ДЕКУПАЖ_47

• 113 400
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз използвам кракле медиум еднофазно, харесват ми пукнатините и с него си работя. На Лорка продуктите са хубави, използвала съм Рафаело, кварца и паста за шаблони, няма да съжаляваш ако си вземеш

# 196
  • Бургас
благодаря   bouquet
иначе направих тези 2 неща: телефонът го претупах накрая, всъщност на него исках да има напукване. и салфетката не се опъна добре. макар че на живо не е чак толквоа зле, колкото на снимката.
http://ancasta.snimka.bg/hobby/dekupaj.864577.35324336

трябва ли да използвам специални материали за текстил, ако предметът не се пере?

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 14:50 от Бона Деа

# 197
  • Варна
Здравейте. Къде да прочета за декупаж върху текстил? И по точно как се прави когато текстила не е със светъл цвят?

Последна редакция: чт, 07 май 2015, 15:06 от dima76

# 198
  • Бургас
Бона деа не се вижда много добре на снимките, но с времето ще изпънеш гънките. За текстил до колкото знам се използва лепило за текстил

# 199
  • Варна
Бона деа не се вижда много добре на снимките, но с времето ще изпънеш гънките. За текстил до колкото знам се използва лепило за текстил

Притеснява ме това, че текстила който съм избрала не е със светъл цвят, бордо е. Трябва ли да боядисам с нещо светло мястото където ще бъде салфетката?

# 200
Здравейте, майсторки!
Наехме си ново жилище, стара кооперация с огромни тавани в австрийски стил архитектура от края на ХIX-началото на XXвек, в което наследявам кухня, която не харесвам. Тъмно кафяв ламинат, направо лилавее, цвета е хубав, ако ни ми е в кухнята.
Искам да си направя уютна цветна кухня,
затова ви моля за помощ.
Как да подготвя ламината за декупаж? Какви бои да използвам?
Правила съм декупаж и рисунки върху дърво, преди повече 15години...
Утре започвам за проба две, малки, кукленски легла, едното е дървено, другото пластмаса, да видим какво, ще се получи.
Търсих в интернет, но не мога да намеря нужната информация...
Благодаря ви предварително!

# 201
  • Бургас
Мишел ти декупаж ли ще правиш или само ще го боядисаш? Декупажа, лака ще издържи ли на натоварването, няма ли да се пързаля..

# 202

Защо не мога да ги виждам вече smile3511?   На абонамент съм към Виваком съм от две седмици, да не би да е от това????

# 203
  • София
Виваком има някаква допълнителна настройка за лайфжурнал.
Декупаж на плат-има еластични материали за плат. лепило, лак, Иначе ако е бордо-основа в светъл цвят и тогава.Краклето с ц 200 има значени какви са марките лепило и лак или боя после. ЛОрка имат доста добри неща

# 204
  • Варна
Виваком има някаква допълнителна настройка за лайфжурнал.
Декупаж на плат-има еластични материали за плат. лепило, лак, Иначе ако е бордо-основа в светъл цвят и тогава.Краклето с ц 200 има значени какви са марките лепило и лак или боя после. ЛОрка имат доста добри неща
Благодаря за отговора. Купих декупажно лепило и лак за текстил. Тъй като не разбрах с какво да направя светла основа, реших да направя елемента на друг плат в светъл цвят и после ще го пришия на тъмния плат. Не знам дали ясно се изразих. Става въпрос за покривка, а елементите ще бъдат като бордюр. При пришиването ще сложа на границата някаква текстилна лента, дантела или нещо друго.....Абе ще се упражнявам пък каквото стане  Laughing

# 205
  • пловдив
До всички членове на форума - стартира организиранета на Трета национална декупажна среща. Подробности по организацията, мястото, датите, евентуално цената за хотел и ресторант ще се обявяват в създадената за целта група. Всеки, който се интересува може да се присъедини https://m.facebook.com/groups/613238848811616?ref=m_notif&notif_t=like

# 206
Здравейте, момичета!
Искам да направя декупаж върху глинена саксия, но се притеснявам, че от влагата, която поема саксията, декупажа ще се развали с времето. Моля ви за съвет спешно, понеже до 24 май трябва да я направя.   bouquet

# 207
# 208
Здравейте момичета  Simple Smile  реших и  аз  да се  пробвам да  направя декупаж  върху  обувки  та  въпроса  ми  е ще  може ли  да  използвам  ц 200  или  трябва  специално  лепило -  обувките са  кожени

# 209
Може с Ц 200 разредено с малко вода, но задължително като си готова с декупажа трябва да  минеш с лак, водоустойчив.

Общи условия

Активация на акаунт