БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 650
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Честито, Бачийска, за новата придобивка! Simple Smile След като в толкова кратки срокове ви се изпълниха надеждите за нови превозни средства, смятам и аз да ги ушия тея колички, пък дано и нас ни огрее! Simple Smile
Деси, става страхотно, макар че едвам видях снимката, този сайт от вчера прави някакви проблеми... Дано успея да се сдобия с тази красота в комплект, че като се знам как комплектовам сама, ще измеря я панама грешно, я ще взема грешни номера  Embarassed
Ето и един етап, остана съвсем малко от фона, следва контурния бод и френските възли.
Беше

Сега е

# 331
На вниманието на момичетата от София
Скрит текст:
Някоя от вас иска ли да получи вместо мен двоен пропуск за концерта на България търси талант в понеделник?

# 332
  • БЪЛГАРИЯ
            Здравейте! Чудесни сте! Много ме радвате, да знаете!

Бачийска, сестро, честито да ви е- пълен напред и безаварийно по родните "пътища"! (аз вече се моля някой, който и да е, да ме повози малко- сраснала съм се с волана!)
       За тези, които си имат нови попълнения в колекциите- да ви се множат гоблените и да ги ушивате скоро!
       Инче, айде, хаирлия да е! Надявам се на една от двете ви (крк- кр!) да потуши страстното ми любопитство и любов към подобни гледки, щото едва ли ще седна да си го ушия...
       Деска, обявявам се за основен букмейкър: приемам, всякакви и отвсякъде, залози за часа и датата на финалния бод! Wink  Голяма работа ще пада, голямо будуване, голямо чакане да го завършиш... Ама, давай, давай, ние сме търпеливи!
       Най ме радват готовите ви неща, момичета, честно! Не подхващам гоблен, но се чувствам прекрасно, когато някой се похвали с нещо завършено- все едно аз съм го правила- и ми става едно такова леко, крилато, приповдигнато и, а-ха- а-ха, да грабна иглата!

Красиви и щастливи почивни дни желая на всички ви!

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
           ..
       Най ме радват готовите ви неща, момичета, честно! Не подхващам гоблен, но се чувствам прекрасно, когато някой се похвали с нещо завършено- все едно аз съм го правила- и ми става едно такова леко, крилато, приповдигнато и, а-ха- а-ха, да грабна иглата!

...

и аз така  Hug добре, че сте вие да изплакна око  Hug

ина, ти си фурия  Heart Eyes

Скрит текст:
не знам защо не мога да се накарам да пошия. до сега не ми се е случвало така страшно да не мога да бодна и бодче  Confused

# 334
И аз съм в подобно положение, но съм обещала да направя щъркелчета за едни бебета и по малко започнах Simple Smile И заради окото се попазих, но и желание нямам май.
Деси, ти не спиш ли? Кога гледаш дете, кога бродираш, кога спиш...
И честит рожден ден на Стани и Лилия Проданова! Бъдете здрави, момичета!

# 335
Деси, ти не спиш ли? Кога гледаш дете, кога бродираш, кога спиш...
И работи май newsm78  Тя е машина- признала съм я. Ина и тя не се дава, но нейните деца са по- големички...

# 336
  • Дълбоката провинция
И аз със етапче:

Ина,на теб уж не ти спореше Бистрото,но като гледам си го преполовила Laughing.Представям си какво щеше да бъде ако ти спореше... Crazy
Деси с това темпо й давам 3-4месеца и е готова .Много свежо се получава
Честито на рожденничките!Да сте живи и здрави!
На мен пък много ми се шие,но не ме оставят Cry
Да споделя за любителите на Анхор,Мая и Доме,че в сайта на гоблени "Селина" качват техни комплекти на много изгодни цени,а варненки могат да си изберат и на място.За съжаление моята поредна любов не е на промоция,но ще се огледам за нещо симпатично и евтинко! newsm47

# 337
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Благодаря, момичета!  Hug

Дори и ММ стигна до извода, че гобленчетата действат Mr. Green Ама сега да ни е яко д...то за да плащаме лизинга.  Mr. Green

А аз не шия - по технически причини - все по маси вися - вече винарки хвърчат около мен.

Снощи се опитах да пошия малко, но ми се затваряха очите. А ми остава толкова малко...

Стани, Лилия Проданова, Честит рожден ден!
Скрит текст:

# 338
  • София
Няма ли някое гобленче за... финансово стимулиране, да го наречем?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 339
Няма ли някое гобленче за... финансово стимулиране, да го наречем?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дървото на парите  на Panna или другото дърво с корона от парички ....или китайския йероглиф за Просперитет/ Разцвет   Simple Smile

# 340
  • София
Имам ето това, не е започнато още
Скрит текст:
а и майка ми го е шила, ама ефект - тц! Mr. Green Количките имаха ефект, и то много бърз Grinning

# 341
Седмица след Великден да си покажа моето великденско гобленче  Simple Smile

Това ми е първият гоблен от списание на Галерия Бродерия. Интересното е, че докато не си отбелязвах по схемата всичко беше ок, а след като почнах да си отбелязвам сбърках и дълго време не можах да си намеря грешката  ooooh!

# 342
  • София
Количките имаха ефект, и то много бърз Grinning

Те и ангелчетета на Шошка имаха, явно някои действат  Peace. А аз по тази логика ще се сдобия с 6-7 къщи, кон, куче, няколко патици и колело   Joy hahaha

Момичета, много ви благодаря за хубавите думи!!!  Hug На Финети - особено, много ме развесели  Grinning

# 343
Дървото на парите (с корона от парички което е) го подарих Януари месец на познато семейство, които и двамата бяха без работа и доста зле финансово. Към момента и двамата вече имат работа и то хубава Simple Smile .

Hrisi много е нежно Peace

# 344
  • София
Hrisi, получило се е много хубаво, с какви конци го ши?
Деси, аз нямам нищо против да се сдобия с такива неща Joy Joy Joy
mibobo, супер, явно е подарен с желание и действа Simple Smile
Аз предлагам да си организираме игра - всеки шие на другарчето гобленче, което да му донесе желаното - бебе, пари, кола, куче, къща Mr. Green hahaha Шегувам се, разбира се, днес съм в много шашаво настроение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт