ДЕКУПАЖ_47

• 113 390
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Браво ил! Много хубави са всички неща, но най ми хареса черно-белия поднос! Давай, мнооого са добри според мен!  newsm10

# 166
Благодаря ти  Wink

# 167
Здравейте! Може ли пластмасова маса от този вид http://www.amo.bg/products/view.html?iid=1079&cid=1018, да се боядиса отгоре с латекс и със С200 да се залепи салфетка, с цел декупаж. И отгоре лак на водна основа

# 168
Здравейте и от мен!

Нова съм във вашата тема, но имам желание да се науча, така че за момента само ще наблюдавам и по-рядко ще се включвам.

# 169
Здравейте,
Имате ли идея от къде може да се закупят на едро материали за декупаж  newsm78

# 170
  • Бургас
Здравейте! Може ли пластмасова маса от този вид http://www.amo.bg/products/view.html?iid=1079&cid=1018, да се боядиса отгоре с латекс и със С200 да се залепи салфетка, с цел декупаж. И отгоре лак на водна основа

Да можеш, аз правих столове, но зимата ги прибирай вътре

# 171
  • пловдив

Пластмасата е доста гладка, затова първо мини с една финна шкурка да обереш гланца, имай предвид и,че е с неустойчева молекула, тоест на топло се разширява на стедено се свива, затова и освен зимата да я прибираш е добре и лятото да не е изложена на ярко слънце и дъжд, латекса и аклилния лак са еластични, но е добре да не рискуваш. Лака отгоре да е минимум 5.6 ръце и нагоре за да е устойчева при забърсване с влажен парцал. Имам пластмасова лейка, която целогодишно стои на терасата, но заради само двете ръце лак от слънцето цветовете на салфетката избиляха а лака на места се пропука

# 172
  • пловдив
Здравейте,
Ако кажеш ок кой град си же е по лесно да те насоча, иначе в нет пространството вече се появиха доста фирми за нет поръчки на матириали ако не си харесаш пиши и ще ти пусно линкжве към някой от тях

# 173
Здравейте момичета! Извинявам се, че нахлувам така в темичката, но моля за съвет. До сега съм се занимавала само с декупаж,  но сега ми се налага да направя свадбени чаши и не знам с какво да залепя декорацията. Тя е от полимерна глина и перли. С какво лепило да ги залепя върху чашата? Пробвах  порцелан медиум, но бавно съхне и те стана, а в магазинчето от което си купувам материалите не можаха да помогнат, затова се обръщам към вас.

# 174
Здравейте,
Ако кажеш ок кой град си же е по лесно да те насоча, иначе в нет пространството вече се появиха доста фирми за нет поръчки на матириали ако не си харесаш пиши и ще ти пусно линкжве към някой от тях

antom благодаря ти
за София става въпрос  Rolling Eyes

# 175
  • София
Здравейте момичета! Извинявам се, че нахлувам така в темичката, но моля за съвет. До сега съм се занимавала само с декупаж,  но сега ми се налага да направя свадбени чаши и не знам с какво да залепя декорацията. Тя е от полимерна глина и перли. С какво лепило да ги залепя върху чашата? Пробвах  порцелан медиум, но бавно съхне и те стана, а в магазинчето от което си купувам материалите не можаха да помогнат, затова се обръщам към вас.
http://www.moment.bg/bg.html

# 176
  • Бургас
искам да украся кофички от кисело мляко. обаче не мисля, че това нещо може да се изшкурка - прекалено тънко ми се струва. някакъв съвет може ли да ми дадете?

# 177
  • Бургас
искам да украся кофички от кисело мляко. обаче не мисля, че това нещо може да се изшкурка - прекалено тънко ми се струва. някакъв съвет може ли да ми дадете?

По добре намери нещо друго. Кофичките са тънки

# 178
  • пловдив
Освен тънки са и нетрайни, с каквото и да ги грундираш след кратко време ще поддаде, затова ако все пак решиш да ви ги украсиш за временно ползване работи с евтини материали. Единия вариант е С200 разбъркан с бяла акрилна боя, тампонираш с гъбичка по кофичката, изчакваш добре да изсъхне, после още веднъж същата процедера и тогава работиш отгоре, другия вариант е да си вземеш грунд на маестро Пан, доста добре покривен е и към момента нямам проблем с него, доста добре държи, като го тампонираш с гъбичка пак го изчакваш добре да изсъхне / от днес за утре/

По добре намери нещо друго. Кофичките са тънки

# 179
  • пловдив
Късно ти виждам въпроса и може рече да си ги направила, но за следващия път... много добре ми те залепят мъниста по стъкло със '' Сълзите'' на Фирма Лорка, като изсъхнат са и безцветни, прозрачни и не се забелязват

Общи условия

Активация на акаунт