Рецепти за домашни пюрета и каши

• 683 930
  • 1 374
  •   1
Отговори
# 840
намерих е в случайно,има и още рецепти,но всичките са с масло и захар.

# 841
Много е малко детенцето за масло и захар, аз още не съм давала и от двете.
Та искам да попитам - краве масло или зехтин екстра върджин за готвене?
Също да попитам (не зная дали е подходяща темата  Embarassed) мога ли да дам жълтък като застройка на супа например, ако все още не е въведен и всъщност така да го въведа - застройка само от жълтък, без белтък. Не иска това дете да яде жълтък и това е. Само като й замирише и  Sick

# 842
Рея, ако застройката е варена, защо да не дадеш така жълтък. Аз давам и в грис, и в крем, така не мирише на яйце.
Даниелка, надей да кипваш АМ  Peace Добави го накрая. А пюрето си става вкусно и без сол и захар.

# 843
Така и направих.Сварих картофа ,пасирах го и добавих АМ.Изядаха го ,но  се наложи първо да им дам само  АМ ,и после пюрето ,защото  бяха умряли от глад.

# 844
  • София
Да се запиша и аз тук, че вече се пробвам  chef

# 845
Здрасти Bora 66.Радвам се да се срещнем  и тук.Как се справяш Grinning

# 846
Също да попитам (не зная дали е подходяща темата  Embarassed) мога ли да дам жълтък като застройка на супа например, ако все още не е въведен и всъщност така да го въведа - застройка само от жълтък, без белтък. Не иска това дете да яде жълтък и това е. Само като й замирише и  Sick

За готвене не бих ти препоръчала нито краве масло, ощо по-малко да сасипваш екстра върджин зехтин. Но и двете можеш да добавяш към вече скотвени и поизстинали манджи. Зехтинът става и за под 1 г.
Жълтъкът можеш да го даваш под всякакво форма, под каквато успееш да го пробуташ. Включително скрит в зеленчуково пюре.

# 847
# 848
Запис...Чета все още... Grinning Hug

# 849
Имам каша от елда ,от готовите но след седмица ще мине срока на годност(4 седмици от отварянето).Малката не може да я изяде дори да давам всеки ден.Мога ли да смеся с овесени ядки и вода и да пробвам да опека нещо като бисквитки.Дали ще се получи нещо  Blush  newsm78

# 850
Имам каша от елда ,от готовите но след седмица ще мине срока на годност(4 седмици от отварянето).Малката не може да я изяде дори да давам всеки ден.Мога ли да смеся с овесени ядки и вода и да пробвам да опека нещо като бисквитки.Дали ще се получи нещо  Blush  newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314383.0
импровизирай смело Wink

# 851

За готвене не бих ти препоръчала нито краве масло, ощо по-малко да сасипваш екстра върджин зехтин. Но и двете можеш да добавяш към вече скотвени и поизстинали манджи. Зехтинът става и за под 1 г.
Жълтъкът можеш да го даваш под всякакво форма, под каквато успееш да го пробуташ. Включително скрит в зеленчуково пюре.
подкрешям за зехтина и аз точно това бих те посъветвала
жълтърк- ето някоя идейка- например смесен с малко масло и крема(или нормално изкиснато сирене) и намазан на хляб, освн това последния път като направих супа на синът ми накрая сложих сварен жълтък и стана много вкусно

# 852
записвам се да следя рецептите и съветите   bouquet

# 853
Страхотна тема и супер важна информация   bouquet

# 854
даите рецепта за пюре от праз,и за пюре от грах.ще ги предлагам за първи път и искам да им се харесат Peace  chef

Общи условия

Активация на акаунт