БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 655
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Ау Деси и това за няколко нощи шиене, браво   Hug . А цветовете са си страхотни и така супер става, ох ще му се навия и аз май  Crazy

# 316
Мама нещо се е загубила, ама да отговоря аз. Пробвахме я колата, даже и най-новата шофьорка вкъщи пробвахме. За празниците карах до баба и на връщане пак. Все още не съм влизала в града да карам сама, но и до там ще стигнем (вероятно някъде септември-октомври). Сега няма да има време, наближава ми сесията и после пак отивам на другия край на света.

# 317
Роси, аз го кръстих така този възел... По-добрата ми половинка пък пита:"Този бульонен възел какъв е?" Казва се "bullion knot" и е ето това:

Елка52, Фрегатата я ших 1 година и 2 месеца, но не си давах зор, пък и с първокласник нямам много свободно време.... Една позната ми сподели, че я е направила за 6 месеца и половина, но почти без прекъсване по цели дни.

Деси, не-бавно и славно, както винаги!

# 318
Аз уж чета.... пък явно от вчера сутринта не съм чела, та сега го виждам, ясно е че вече съм пропуснала срещата. Ще чакам снимчици Simple Smile

Ние снимчици не правим, само бърборим по много  Mr. Green Бяхме си обичайните на тези срещи - аз, Bub.ka, Teddybearm, Nosferata, Азарея Simple Smile

# 319
Да покажа и аз най-накрая два готови проекта
http://media.snimka.bg/s1/3398/033040107.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3398/033040117.jpg?r=0

# 320
wasito, цветята са много са красиви! Като истински са!

Аз се надявам до майските празници да приключа с фона на едно детско гобленче с охлюв (този фон ми стана доста досаден вече). Мислех да започвам пак един детски с жабка (от една серия са с охлюва). Напоследък все детски неща шия и ми се иска след това нещо "по-сериозно" да направя. Само, че се чудя на каква тема да е. Надявам се докато направя жабката да ме грабне музата за следващото творение.  Crazy

# 321
Привет момичета.
Аз приключих с Пълнолунието.(похвалих се във феса)Благодаря отново за схемата, която ми изпрати Деси.Сега приключвам Почти идеални(ангелчетата на Дим).Комплектовах го с останали ми конци.Но сега не знам с какъв конец да направя крилцата.За ореола ще си взема златно ламе.Моля някой  който го е шил да ми помогне.

# 322
  • Бургас
Сега приключвам Почти идеални(ангелчетата на Дим).Комплектовах го с останали ми конци.Но сега не знам с какъв конец да направя крилцата.За ореола ще си взема златно ламе.Моля някой  който го е шил да ми помогне.
Аз крилцата ги направих с ДМЦ 5272- бяло ламе

# 323
Бачийска, огромно честито!   bouquet Леко и безаварийно каране!  Hug
Сега чакаме и Роси да се включи  Praynig Hug
Деска, този път си ме изтървала- аз вече се похвалих с придобивката- на 01. 04 я купихме, аз малко я пробвах, Виктория я кара повече, но аз не се и натискам...

# 324
  • Дълбоката провинция
Привет момичета.
Аз приключих с Пълнолунието.(похвалих се във феса)Благодаря отново за схемата, която ми изпрати Деси.Сега приключвам Почти идеални(ангелчетата на Дим).Комплектовах го с останали ми конци.Но сега не знам с какъв конец да направя крилцата.За ореола ще си взема златно ламе.Моля някой  който го е шил да ми помогне.
Аз ших с крейник.От осмиците го взех.
Бачийска,честита придобивка!
Страхотни рози на Риолис!

# 325
От мен етап и завършените чантички :

Хубав петък !

# 326
ina, незнам фотоапарата ти ли прави хубави снимки, що ли, но цветовете са толкова ярки и "сочни". Прекрасности само показваш Heart Eyes. И двата са толкова хубави Peace.
Чантичките как ще ги оформиш?

А кр-кр къде е с нейното бистро? Rolling Eyes

# 327
Благодаря  Hug

Апаратът по-ги докарва , но телефона хич не ми прави хубави снимки .Но те и самите цветове са си такива ярки на това бистро.

Чантите ще й ги направя на чанта -отпред ще бъде картинката , но трябва да намеря някакъв подходящ плат , ще поразгледам при рускините за  идеи.

# 328
  • София
Ина, чантичките са чудни!   bouquet

Роси, явно тотално съм изперкала, щом не помня за колата  ooooh!

От мен едни великолепни прозорчета, мноооого обичам викторианската епоха  Simple Smile

# 329
Деси наистина става разкошно и аз много им се радвам на такива къщички  Simple Smile .

Момичета някой има ли схемата на Троянския манастир на Български гоблен? Една позната иска да го шие а не може да си го позволи да го купи, потърсих в нета, но не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт