БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 659
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честит автомобил, Бачийска!!! Hug

Дали да не взема и аз да ушия някоя кола? Че имам шофьорска книжка, ама така си стои неизползвана.

И на мен ми се идва на среща, но ще я пропусна, защото съм на работа. Sad

# 301
Бачийска, честито! Леко и безаварийно шофиране за г-н Бачийски, а за теб приятно возене. Да ви чакам ли да поразходите возилото до наше село през уикенда...
Teddybearm, не ти трябва да шиеш колите- вземи уший един Пътник...
Носферата, какъв е тоя милионен възел- такова нещо не съм срещала до сега.
Дидида, харесва ми твоето Климтче. Две ли уши вече или аз се заблуждавам и е само това?

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 19:48 от Роси 123

# 302
  • sf

Явно подействаха шитите коли...  Twisted Evil сега ако зашия едно скутерче дали ще ме огрее?  newsm78
Нещо за куче няма ли, че се опитвам да убедя моичкия да си вземем  Joy

# 303
Бачийска поздравления за колата. Да ви вози на прекрасни места, безаварийно.
Жълто пате, не винаги стават.  И на мен тази година ми се набръчка едно яйце, но е от плата, един изкуственяк. Много грозно стана, а какъв мерак и труд вложих  Crossing Arms
Скрит текст:
много грозно.

bouquet  bouquet  bouquet Безкрайни благодарности на dinkov2  за превода на схемата   bouquet  bouquet  bouquet Друго си е като човек е учил език.
Скрит текст:
Мен като ме бяха записали на уроци, ходих на люлките до нас. После бой ядох, че майка плащаше, а аз се люлях, а сега аз карам големия да учи и се ядосвам като майка ми.
Ето и началото
Скрит текст:

# 304
Бачийска честита кола  Hug

Деси това ли е жълтото дърво  Simple Smile
http://f-page.ru/fp/009e29940a834273889c61b1a859d090

# 305
  • София
Бачийска, огромно честито!   bouquet Леко и безаварийно каране!  Hug
Сега чакаме и Роси да се включи  Praynig Hug

Мибобо, хиляди благодарности!  Hug Точно то е! Има ли по-ясна схема?

Аз исках да покажа поне някакъв етап от моето селце, обаче зверовете някъде ми затриха кабела на фотоапарата (тъкмо намерих зарядното, а те вече покриха друго Tired), ще го търся тези дни, и без това не е кой знае какъв напредък  Simple Smile

# 306

там под картината има за натискане да се покаже в пълен размер, но ето ти го

http://i023.radikal.ru/1404/0e/8b7a60329a77.jpg  - натисни в/у нея да се увеличи.

Иначе аз чакам с нетърпения да покажеш селцето  Simple Smile . Ти последно на 16 или на 14 го почна Thinking

# 307

Честито на сем.Бачийски и безпроблемно возене!

Аз извадих бистрото , пък да видим докъде ще го докарам  Tired

# 308
  • София
Утре в 9 часа - среща на обичайното място. Който иска, да идва Simple Smile

Аз уж чета.... пък явно от вчера сутринта не съм чела, та сега го виждам, ясно е че вече съм пропуснала срещата. Ще чакам снимчици Simple Smile

# 309
  • София

http://i023.radikal.ru/1404/0e/8b7a60329a77.jpg  - натисни в/у нея да се увеличи.

Иначе аз чакам с нетърпения да покажеш селцето  Simple Smile . Ти последно на 16 или на 14 го почна Thinking

Ох, че съм идиот! Дадох в пълен размер, обаче не съобразих да увелича с лупата  ooooh!

На 8-ми го започнах, обаче няколко нощи не ших, по празниците също и реално не съм напреднала много-много Simple Smile

# 310

Ох, че съм идиот! Дадох в пълен размер, обаче не съобразих да увелича с лупата  ooooh!

На 8-ми го започнах, обаче няколко нощи не ших, по празниците също и реално не съм напреднала много-много Simple Smile

Joy ще се разберем с теб, аз имах в предвид на какъв каунт панама го шиеш ама така съм го написала ooooh!  Hug

# 311
Бачийска, вЕрно ли бе? Shocked Браво! Да ви е честита новата кола и да ви вози дълго и безпроблемно Hug. Сега трябва задължително  Grinning да я изпробвате на дъълго пътешествие Peace някъде на почивка за 3-4 дни Wink
Роси, вие вашата пробвахте ли я вече? Flutter 
Иначе да, това ми е второто климтче. В момента шия трето от серията Laughing

# 312
  • София
Мибобо, ха-ха-ха! Добре се разбрахме  Simple Smile

Почнах го на българска панама, която е между 14 и 16, малко по-рехава е, но се шие много приятно на нея.

Моят кабел се появи  Simple Smile Това е снимка отпреди 2 дни, сега има още доста от къщичката. Цветовете са неизмеримо по-ярки наживо, явно някой е пипал и по настройките на апарата  Crossing Arms

# 313
Деси, никак не ти е малък напредъка. Страхотно се получава Peace

# 314
  • с.Николово, обл. Русе
Не знам дали някой ти е пипал настройките на фотото, но се получава страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт