БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 122

• 64 578
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Реа, за мен си го шия уж, но съм му намяркала 2 места - едното в моята кухня, другото - в кухнята на мама Simple Smile Та накрая ще е за където пасне по-добре, то ще си ми подскаже самичко Simple Smile
Инатче, скоро да минава очето! На мен беше почнал ечемик да ми се прави, но май се размина, ходих няколко дни с подпухнало око, като бита Laughing
За среща и аз съм навита, но вторник няма да мога Sad Понеделник и сряда съм на линия, за момента, за сряда не е много сигурно, но.. Wink

# 151
Аз мога само понеделник и вторник, след това ще приготвя някои неща за Великден, които ще си занесем от тук на село. На майка ми печката не ми е удобна и не обичам да пека сладкиши там.

# 152
МСК, този ми е любим, става чудесен.
Теди, фара много е напреднал.
Моят пазар не е мръднал.

# 153
  • Ловеч
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  КОИТО ИМАТ ИМЕННИЦИ И НА ВСИЧКИ КОЙТО ИМАТ ЛАЗАРКИ!
https://www.facebook.com/267637220012232/photos/pcb.527902430652 … 273985724/?type=1
Да са ви живи и здрави.

# 154
Честит празник, и честит именден на празнуващите   bouquet.
Моята чашка е готова
Скрит текст:
Събрах си я от остатъчни конци от други комплекти. Това е следващото
Скрит текст:

# 155
Честит празник, и честит именден на празнуващите   bouquet.
Моята чашка е готова
Скрит текст:
.......

Разкошна е   bouquet

# 156
Браво на всички  Hug

И аз не мога дълго да не шия дим  ooooh!Малката видя картинката и поиска онези чанти - мама изпълнява  Simple Smile

Има и лейзи -дейзита  ooooh!

ИнаТ , бързо да ти се оправя окото ...

# 157
  • Плевен
Честит празник, и честит именден на празнуващите   bouquet.
Моята чашка е готова
Скрит текст:
Събрах си я от остатъчни конци от други комплекти. Това е следващото
Скрит текст:

Поздравления за завършената чашка   bouquet

Във втората ми останаха очите PeaceНали съм си любителка на теменужките  Blush,но и в съжителство с чашка ,направо примрях.Това готова комплектовка ли е?Спомням си че преди време и търсих схемата и май е на напечатана панама!?Моля те ако има схема и ключ би ли ги споделила с мен! Hug

# 158
Готов комплект е, т.н. бродерия на ДИМ crewel - принтирана панама с избрани области за шиене
Скрит текст:
. Схемата няма да ти свърши работа
Скрит текст:
, най-добре е готов комплект. Днес я почнах и вече я приполвих, утре ако шия така ще е готова, но може да не шия /нали не се шие, ама да ма прощава господ хващат ме бесовете  Embarassed Twisted Evil/.

# 159
 #Crazy Страхотна творческа атмосфера, чак намирисвам пушека от иглите ви! Толкова красоти видях! Няма да изборявам, да не изпусна някой.
Но за  Деси,   superuu ! Ще следя с интерес етапите на новото ти предизвикателство.
Инат, бързо възстановяване.  Hug

Аз днес поших. Обаче няма да показвам, че не е интересно, защото е предимно фон  Mr. Green.

# 160
  • Плевен
Готов комплект е, т.н. бродерия на ДИМ crewel - принтирана панама с избрани области за шиене
Скрит текст:
. Схемата няма да ти свърши работа
Скрит текст:
, най-добре е готов комплект. Днес я почнах и вече я приполвих, утре ако шия така ще е готова, но може да не шия /нали не се шие, ама да ма прощава господ хващат ме бесовете  Embarassed Twisted Evil/.

Благодаря ти за отговора!Виждам че си я качила и в галерито .С фотоапарат ли си снимала всичко или със скенер.Ако имашвсе пак с по-голяма резолюция и не ти представлява трудност, би ли я качила отново в галерито,като използваш -"закачать без сжатия".И последна молба покажи от къде си я закупила ,прочетох че доста пазаруваш от там.Споко ,няма да те карам да ми я купуваш, само покажи продавача.На мен освен от тук    https://www.etsy.com/listing/175139777/dimensions-crewel-embroid … licate?ref=market  не ми се показва на друго място. Thinking
Благодаря ти предварително  Hug

# 161
  • с.Николово, обл. Русе
Да си покажа и аз мъниците от тази седмица: "Ку-ку и Пи-пи"

# 162
pepen схемата я намерих в нета, не съм я правила аз. Мога да я сканирам, но на никого няма да свърши работа. Не разбрах от къде пазарувам, но комплектите си купувам от Еbay, не е тайна. В галерито съм писала, че купувам 3-4 комплекта, до които не мога да се докопам, защото ме бият с автоматично наддаване /не че ще купя от рускините, многоооо са мазни/.

# 163
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит празник на всички красиви цветенца  Hug

Да се похваля с нещо завършено в петък - непрано, негладено...
Скрит текст:

Но пък вчера започнах да "загрявам " с едно малко Дим-че. Резултата от около 2 часа - приятно е засега. Може би поради факта, че се шие на 14-ка.
Скрит текст:

# 164
Носферата, честито завършване на Фрегатата!
Пазари, макове, феички, фарове .... много красиво се получава всичко!
Един етап и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт