БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 557
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Успех , Деси ,много е голям и хубав  Simple Smile

# 76
Деси, ти си нашата героиня, с този много голям проект.
Бачийска, интересно какво ще почнеш newsm78
Браво и на другите момичета-много са продуктивни.
Мен ме е натиснала работа, игла не съм хващала почти от 3 седмици, а ми се шие. А дано по Великден имам време.
Въпросният сайт при мен се отваря без проблем. Ние сме на един доставчик "Оптиспринт" и антивирусна "Авира". Не знам това колко има значение. В това отношение съм гола вода и кал по ушите Joy Joy Joy

# 77
  • Дълбоката провинция
И от мен малко ерапче...

# 78
Дидида, забравих те, но се поправям. Много е хубаво бистрото, а колко е контура думи нямам. Резултата обаче си струва всички усилия.

# 79
Правилно ...

Аз вчера извадих моето бистро и като видях схемата , ми стана лошо и го прибрах пак.
Сега ще си почивам с някое мини...

КРК вече не показва , дали го уши ?

# 80
Крк показва картички във ФБ, но не бродирани, а квилинг. Все по - хубави й се получават. Може да се е отегчила от бистрото и да отмаря с картички...

# 81
Момичета, аз отпадам за среща тази седмица, може направо следващата, тъкмо да дойде и Реа Wink
Някой може ли да ми каже как да стигна с градски транспорт до Първа градска болница? Маршрутка 1 и 2 май ходят до там или не?

# 82
  • София
Момичета, аз отпадам за среща тази седмица, може направо следващата, тъкмо да дойде и Реа Wink
Някой може ли да ми каже как да стигна с градски транспорт до Първа градска болница? Маршрутка 1 и 2 май ходят до там или не?

Маршрутка 1 е спряна още преди 2 години и повече, №2 не върви оттам Откъде ще дойдеш? Ще ти свършат работа всички маршрутки, които вървят от НДК към Попа, движението там е еднопосочно, така че трябва да слезеш след подлеза и ще тръгнеш наляво пеша, на две-три пресечки е.
На връщане ще си чакаш маршрутката направо на Патриарха.

Изброявам по памет: 14, 15, 16, 17, 27, 29, 35

Аз не разбрах кога е срещата  Thinking В петък ще превеждам едно изповядване на сделка, най-вероятно до 11 часа, после съм свободна ако заваря някого. Другите дни няма как.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 17:30 от -=Деси=-

# 83
По повод питането защо антивирусните не го засичат - зависи кой какво счита за вирус. Онзи ден като си писах домашното по програмиране и си пуснах задачата да тествам програмата, антивирусната изпищя ВИРУС и изтри нещо, та наново писах домашна задача. А задачата не е вирус, мога да гарантирам, ползвала съм само простички неща и знам какво правят, ама тя като се заинати: вирус било и си го изтри. Та явно и Виваком така: решила е системата, че е вирус и върви я разубеждавай.
Иначе пак мързелувам (то кога ли шия?), но сега ме чакат няколко проекта за университета, няколко изпита и излитам.

# 84
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, интересно какво ще почнеш newsm78

Определено не знам... но след това
Аз вчера извадих моето бистро и като видях схемата , ми стана лошо и го прибрах пак.

пак ме хвана страх  newsm78

Не ме е страх от големи гоблени, но от Пазара и Бистрото - да. Ушила съм един "почти оригинален" китайски Дим, дето дори си смених конците, че бяха сложили едно розово на 3-4 цвята.  ще трябва да ходя някъде да ми баят от тези двата гоблена.  hahaha hahaha hahaha
А така искам да ги ушия. Като видя тяхна снимка нещо вътре трепва...  Grinning

Много момичета се загубиха - Делфинче, Албена, Носферата също нещо не пише, Лил Канин, Пепен чат-пат драсва някой ред.... Дано всичко да е наред при тях  Praynig
  Но пък  се радвам на новите попълнения в редиците ни.  Hug

# 85
Деси, при нас минават 24, 27, 29 /ще се кача от "Г.М. Димитров"/. Къде трябва да сляза и накъде да вървя, за да не се загубя Simple Smile
И да поискам съвет за едно таралежче на моята любимка Маргарет Шери. Ще го правя за подарък на една завършваща гимназистка. Ако се сещате, има един, който е като контурния, но с кръстчета - цветен. Обувките му са червени, панделката на дипломата - също. Той има жълт фон по схема, но аз няма да го правя, използвам жълта панама. Въпросът ми е каква рамка ще му подхожда и в какъв цвят да направя надписите с имената.

# 86
  • София
Деси, при нас минават 24, 27, 29 /ще се кача от "Г.М. Димитров"/. Къде трябва да сляза и накъде да вървя, за да не се загубя Simple Smile

За по-сигурно хвани 29, тя ще влезе в тунела на НДК и в момента, в който излезе - слизаш на светофара. Минаваш през подлеза, излизаш от другата страна и вървиш само надолу. Минаваш едно посолство, продължаваш още и излизаш на светофара на Патриарх Евтимий. Отдясно на ъгъла ти е Френската гимназия и точно за нея е залепена Първа градска.

# 87
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile само да полазя любителките на РТО - предлагат се в едно магазинче на Пиротска, има малки, средни, големи... всякакви. малкия змей ме изтегли от магазина, иначе щях да забърша нещо  Confused

огледах се специално за номер, не видях, но отсреща пишеше "Пиротска" 26, магазинчето е за платове, има и от онези специалните дъски за пачуърк. подозирам, че скоро ще мина пак от там  Laughing

# 88
http://letka.snimka.bg/tapestries/broderii.738975.32954973

От мен една розова феичка,която ще е подарък за една друга малка фея  babydust7
Тази седмица би трябвало да я рамкирам...
И на мен много ми харесват Бистрото и Пазара,обаче засега изобщо дори и не ги заглеждам,защото за мен са си висш пилотаж,а пък аз се имам за съвсем начинаещ...
Много ми харесва дамата в червено на Ланарте(тази с огнените цветове) и днес си намерих схемата,обаче малко ме притеснява все още,ще я помисля още малко,пък ще видим..

# 89
  • Дълбоката провинция
Пропуснах да поздравя Дидида за Бистрото !Прекрасно е!Моето е до половината и онзи ден го прибрах дълбоко в шкафа,явно няма да ми дойде музата за него скоро TiredА понякога така ми се иска да съм го завършила вече WhistlingДаже си го представям на стената Crazy Ех,мечти ,мечти...
Тези феички на Тани,ми харесват все повече и повече Outta Joint
То какво ли не ми харесва на мен!
П.п.Много са гадни от Dimensions!Сега като са ми пратили код за 40%отстъпка,как да не си поръчам?! smile3516

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 00:03 от DDimitrova

Общи условия

Активация на акаунт