"Песен за огън и лед" - 7

• 41 815
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Жестока карта!  Grinning
Но продължава да не става ясно, колко е голяма планетата,
морето на залеза колко е голямо и къде е източният край на Есос.

Защо да не се знае, тя е поискала да го махне, Джайм е намерил знахар за да бъде свършена работата.
Зародишът не е дете.  Peace

# 616
Напоследък се тревожа за него, защото нещо не ми харесва как представят нещата във филма. Crossing Arms
А питаш ли ни нас, феновете на Станис. Безподобно омаскарен в сериала. Close

# 617
  • Варна
Напоследък се тревожа за него, защото нещо не ми харесва как представят нещата във филма. Crossing Arms
А питаш ли ни нас, феновете на Станис. Безподобно омаскарен в сериала. Close

А, да... И той.. Tired

Но пък поне компенсират като го показват добър баща, в книгите не е толкова ангажиран с възпитанието на дъщеря си. Rolling Eyes

А след трейлъра на 4 епизод, мисля, че ще съсипят съвсем и Джайм...  ooooh!

Ще ни остане само Свети Тирион.

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 19:56 от Хексе

# 618
  • Пловдив
Здравейте, вместо запис  да питам дали имате информация за следващата книга от поредицата?!
Аз не следя сериала, но четох че обмислят още 2 сезона докато излезе следващата книга от поредицата! Rolling Eyes

# 619
  • Варна
Здравейте, вместо запис  да питам дали имате информация за следващата книга от поредицата?!
Аз не следя сериала, но четох че обмислят още 2 сезона докато излезе следващата книга от поредицата! Rolling Eyes

А, не..
Книгата ще излезе или края на тази или 2015 година, евентуално. Rolling Eyes
Иначе са потвърдени че ще се снимат още 2 сезона на сериала, а окончателно ще бъдат 7. Последният още не е потвърден.

Скрит текст:
Но ако продължават да издевателстват над книгите, по-добре да не правят.. Crossing Arms

# 620
всъщност най-разумния, земен и доблестен персонаж е Хрътката

Hug Съгласна. Абсолютен  фен съм му.

и към края на Книга 3 казвам: И кел файда че взе да ми харесва  Laughing
за т'ва Джакен е най-големия. той винаги е някъде там.

# 621
  • Варна
Мда..

Щото е "никой".  Tired  Laughing

Мартин потвърдил, че в този сезон, герой, който умира в книгите ще остане жив.
 Явно ще е Шае, но ако е Тивин, спирам да гледам... Crossing Arms

# 622
Не видях никой да омаловажава постъпката на Джейми в темата...да не говорим за останалото...Или този пост не съм го видяла?
Защо направиха от Джейми изнасилвач, не разбирам, след като в книгата беше със съгласие. Дори Серсей го подтикваше да побърза...До трупа на сина и. Ами отблъскващ персонаж, който си заслужава негативните емоции.

# 623
Ще е яко да е Тивин, но не ми се вярва.
Тия дни се зачудих кого ще кастнат за Доран, той трябва да е малко по-млад от Тивин със сходно интелектуално излъчване.

Интересно развитие и, че Тивин е съвсем наясно за Денерис и драконите.

# 624
  • Варна

Интересно развитие и, че Тивин е съвсем наясно за Денерис и драконите.

Е, то щеше да е чудно ако не знае.

Не видях никой да омаловажава постъпката на Джейми в темата...да не говорим за останалото...Или този пост не съм го видяла?
Защо направиха от Джейми изнасилвач, не разбирам, след като в книгата беше със съгласие. Дори Серсей го подтикваше да побърза...До трупа на сина и. Ами отблъскващ персонаж, който си заслужава негативните емоции.

На мен не ми заприлича чак толкова на изнасилване, макар Церсей да викаше, не, не. Laughing
Но определено ситуацията е с цел да ти стане персонажа по-неприятен. Confused В трейлъра за следващия епизод дават как Церсей иска от Джайм да се закълне, че ще убие Санса и той май го прави. Определено това ще промени и по-нататъшните му действия.

За Хрътката съм със същото впечатление, не, че не очаквам той да не облекчава естествените си нужди Laughing, но това че демонстративно дават как той пикае или се секне или нарушава законите на гостоприемството, си е с цел да направи по-неприятен героя.. Thinking
Петир се държеше като разгонен пубер със Санса. Crossing Arms

# 625
петир изигра супер тъпо сцената. и даарио разочарова тоя актьор нещо на фона на предишния. само дето темата не е за сериала Simple Smile

# 626
  • Русе
Тоя герой, който умирал в книгата, а в сериала ще живее, съм убеден, че е Шае. Просто комбинират образа й с Тиша и после ще се издирва къде отиват курвите заради нея. Същевременно явно правят Тивин човекът, който целенасочено действа за набеждаването и осъждането на Тирион (в книгата беше Церсей), та да затворят цикъла с мотивацията за среднощната случка в нужника (след като Шае ще живее...). Поне такава прогноза започнах да си съставям.

Впрочем играта на Мейси почти ме изгуби. Абсолютно погрешно представяне на персонажа на Аря с всички тия физиономии и гримаси тип „тинейджър 21 век“. Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.

# 627
  • Варна

Впрочем играта на Мейси почти ме изгуби. Абсолютно погрешно представяне на персонажа на Аря с всички тия физиономии и гримаси тип „тинейджър 21 век“. Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него.

Не е само твое. Направо ги съсипаха.
Гледаме Дебила и Откаченото момиченце, вместо "Прекършения" човек без цел и посока и Момичето с дупка вместо сърце.  Tired

# 628
Мартин потвърдил, че в този сезон, герой, който умира в книгите ще остане жив.
 Явно ще е Шае, но ако е Тивин, спирам да гледам... Crossing Arms

Не съм стигнала до там още в книгите, но в коментарите в Замунда бяха написали кой е този персонаж. Не искам да пускам спойлери, пишете на ЛС ако Ви интересува кой всъщност се оказва жив Simple Smile Имам само първите 3 книги и умирам от яд, че не мога да разбера кой отрови Джофри Simple Smile) До края на трета не се разкрива.... А аз винаги бързам да разбера 'какво става после' Simple Smile)))))

# 629
Записвам се да ви следя. Сега чета трета книга. Малко бавно се движа, но каквото такова. Междувременно, защото книгите са ми малко суховати чета какво става напред в уикито, за мен тези книги са като учебник по история - интригите са по-интересни от персонажите (за мен, знам, че малко са на моето мнение), та тук ще следя да не изпускам нещо межу редовете.
Змимка, пиши спойлери на ЛС, аз ги обичам, не ми пречат. Но все пак и хората, които пишат коментарите надали знаят на 100%

Общи условия

Активация на акаунт