"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 547
  • 808
  •   1
Отговори
# 690
И аз не мисля, че на флашката е досието на Ерол, Мартин със сигурност блафира. Не знам, защо развалиха героя на Мартин и на къде ще изведат сериала. Ще видим.
Ами нарочно го правят, за да не липсва на никого, като Ерол го застреля.

# 691
  • ES
Онзи побесня, защото Еролчето е умно момче и го плаши сега с тъпата, зелена флашка, на която със сигурност няма да е Ерол, защото иначе ще бъде убит абсолютно веднагически пред всички от Иво, а това както знаем няма как да се случи. Peace
Или отклони вниманието на Иво като започне бой в бара, нали погледна преди това шумната компания на съседната маса. А Мартин няма вече какво да губи

# 692
Само не знам, ако махнат наистина Мартин ( в което се съмнявам ), кой ще заеме мястото му - Ерол? Или ще върнат Попов в играта?

# 693
Не, сериала свършва...завинаги. Peace
Попов е бита карта. Мартин е мъртъв. Ерол е свободен и изчезва с Ния и парите на Джаро, а Иво... за него има няколко варианта.

# 694
Попов е бита карта. Мартин е мъртъв. Ерол е свободен и изчезва с Ния и парите на Джаро, а Иво... за него има няколко варианта.
Не знаех, че това е последен сезон. Така вече ми се нарежда пъзела. Има логика.  Peace

# 695
Не знаех, че това е последен сезон. Така вече ми се нарежда пъзела. Има логика.  Peace
Няколко серии остават до финала. Peace

# 696
[quoteНяколко серии остават до финала. Peace][/quote]

Ще гледам с още по-голям интерес тогава. Simple Smile

# 697
  • Бургас
Епизодите не бяха ли 16  newsm78
Май така се пишеше тук в темата  newsm78

# 698
  • ES
Май се оказа, че Джаро не е оставил никакви пари на Ния, а само папка с компромати, от които за да извади дивиденти трябва да си изцапа ръцете. Влезе в една игра, в която както ѝ каза Иво, лесно не се излиза. Интересно ще разбере ли Ерол, че Иво я изнасили и как ще постъпи.

# 699
Онзи побесня, защото Еролчето е умно момче и го плаши сега с тъпата, зелена флашка, на която със сигурност няма да е Ерол, защото иначе ще бъде убит абсолютно веднагически пред всички от Иво, а това както знаем няма как да се случи. Peace
Или отклони вниманието на Иво като започне бой в бара, нали погледна преди това шумната компания на съседната маса. А Мартин няма вече какво да губи

И аз мисля, че Мартин е достатъчно изперкал, за да изпрати директно компромат на Иво... Склонна съм да вярвам на теорията, че Ерол ще измисли нещо, за да отклони вниманието в последния момент и някакси да грабне флашката. Успее ли да се измъкне от това, вече няма абсолютно никаква причина да НЕ убива Мартин.

# 700
  • София
Върнах се и изгледах няколко пъти началото на епизод 1.  Ето моята интерпретация.
Мартин държи телефон или може би детонатор и гледа налудничаво. Действието се развива на самолетна площадка, каквито са пред хангарите. А Иво има самолет.
И според изгледаното смятам, че Мартин е решил да взриви хангара и самолета на Иво от безсилие или заради отмъщение - например смъртта на Попов? Ако Попича е убит по поръчение на Иво, то Мартин откача и решава да вдигне всичко във въздуха, барабар с Иво.  А Ерол стреля, за да не може Мартин да унищожи всички доказателства и да се превърне в ченге-убиец.

След като изгледах трейлъра на еп.10, се налага да променя иедна част от нтерпретацията си.
Мартин решава да убие Иво не заради отмъщение, а от безсилие. Предполагам, че Мартин ще бъде уволнен от полицията и това ще го пречупи тотално. Изоставен е от Попов, предаден е от колегите си, включително и от Ерол. При това положение, за него остава единственото решение да убие Иво. Поставя бомба в самолета на Иво и се приготвя за действие. Ерол го убива, за да спаси Иво ( все пак дължи живота си на Иво).

Краят няма да е хубав и ще отрази действителността в България - престъпност, корупция и безнаказаност.

# 701

Краят няма да е хубав и ще отрази действителността в България - престъпност, корупция и безнаказаност.

Дали ще си позволят край, който показва пълна доминация на престъпността? newsm78 Не че не е реалистично, но носи много лошо послание, което за мен един филм, особено пък продуциран от БНТ, не може да си позволи.... Naughty

# 702
  • София
Дори и на фалшката да не е Ерол е много важно как той самия ще реагира. Ако повярва, че е той и не дочака Иво да я прегледа и си плюе на петите може да се провали напълно, а стига толкова далеч.
Ех, тоз Марто, то Марто какви ги надроби (тез сценаристи)...

# 703
  • into the blue
Дори и на фалшката да не е Ерол е много важно как той самия ще реагира. Ако повярва, че е той и не дочака Иво да я прегледа и си плюе на петите може да се провали напълно, а стига толкова далеч.
Ех, тоз Марто, то Марто какви ги надроби (тез сценаристи)...

Аз не вярвам да избяга,той имаше тази възможност докато носеха лаптопа от склада.
По-скоро ще предизвика сбиване,суматоха за да се докопа до флашката.
А може пък въобще да няма никаква информация на флашката за него.

# 704
Мартин, не е толкова глупав, че да си отреже последния човек, който е вътре в схемата и така да се самоубие тотално. Той откъде да знае, че Ерол ще се измъкне сбивайки се в бара? Прати ли го на флашка, го праща на сигурна смърт. Защо да го прави, като целта му е Иво, а Ерол е единствената му връзка с Иво?

Общи условия

Активация на акаунт