
Лемор е на около 40 и малко отгоре, когато Тирион я среща. Ако тя е Ашара, на турнира е на около 23. Никъде не видях аз нито година на раждане на Ашара нито някаква подсказка по спомените на Селми. Но потърси и ти нещо. На мен идеално ми се връзва. Ашара в била неразделна с Елиа. Прибира се в Звездопад по неясни причини. Според сестра й Алирия, Ашара е била влюбена е Нед. Той и дава меча и тя офейква с бебето, което е взела със себе си изоставяйки Елиа. Там разбира се Варис е съдействал Simple Smile. Ако септата извади прочутия меч на Артър и го даде на Егон, е тогава вече теорията е неоспорима. Плюс това Дейн са били поддръжници на Тарг. години наред.

Добре де, коя година се развива действието, когато Тирион се озовава на кораба? Както казах, септата е родена 260 АЛ.

Берик Дондарион официално и завинаги ли е умрял? Нали Торос го съживява?

# 491
в главните роли Корайма Торес и Освалдо Риос  Mr. Green

# 492
Берик е умрял-умрял, защото Кат "лапва" съживяването
Джон и Егон имаха разлика във възрастта, обсъжадахме го преди време и май до този извод стигнахме

# 493
Тези пък кои са ?  newsm78

# 494
Тези пък кои са ?  newsm78

пошегувах се - в зората на латино-сериалите, тези артисти играеха в един от най-хитовите сапунки в Бг. - изгубени-намерени деца, подменени зъл и добър близнак, красиви циганки, които се оказват не до там циганки, но и богати наследници ... бетер "Робинята Изаура" /извинете, но давам пример с тези два сериала, само тях знам  Laughing/

Общи условия

Активация на акаунт