БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 652
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Ших с ДМЦ и неговите аналогични  Grinning Розаче и китайските. На 22 каунт с полукръст.

# 346
Всички показвате много хубави неща  Hug

Финети , засега  една южнокорейка почти го е опраскала ,но не го снима целия , а някакви участъци само...Така искам да го видя ушит и да си сравня някои цветове , че ме съмняват  Grinning
Някъде  другаде  ако сте го  мяркали , моля да ми кажете  ...

https://www.facebook.com/yumielee?fref=nf

# 347
  • БЪЛГАРИЯ
               Честит красив ден, момичета!  bouquet
       Стани, Лилия Проданова, честит рожден ден! Пожелавам ви крепко здраве, дълъг и пълноценен живот, както и много обич и красота! Hug
       Хриси, каквито и "неволи" да си имала, резултатът е Красота! Party
       Много ми е актуален въпросът с гоблен, привличащ... авоари- давайте да го подхващаме, белким се опаричи някой! hahaha
       Ей, Деска, отдавна никой не се беше хвалил, че съм го разсмяла, благодаря, зарадва ме! Flutter
       Инче, душо, ич да не ти пука- от наще по-убави нема, нема и да има! Халал да й е на корейката, ама с назе не мое се мери- от нищото правим нещо, при това- квалитетно и с елеганс! (след такава реч се пие на екс и се пуца яко!)  Joy

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 15:21 от ФинЕти

# 348
 Joy

и мен ме разсмиваш ....

Честито на двете рожденички !

# 349
  • sf
Някой да има схема на Вин Дизел  Joy Mr. Green

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой да има схема на Вин Дизел  Joy Mr. Green

Joy Joy Joy ван дизел ли ти се иска?

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96/46/76/9646768868d45b40 … 4b9b27a3babef.jpg

# 351
  • sf
 Joy hahaha  Е разби ме направо, и на това ли има схема  hahaha
Да взема да пробвам , ако зачезна, значи съм го получила  Whistling

# 352
Joy hahaha  Е разби ме направо, и на това ли има схема  hahaha
Да взема да пробвам , ако зачезна, значи съм го получила  Whistling

няма да повярваш какви из....ци има  Laughing
 Blush връх беше един йога,
Скрит текст:
медитиращ на ... точно каквото си мислиш  Blush

# 353
   Добро утро с една картичка за бебенце

# 354
бубка, много е нежна  Hug

# 355
Момичета, моля помагайте! От доста време имам Арабско момиче, не е оригинала на Ланарте, на Микра е, но много го харесвам. Вече съм го започнала, без обаче да забележа, че част от схемата я няма т.е. цялата 5-та колона. Ще се намери ли някой, който да разполага със схемата и да я сподели Praynig

# 356
Merivas, най-добре пиши на фирмата да ти изпратят липсващата част. И на мен ми се случи така - бях си купила един гоблен и чак след 2 месеца погледнах и установих, че липсва един лист, а друг ми се дублираше. Говорих с жената от фирмата и тя ми изпрати липсващия лист и даже ми изпрати и още един от горната част.

Дори някой да има схема, тя може да не е на тази фирма и ще има разминаване между цветове и знаци. Но ако искаш покажи снимка, ще се опитаме да помогнем.

# 357
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Няма ли някое гобленче за... финансово стимулиране, да го наречем?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Признала съм рускините относно различните поверия. Всяко нещо - животно, вещ, ситуация е нарочена за нещо.
Аз лично съм ушила две котки Манеко , две совички с парички,  Дървото на парите и другия - с жабата, шест йероглифа / единият е точно този, който е показан/, уших един платноход / за успех в делата/, колите на Пермин / за кола/.
Но като се замисля йероглифите са от страни, които изповядват различна религия от нашата. Дали те "помагат" в нашите ширини?
Едно време съм шила Коне на водопой и Конче с макове, а се оказа че това се шие за момче в къщата. Трябвало при момиче да се ушие вещица  Mr. Green  ooooh!

Не шия икони, но след операцията на детето, инсулта на майка ми и поставянето на два стенда на баща ми в една година реших, че ще ушия икона - за спиране на лошата серия. Четох коя икона би била подходяща в този случай /пак при рускините/ и се спрях на Владимировската икона. Това беше първият гоблен при който не направих нито една грешка, нито едно разшиване - просто вървеше сам. Мисля, че това беше и първият ми рамкиран професионално гоблен. Да чукна да дърво - засега всичко е наред.

Май като се замисля съм била суеверна в моменти, в който съм била без пари или е имало трудности в ежедневието. Вече когато тези неща са зад гърба ми не мисля така. Не казвам, че имам пари или всичко е наред, но мисълта е велико нещо. Но си харесвам всяко едно гобленче, което съм ушила - било то от суеверие или не. Но когато пиша това се сещам за един виц 
Скрит текст:
Две бабички от дума на дума стигат до  " Секса е вятър работа.", а трета им отговаря " Добре е от време на време да те полъхне малко вятъра."
Та и аз така - мога и сама постигна нещата, но е добре да имам  мисъл, че нещо ми помага.

# 358
  • София / Баня
Бачийска  newsm10

Подкрепям те напълно. Не че невярвам в собствените си сили, ама и аз си уших два йероглифа и съм приготвила още два. Ей тъй за успокоение на мисълта.

Апропо, Честита кола, леко и безаварийно да ви кара на прекрасни места.
(и аз си уших количките, ама за сега не ме е огряло) Май е от лизинга, не от тях.

Совичките които ши за пари ли са?

# 359
Бачийска, чистито МПС! Да си го карате здрави и щастливи мнооого години!  Hug
Много хубаво си обяснила за мислите и "помощните" средства.  Simple Smile
Хриси, гобленът с яйчицата е станал екстра!  Heart Eyes
Деси, при теб всичко е казано вече!  bouquet  bouquet  bouquet  На мен лично много стимулиращо ми действаш!
Бубка, картичката наистина е нежна и красива!   bouquet

От мен една серия птички, (две от тях децата си ги "заплюха" вече  Grinning):  

(Последното не е птичка)  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт