БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 703
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Деси мерси за информацията, въобще не съм знаела за тази фирма а цените наистина са супер  Simple Smile.

# 436
  • София
Деси мерси за информацията, въобще не съм знаела за тази фирма а цените наистина са супер  Simple Smile.

И аз не знаех, добре че е ФБ  Simple Smile Скоро ги качиха, може би само преди седмица  Peace

# 437
благодаря Деси Simple Smile

# 438
  • Юпитер- Сатурн
Помагай те. Преди време подарих на учителката по пиано картичка със сова. Но сега търся нещо малко със пиано, да става за картичка или малко гобленче.

# 439
Помагай те. Преди време подарих на учителката по пиано картичка със сова. Но сега търся нещо малко със пиано, да става за картичка или малко гобленче.

Заповядай:
Тук става с взиране, но е лесно.
 Grinning

# 440
Малко напредък :

Вчера поправях и аз цвета на италианските плочки , сега са малко по-добре.

Поздравления за всички показани красоти !

# 441
Момичета да ви попитам за мнение. Решила съм да шия розите от тази серия
Скрит текст:

обаче ми се иска да са на панама с ламе (някой тук на времето ги беше шил така и много ми хареса). Така обаче намирам бяла със сребърно ламе, а аз си го представях със златно....има със златно, но панамата е цвят екрю. И сега не мога да си представя на коя ще стоят по-добре  newsm78

# 442
mibobo, от тези два варианта ми харесва повече да е на бяла със сребърно  Peace Между другото си бях поръчала такава от осмиците и вчера пристигна, но е много твърда. Всички ли с ламе са такива?

# 443
По принцип и аз клоня май към бялата Thinking. Иначе никога не съм шила на такава и не знам, но може от ламето да стои по-твърда. Какъв каунт е твоята?

# 444
Тя не е като другите панами(аз за първи път си вземам такава), с големи дупки е, като на щамповани гоблени.

# 445
  • Юпитер- Сатурн
Всички ли с ламе са такива?
Не, Милена стил има една 20 cnt и е много мека

# 446
Всички ли с ламе са такива?
Не, Милена стил има една 20 cnt и е много мека

аз май от нея ще взема, малко дребна може и да шия гобленов бод...ще го измисля Crazy

# 447
  • Плевен
Момичета да ви попитам за мнение. Решила съм да шия розите от тази серия
Скрит текст:

обаче ми се иска да са на панама с ламе (някой тук на времето ги беше шил така и много ми хареса). Така обаче намирам бяла със сребърно ламе, а аз си го представях със златно....има със златно, но панамата е цвят екрю. И сега не мога да си представя на коя ще стоят по-добре  newsm78

Аз съм една от тези ушила розите на панама с ламе . GrinningНо на каккъв каунт ,нямам спомен /чак толкова дълго не помня-преди 3 години/.Подарен е  Rolling Eyes

А сега да ви светна за един трик.Някой може и да го знаят ,не съм го измислила аз, и мене ме светнаха  Mr. GreenШиеш си гоблена на обикновена панама.Переш ,гладиш и преди да го рамкираш го поръсваш с брокат -златен , сребърен ,или каквито цветове си пожелаеш.Пробвах на един новогодишен и стана  Peace

Който не вярва ,че се получава същия ефект като да шиеш на панама с ламе ,да пробва и без ушит мотив.Успех !И да се похвалите! Grinning

# 448
pepen много са ти хубави розите  Hug Благодаря и за идеята с броката, ще я пробвам на някое дребосче да видя как става  Thinking

# 449
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз съм шила на 14-ка екрю с ламе и като се връщам назад в годините   ooooh! наистина беше твърда. Но тя си стоеше опъната на рамката и не съм я мачкала за да видя дали ще омекне.

Пепен, ти си неизчерпаем източник на идеи, на схеми.  Hug

А аз имам нещо за показване, но трябва да се добера да апарата за да снимам  Tired  но вече почнах и следващият -  Paris market  на Дим. За малкото време вчера съм доволна от резултата, въпреки, че се шие на 18-ка. Определено ме "плаши"  тази 18-ка и то в този размер - много са малки кръстчетата на нея, а и тези 3, 4, 5 нишки на 18-ка са АД. Но при него няма такива кръстчета, само полукръстчета, което е поносимо.

Общи условия

Активация на акаунт