Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Привет!Заглеждам  триколките в сайта и съм харесала ето тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K6KYCY/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE .Ако има някой друг модел от който сте доволни ще се радвам да споделите  Simple Smile С каката не съм ползвала триколка,но за малкия се чудя все още   bouquet
Точно тази НЕ ти я препоръчвам и с двете си ръце! Бутах за седмица такава, за да видя дали дечко иска да се вози, преди да му купя и аха да се откажа - много е лека пластмасата ѝ и се обръща много лесно, трудно се управлява, качването и слизането от бордюрите беше трудна и нервна задача (и се откачаше багажника често при това упражнение), адски нестабилна дръжка за родителски контрол. Приятелката, от която я взех, също не я харесва, детето ѝ 2 пъти поне е падало и съжалява за нея. Аз си взех друга триколка - по-евтина, много стабилна, лесно управляема, с място за багаж, бордюрите не я спират изобщо, както и стълбите. Знам, че дечко надали ще я ползва като колело, но при положение че отказа количката, а искаше играчки навън, пък и се изморяваше, това ми беше спасителния вариант Laughing  Иначе имаме и балансиращо колело, ама нещо не му се кефи много и така и още не може да го кара добре Rolling Eyes

# 166
Как мога да разбера дали нещо, пратено по пощата е доставено в Германия?

RI200991819BG

това е тракинга.. ама от БГ пощи ми излиза само на наша територия... Къде да гледам в немско   Rolling Eyes

# 167

RI200991819BG

това е тракинга.. ама от БГ пощи ми излиза само на наша територия... Къде да гледам в немско   Rolling Eyes

http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true

# 168

RI200991819BG

http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=en … tendedSearch=true

мда.. значи и аз правилно гледам.. ама не вярвам на "ушите си"  Shocked

Получателят е неизвестен.. и ми го връщат обратно  Joy Joy Joy

Кви са драми за тоя пакет просто.... не е истина  ooooh! Outta Joint

# 169
Момичета, тези памперси изгодни ли са според вас? Грубо като смятам с доставката ще излезнат около 38 ст/бр. Незнам в Бг как са  Embarassed

# 170
Момичета, тези памперси изгодни ли са според вас? Грубо като смятам с доставката ще излезнат около 38 ст/бр. Незнам в Бг как са  Embarassed
Доста са скъпи за тази цена на бр., особено пък за размер 1.
На мен предния път ми се вързаха по 26 ст. за брой с доставката за размер 4. Тук най-евтини съм вземала по около 34 ст. за брой.

# 171

Аууууу, точно такива си търсех!!!!!! А Тимбърлендските обувки са ми най-най-удобните Simple Smile Супер си  Heart Eyes

# 172
Доста са скъпи за тази цена на бр., особено пък за размер 1.
На мен предния път ми се вързаха по 26 ст. за брой с доставката за размер 4. Тук най-евтини съм вземала по около 34 ст. за брой.

Благодаря за отговора! Много полезно инфо. Вече ще знам какво да търся.

# 173

Аууууу, точно такива си търсех!!!!!! А Тимбърлендските обувки са ми най-най-удобните Simple Smile Супер си  Heart Eyes
А отговарят ли си?

# 174
Привет!Заглеждам  триколките в сайта и съм харесала ето тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004K6KYCY/ref=ox_sc_act_imag … id=A3P5ROKL5A1OLE .Ако има някой друг модел от който сте доволни ще се радвам да споделите  Simple Smile С каката не съм ползвала триколка,но за малкия се чудя все още   bouquet
Точно тази НЕ ти я препоръчвам и с двете си ръце!
Аз пък я имам вече 2 години и съм много, ама много доволна и я препоръчвам с 2 ръце и 2а крака. Вярно,че багажника е малък, но аз я ползвам за парка и да ходим да вземаме баткото от училище. Щерката е точно на 3г и се изморява като повървим повече, затова и още я ползваме триколката. На мен ми е много удобна, защото минавам един подлез с нея с много стъпала и много лесно я вдигам, докато ако бях взела от тежките не знам как щях да я вдигам. Отделно пък се управлява много по-лесно от другите, а ние редовно изпробваме триколките на другите деца в парка.

# 175
А отговарят ли си?

За тези конкретно не намерих дали отговарят, затова поръчах номер отгоре. Другите ми Тимбърленд са ми от Асос - нося 37, взех 5-ца и са ми добре.

# 176
  • София

Благодаря за линка, zakobako! Метнах едни за младежа - супер ще са за планината.  Peace Hug

# 177

Благодаря за линка, zakobako! Метнах едни за младежа - супер ще са за планината.  Peace Hug

Aganka , в един от коментарите са писали "имайте предвид, че са момичешки": These shoes are excellent quality and I would highly recommend them. However, they are GIRLS boots. The label inside the boot clearly states this, so please be warned.

# 178
# 179
  • София
Aganka , в един от коментарите са писали "имайте предвид, че са момичешки": These shoes are excellent quality and I would highly recommend them. However, they are GIRLS boots. The label inside the boot clearly states this, so please be warned.
Мерси, Stefoni за инфото.  Peace Веднага видях, че имат повече лилавичко, но и за момче ще станат. Харесват ми  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт