БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 690
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, следя ви от телефона, нямам достъп до компютъра.
Бачийска, стигнах почти до контура на крайбрежното кафе. Наистина е доста трудно на 18-ка, особено с повече нишки. Пробих си средния пръст да бочкам  Laughing И, честита нова кола, със здраве да я ползвате!   bouquet
Мале, как напредвате само - МСК, Деси, Носферата ... турбото сте включили май. Делфинче, страхотен е!
Аз искам да ви помоля за голяма услуга. Бях започнала да шия Серафимо-Дивеевското умиление на Солария, но изгубих схемите. Моля ви, ако някой има в ПМ, нека да ми я пусне, много ще бъда благодарна!

# 451
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 Praynig Praynig Praynig Praynig Към момичетата работещи повече от мен с програмите  Praynig Praynig Praynig

Може ли някой да мине тази схема през програмата? Не ми е спешно.
Просто като тръгна да я принтя на ч/б принтер не мога да различа дали е зелено, кое зелено или дали е червено...

Благодаря предварително!  cheers Ще черпя!  Wink

# 452
  • София
Praynig Praynig Praynig Praynig Към момичетата работещи повече от мен с програмите  Praynig Praynig Praynig

Може ли някой да мине тази схема през програмата? Не ми е спешно.
Просто като тръгна да я принтя на ч/б принтер не мога да различа дали е зелено, кое зелено или дали е червено...

Благодаря предварително!  cheers Ще черпя!  Wink

Аз ще ти помогна с удоволствие, но ми кажи поне някакви номера на конците, защото това трябва да се пренабере на ръка заради неясната снимка. Другият вариант е да ти сложа каквито и да е приблизителни номера от гамата, а ти ще си ги нагласиш  Peace

В ранния следобяд ще е готова, само да приспя детето  Peace

# 453
деси, каквото сложиш -аз  имам идея какви  цветове да ползвам. Просто ми трябва четлива схема. Благодаря  Simple Smile

# 454
Аз! Lady N мисля, че ми я беше пратила....сега ще проверя  Thinking

# 455
Здравейте!  Hug

Не пиша , но Ви следя редовно и видях много завършени и красиви, неща. Поздравления на всички Вас!  bouquet

Аз приключих е едно от предизвикателствата за мен - работа 6 месеца, панама 18-ска, счупени 2-3 игли, много мартеница, много контур, различен при това Mr. Green, френски възли поне 100-на. ( ИнаТ, откраднах ти идеята и много ми хареса, да заграждам всеки фр. възел за да не пропусна някой, много идейно за което не бях се сещала преди  Hug ). Този гоблен за мен беше - любов от пръв поглед. Благодаря на Добри, че игра в e-bay заради мен, спечели го на много добра цена и ми го изпрати.  Hug Hug Hug
Гоблена не смея да го изпера още, ще чакам да наближат работните дни за да мога да го дам веднага след изпирането за рамкиране.

И....няма почивка, ето това е новото ми начинание  Heart Eyes ( Наде,  Wink адИ да се изпреварваме хихихи    animal037) Извадих всички гоблени който имах в скрина и имаше около 30 мин чудене, с кой да продължа  Joy

# 456
  • София
Реа, много е красив!!!   bouquet

Напредък по къщичката  Simple Smile

# 457
  • Димитровград
Реа,страхотен е!!!  bouquet

# 458
  • София
деси, каквото сложиш -аз  имам идея какви  цветове да ползвам. Просто ми трябва четлива схема. Благодаря  Simple Smile

Ето го в РМ и .пдф, като не съм на 100% сигурна за контура на калинките, обаче схемата е просто безобразна  Simple Smile И на най-лявата калинка бих ѝ сложила едно краче от долната страна  Peace
РМ - http://dox.bg/files/dw?a=4a14fa422a
.пдф- http://dox.bg/files/dw?a=7846312ac0

# 459
Деси, страхотна си! Благодаря много!  Hug

Да те черпя ...
Скрит текст:
....за труда
Скрит текст:
....нещо сладичко 
Скрит текст:

Реа, страхотно се е получил!  Hug Новото ти начинание също е хубаво!

Деси, и твоят етап е супер!

Изминалите 2 дни ми бяха  prostor clean cook градината и сега съм с мускулна треска. Снощи валя супер, та днес ще си почина и дано да имам време да снимам Praynig

# 460
Момичета, налага ми се да разпродам запасите си от гоблени. Ако някой проявява интерес, да погледне тук http://fisco.snimka.bg/tapestries/originalni-komplekti-za-prodaj … ar-janlynn.759879 Комплектите са основно на ДИМ, повечето са отворени, но нямат нищо липсващо. На някой писах цени. Пишете ми на лични за подробности.

Да не е спам първия бордюр на пауна ми е готов
Скрит текст:

# 461
  • София
Момичета, налага ми се да разпродам запасите си от гоблени. Ако някой проявява интерес, да погледне тук http://fisco.snimka.bg/tapestries/originalni-komplekti-za-prodaj … ar-janlynn.759879 Комплектите са основно на ДИМ, повечето са отворени, но нямат нищо липсващо. На някой писах цени. Пишете ми на лични за подробности.

Да не е спам първия бордюр на пауна ми е готов
Скрит текст:

Колко искаш за този? http://fisco.snimka.bg/tapestries/originalni-komplekti-za-prodaj … n.759879.30792763
И този http://fisco.snimka.bg/tapestries/originalni-komplekti-za-prodaj … n.759879.31304762

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 12:18 от -=Деси=-

# 462
Аня,  Hug  bouquet

Скрит текст:

Първите ми лейзи дейзита.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 21:13 от Аз! Lady N

# 463
Браво на Реа за Лятната разходка и на Лейди Н за Крайбрежното кафе. Браво момичета, много хубави са ви гоблените.
Аз игла не съм хващала от една седмица...

# 464
Да се изфръцкам с готов гоблен - пран и гладен , сега съхне. Не мога да разбера как един фотоапарат с толкова пиксели може да прави такива калпави снимки. ooooh! Или пък оператора е виновен .... Thinking
Скрит текст:

И етапче от вчера сутрин - снощи съм шила още...
Скрит текст:

А това е органайзера ми

Скрит текст:

Оленка само ме питаше кой гоблен ще почна - почнах Парижкия пазар на цветята.
За сега страховете ми останаха неоправдани.
Може би защото нацелих правилната игла.
Обичам да шия с един тип игли - по-плътни, да ги чувствам в ръцете си. Но за 18-ка са дебели и е мъка да се шие с тях. В комплекта на Дим си има две игли - за кръстчета и за контур /надявам се, че логиката ми е вярна/. Тази игла за кръстчета е идеална за тази 18-ка  - тънка с тъп връх. Лошото при нея е, че някак си се гъне и сега разбрах защо казвате, че сте чупили игли.

Лейди, страхотно е!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт