БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 665
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А, не, аз си ги шия за мен, защото са ми много симпатични. Simple Smile Даже мисля това дребосъче да го нося да го сложат в рамка, за да си го закача на някоя стена вкъщи.

# 286
  • Пловдив
Аз го уших, защото много ми хареса и уж бързо щях да го свърша, ама това е тема на друг разговор Simple Smile. Има още един модел с това. Излезнаха в тазгодишен брой на списание.......... И другото го видях ушито, много е сладурско, ама сега ще наблегна на Императора, че нещо го зарязах... Като дойде време да рамкирам конкурсният на МП може и да ушия второто дребосче, да си направя кът.

# 287
bisy_k От това което виждам, мисля, че в твоята схема знаците трябва да са подредени по-различно. В смисъл, на това което си сканирала пише да се шият с по една нишка. Ако имаш някъде по-надолу или на отделен лист да пише с друг брой, значи с друг. Иначе на другата схема, която беше качила пише допълнително на местата, на които има числа. Затова аз мисля, че повечето са с по една, а малкото на които има числа, са просто допълнително към тези по една колко да добавиш. Но да се включи още някой, който е по-наясно, защото аз просто се опитвам да си го обясня с превод.   bouquet

# 288
bisy_k, успех с гоблена, доколкото имам впечтления от хора, които са работили по него, е изключително труден. Но това не би трябвало да те обезкуражава  Sunglasses

За инструкциите - ще поправя само казаното по-горе: additional skeins не значи да се взима по още една нишка, а значи "допълнителни чилета" (които ще бъдат необходими за някои цветове). За т. нар. eyelets, ако ги правиш за пръв път, е препоръчително да потърсиш инструкции в нета (има и диаграми, и видео) и да се поупражняваш предварително на отделно парче панама или някъде по края на гоблена.

# 289
  • bourgas
здравейте момичета
много искам да ушия  гоблен  с  леопард за сина ми
може ли да ми помогнете?

# 290
Ghibli шила съм eyelet, не е нищо особено.
Скрит текст:

Почнах го снощи, иглата ми пушеше.  Laughing В движение ще превеждам и ще питам ако нещо не ми е ясно.

# 291
здравейте момичета
много искам да ушия  гоблен  с  леопард за сина ми
може ли да ми помогнете?

Разгледай тук има всякакви схеми за диви котки http://www.igolka.in.ua/forum/3-70-1
също и тук http://www.kladovo4kasxem.ru/forum/3-10-1

# 292
  • bourgas
много благодаря

# 293
Утре в 9 часа - среща на обичайното място. Който иска, да идва Simple Smile

# 294
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Кой сега има НОВА кола?!?!?!?  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Да почерпя

Явно подействаха шитите коли...  Twisted Evil сега ако зашия едно скутерче дали ще ме огрее?  newsm78

# 295
  • София
Бачийска Честито! Да си я ползвате със здраве и безаварийно.  Hug

Ще трябва май и аз да взема да ушия едни колички, че моята нова кола само по сервизи виси  Thinking

# 296
EEE newsm10 ЧЕСТИТООО!

# 297
Поздравления и умната... Wink Mr. Green

А на мен ми се ще въртолет- какво да шия?
Поздравления за красотите, дето творите!!! Страхотни къщурки, момичета! Малкият бог веднага си поръча "ей-ей-ей такава къщичка", ще ли го огрее не знам.
Аз завърших нещо, но съхне и ще го покажа по-късно. Започнах първия си Дименшънс- с всички екстри в него- и лейзи-дейзи и възли, контури и едни "милионен възел"... Ще видим как ще върви!
Аз ще дойда на срещата този път.

# 298
Честита кола на много хубави места да те закара!  Grinning

Аз да ви се оплача с моите великденски яйца... Направих едно и то стана толкова грозно Sad Панамата се набръчка. На места ми залепна добре на други не. Не е за разправяне.  #Cussing out Много се изнервих и второ яйце така и не подхванах. Не е за мен тази работа, ще се придържам към стандартните гоблени.

# 299
  • с.Николово, обл. Русе
Бачийска - леко и безаварийно с новото МПС. Сега остана и да е червена.

Жълто пате не се отказвай толкова лесно - с практика се постигат нещата. Аз лично не залепвам с нищо нито мотивчето, нито плата на гръбчето и като не ми харесва как се получава го извадам и пак опъвам докато ми хареса.

Завиждам Ви за срещата - след съобщението на ИнаТ погледната календара дали не е путък утре. За съжаление - не е.

Общи условия

Активация на акаунт