Север-Юг (Кузей- Гюней) по БТВ - тема 9

• 41 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
От Мерве лъха доза аристократизъм. Тя няма кукленска визия. В "Малки тайни" много я харесах. Самият сериал беше прекрасен!

# 706
Мъжка гледна точка:

Аз също съм гледал сериала, благодарение на преводите от Вики, за което им благодаря. Това, което мога да кажа е, че Мерве влезна в сериала с нагласата "креватни сцени с Къванч", защото в "Малки тайни", с Бурак имаха голяма химия и беше едва ли не "с*к* артикул". Но химията им изобщо не се получи и не се допълваха с Къванч. На него най-много му ходи с Хазар.

Иначе Мерве е страхотна актриса, в това няма спор. Който е гледал "Малки тайни" може да потвърди. Справи се перфектно с ролята на злобна, а после и на добро момиче. Тя си ходи най-много с Бурак.

За Йойкю наистина няма смисъл от това, че е нямала проект преди СЮ. Все отнякъде трябва да тръгне. Тя е била избрана след кастинг, в който е участвала и Пелин Карахан, която по онова време е известна с ролята си в "Мечтатели". В началото беше доста скована, но в последствие доста се ошлайфа и се справи страхотно. Сега играе в театрите. Има и интервюта с нея, в които казва, че иска да си вземе почивка от сериалите. С една дума - мога да кажа, че за нея не е важно да участва в 300 проекта, само и само да участва в нещо. Тя ще си подбира най-добрите.

За мен най-голямата звезда, която ще блести в бъдеще беше Хазар. На нея също и е първи проект, в който изигра прекрасно Симай. Това момиче има голямо бъдеще.

Поздрави.
Съгласна съм с теб.  newsm10
Мерве наистина си ходи най-много с Бурак. Голяма химия има между тях двамата.  Heart Eyes
Имаше огромна разлика между злобната Айшегюл в началото и после променената Айшегюл. Така че Мерве наистина е много добра актриса.  Peace
А за Хазар- тя ми е другата любимка. Толкова ми е сладка и красива, а също така е страшно талантлива.  Heart Eyes За първа роля се справи наистина блестящо. Пресъздаде образа на Симай повече от добре.
Понякога я гледам и в Прилив-Отлив- и там е голяма красавица и се справя също толкова добре. Heart Eyes

От Мерве лъха доза аристократизъм. Тя няма кукленска визия. В "Малки тайни" много я харесах. Самият сериал беше прекрасен!
newsm10
Наистина прекрасен сериал. Завинаги ще си остане един от любимите ми.  Heart Eyes

# 707
Здравейте отново!
Рая, Диме, manutd^, ORS, привет и за вас! Hug

Мария,  Hug

Цитат
За мен е много добра и талантлива.  
За красотата й- всичко е въпрос на вкус.

Рая,  Heart Eyes
Споделям и аз за Мерве. yes
И аз така мисля, всичко е въпрос на вкус и до субективна лична гл. т.
Рая,  Grinning
Скрит текст:
Гледаш и Виолета, нали? Grinning
Малко съм назад с еп. аз, но ще ги наваксам при първа възможност и повече време.  Peace
Загуби се нещо, нали гледаш все още сериала СЮ? newsm78
Включвай се по-често, ако можеш и искаш разбира се.. Hug

И като чета сега мненията на всеки си мисля и още нещо...ще ви споделя какво... Thinking
Това, че не ни харесва например нещо- не означава, че то не е хубаво по принцип и за останалите.
Или ако на нас ни харесва нещо-то непременно е хубаво пак по принцип и пак за останалите
Може би не бива да се забравя, че нещата имат своя обективна страна, но ние виждаме само своята, наша субективна и лична.
И за съжаление най-трудно виждаме не именно онази-обективната страна на нещата, а просто чуждата субективна и лична също.  Thinking
Странно "нещо" сме това хората! newsm78 Joy

Цитат
Аз бях писала преди време,че почти всички от СЮ после взеха участие в други сериали и филми, ама "най-талантливата" остана аут за което благодарим на турските продуцентски къщи
Дори бюрото на труда наречено Великолепен век не я прибра,ама нейсе Можеше да врътне един гюбек в миманса,все пак

Диме,  Heart Eyes
В случая ще цитирам manutd... Peace
Цитат
Сега играе в театрите. Има и интервюта с нея, в които казва, че иска да си вземе почивка от сериалите. С една дума - мога да кажа, че за нея не е важно да участва в 300 проекта, само и само да участва в нещо.
Ето, че момичето има други предпочитания за себе си и изявите си.
Ама нали ние сериали гледаме, оказва се, че те са върха за актьорското изкуството. hahaha hahaha
Сериалът ВВ да не е някакъв критерий и мерило за актьорски умения, че съм изпуснала? newsm78 Joy

manutd,  welcome
Благодаря, че сподели изобщо позиция в случая!   bouquet
Заповядай по-често, имаме нужда от различни гл., точки, а ако са и от друг пол, още по-добре! Hug
Допада ми гл. ти точка в случая.  yes

Цитат
Тя няма кукленска визия. В "Малки тайни" много я харесах. Самият сериал беше прекрасен!

ORS,  Heart Eyes

Споделям и за Мерве и за сериала Малки тайни.  thumbsup
Когато го излъчваха, не му обърнах внимание, но после ме заинтригува с едно клипче в нета съвсем случайно и го изгледах, при това с удоволствие. Peace

Спокойна вечер за всички!  Hug

# 708
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей и аз да се дотътрим за борбите.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Мераба Hug Hug Hug

Всички констатирани, установени и позиционирани... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 709
Хай бандааа!  Hug
Я, имаме си мъж в темата! Manutd  Hug
Хубаво е да чуе човек и мъжко мнение, особено за актрисите! Благодаря ти!
Алиска, Ками, Марги, Рая, Марийче, Диме
Диме  Heart Eyes е, нали бюрото по труда ВВ прибра Мервето, трябва да си доволна  Joy Joy Joy Joy
Аз пък съм много щастлива, че именно на Йойкю повериха тази нелека за мен роля, а не на Пелин Карахан ... не знам с какво толкова ви е впечатлила Пелин, гледах я в Мечтатели и малко във ВВ - ами не съм особено очарована от играта и. И е още по-зле във фигурата от нашите мадами в сериала ни - ниска, трътлеста ... има хубави очи, да! Но това си е мое мнение, не очаквам някоя от вас да се съгласи с него. Всичко свързано с вкуса е много субективно - на някои им е красива Мерве, на мен ми е противна, прилича ми на лисица, с тези остри черти и остри зъбки  Joy Joy Joy въобще не ми е аристократична. Но че играе супер ролята на мръсница - не мога да и го отрека - страхотна е!
За мен Йойкю се справи перфектно с ролята си, нищо, че е световно неизвестна  Joy Joy Joy е, вече е доста известна и обичана актриса. А това, че след този сериал не играе в друг , не значи, че не са я харесали как играе - може пък тя да не е пожелала да се снима толкова скоро в друг сериал  newsm78 Все пак е доста трудна работа, може би има нужда да си почине. Не бива с такава увереност да твърдите нещо, което няма как да знаете ... Може да не я харесвате като визия и игра, но хайде , не пишете свободни съчинения с такава увереност, не е честно Peace
Съгласна съм с нашия мъж в темата за Хазар! Това момиче е откритието в този филм - толкова е талантлива, че чак я намразих  hahaha

# 710
Зизкоооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug къде мааш гащи бе, сладурче ? Липсваше ми много!

# 711
Зизкоооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug къде мааш гащи бе, сладурче ? Липсваше ми много!
Тук съм мило... Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Бех се отдала на четене на "Здрач". Имах некви въпроси и понеже никой не ми отговори трябваше да прочета 4бр книги... Laughing Laughing Laughing

Нерде ни е филма... Shocked Shocked Shocked Shocked

# 712
  • София

Цитат на:  margita9
Е това е много"смислено" предаване.
Идиоти от цялата страна се надпреварват да показват какви ли не простотии. Ужас!

Цитат
Ками,  Heart Eyes
Любопитно ми е...ти гледала ли си всички предавания от-до, че така категорично се изказваш
за формата? newsm78
Май не само за Джемре бързо и лесно слагаш "цветисти" определения...
и малко ти трябва изглежда за да си окончателно наясно с всичко... Joy Joy Joy
[/quote]

Марги, не е нужно да си губя времето и да си причинявам такава гледка като споменатото предаване, и да гледам всички предавания  „от-до“, за да разбера още на третото издание,че за мен не си струва.Освен  Aсен Блaтечки, нищо друго не намирам нито атрактивно, нито за забавно.

А относно  моите "цветисти" определения за Джемрето- оставам твърдо зад позицията си. Аз я виждам така, и така я определям. Изобщо,не ми се вярва да ме изненада с нещо до края на филма, за да си я представя в друга светлина.И ако обичаш,недей да определяш,лично за мен колко и какво ми трябва, и дали е окочателно или не.
Твоите „изгледи“ не ме интересуват.
Аз обсъждам филма Север Юг, и до този момент не съм си позволила на никой, от пишещите да давам оценки. Така, че ако обичаш спазвай добрият тон. Не сме в детската градина.

# 713
# 714
Марги,  Hug
Скрит текст:
Да, гледам Виолета. Сега излъчват повторения и новите епизоди се завръщат на 5-ти май. Вървим към края на сезона.. Надявам се след това да повторят епизодите, защото и аз изпуснах някои.
За СЮ- разбира се, че все още го гледам. Много ми е интересен.  Heart Eyes Понякога нямам достатъчно време, за да пиша, но не ви изпускам от поглед.  Laughing Надявам се да имам повече свободно време и да се включвам, защото ми е много приятно тук.  Hug

И като чета сега мненията на всеки си мисля и още нещо...ще ви споделя какво... Thinking
Това, че не ни харесва например нещо- не означава, че то не е хубаво по принцип и за останалите.
Или ако на нас ни харесва нещо-то непременно е хубаво пак по принцип и пак за останалите
Може би не бива да се забравя, че нещата имат своя обективна страна, но ние виждаме само своята, наша субективна и лична.
И за съжаление най-трудно виждаме не именно онази-обективната страна на нещата, а просто чуждата субективна и лична също.  Thinking
Странно "нещо" сме това хората! newsm78 Joy
Много си права.  newsm10 Точно така е.

Фенче,  Hug
И Йойкю си е сладурана и се справи много добре с ролята си, определено.  Peace  Аз и Пелин я харесвам, но не мисля, че ролята на Джемре е за нея. Както и преди сме коментарили- актьорският състав е подбран повече от добре и всички са си на място.

# 715
Eeeeee, изииииииии гърлс... Laughing Laughing Я не разваляйте боя със скандалчета... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 716
Ками  Heart Eyes я не се нерви ... Joy Joy Joy пиши си за Джемрето както си искаш, на мен поне не ми пречиш, много се забавлявам дори. И аз така пиша за Зейно - ако на някой не му е приятно, да казва. Ще се въздържам, колкото и да ми е трудно  hahaha
Зизко  Heart Eyes филм тази вечер Йок! Cry
Дидко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug благодаря за фотките!
Рая  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521

# 717
Аз също съм съгласен за БТТ. Всичко е хубаво, но поне да се прогесира след това, а това няма как да стане в България. Такива предавания да се правят, но и да има развитие. В България такова чудо няма, всичко е връзки.

Интересна е тениската на приятелката на Къванч.  Laughing

# 718
  • София
Ками  Heart Eyes я не се нерви ... Joy Joy Joy пиши си за Джемрето както си искаш, на мен поне не ми пречиш, много се забавлявам дори. И аз така пиша за Зейно - ако на някой не му е приятно, да казва. Ще се въздържам, колкото и да ми е трудно  hahaha
Зизко  Heart Eyes филм тази вечер Йок! Cry
Дидко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug благодаря за фотките!
Рая  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521

Тук не става въпрос само за Джемрето....

# 719
Интересна е тениската на приятелката на Къванч.  

Нали ? Много е актуална! И тематична ...  Joy Joy Joy

мен пък ме кефят двамата ...

Общи условия

Активация на акаунт