Рецепти за домашни пюрета и каши

• 683 893
  • 1 374
  •   1
Отговори
# 930
  • Бургас
ohlalaa ,аз я правя с масло. Слагам и малко прясно мляко,отскоро почнах да й го въвеждам.
Но ако държиш да има АМ, мисля че може да я направиш крем супата и след като я свалиш от котлона да добавиш малко АМ.
 Hug

# 931
запис и ще ви чета,че ми е “тъмна индия“.

# 932
Здравейте, искам да давам на малкия извара , ще се радвам  да споделите някакви рецепти с нея  bouquet

# 933
Здравейте, искам да давам на малкия извара , ще се радвам  да споделите някакви рецепти с нея  bouquet
попара за закуска и с каша елда , и с печени чушчици и жълтък на манджичка!

# 934
   Някой правил ли е каша от купешко оризово брашно? Като с домашното ли се процедира, накисва ли се от предната вечер или не е нужно newsm78

# 935
  • София
записче  bouquet

# 936

Извара с плод става много вкусно.

# 937
мами сигурно сте коментирали,но с малката нямам мн време да ви чета изцяло Blush.Искам да ви питам как е най-добре да замразя дом.ябълки?

# 938
  • Пловдив
аз скоро питах за ориза,но пак да питам-какъв ориз да купя,с който да правя пюретата на малката?ако  е бял-какъв да е-в магазина има много видове???

# 939
мами сигурно сте коментирали,но с малката нямам мн време да ви чета изцяло Blush.Искам да ви питам как е най-добре да замразя дом.ябълки?

Аз лично замразявам до 4-5 дози примерно смес ябълка-круша. Но ги правя на пара, пасирам и слагам в контейнерчета.
Ти колко дом. ябълки искаш да замразиш?

Нико, аз взимам от този, който ползвам за готвене и за нас. Но също и кафяв ориз, който ще дам по-натам. Peace

# 940
  • Пловдив
друг въпрос -на кои картофи викате сладък картоф?
сега пресните картофи могат ли да се правят на пюрета?

# 941
http://en.wikipedia.org/wiki/Sweet_potato -  това е сладък картоф, скролни по-надолу да видиш снимката. Няма много общо с обикновения картоф, като вкус е сладък.

Пресни картофи не бих правила на пюре, мисля че може да съдържат доста нитрати, но дано и друг се включи с мнение. Thinking

# 942
Картофи на пюре не се замразяват - променя се вкуса и стават лепкави и гумени. А и няма абсолютно никакъв смисъл - има през цялото време на годината. Идеята на замразяването е да замразиш пресни плодове, когато им е сезона за тогава когато няма.

# 943
  • Пловдив
Картофи на пюре не се замразяват - променя се вкуса и стават лепкави и гумени. А и няма абсолютно никакъв смисъл - има през цялото време на годината. Идеята на замразяването е да замразиш пресни плодове, когато им е сезона за тогава когато няма.

ако това е било за мен-аз не питам за замразяване
Имаме пресни картофи-домашно производство,и понеже си правя всеки ден прясно пюре-дали мога вместо стари картофи да ползвам пресни?

# 944
И аз разбрах, че Нико пита само дали може пресни картофи на пюрета, а не че да ги замразява. И аз не бих замразявала картофи, стават ужасни. Sick Laughing

Общи условия

Активация на акаунт