Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №32

• 71 344
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Кои кърпичките пускате с този код -50% ? В линка видях само едни кърпички на Памперс- белите,кашон от 12 пакета по 56 бр,но пише рефил newsm78 .Да не би да са само пълнеж за пластмасовите кутии и да нямат отвор отгоре? .Аз лично предпочитам кърпичките на Хъджис, но не ги хваща този код.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 23:56 от Балли

# 556
Ей, момичета, голяма глупост правите с презапасяването. Първо не се знае дали ще харесате Памперс (аз не ги харесвам изобщо), второ като стане детето на 10 месеца, според мен, по-удобни стават гащите вместо тези с лепките. За мен беше мисия невъзможна да ми стоят мирни децата, за да лепя. Гащите на Либеро са несравними с тези на Памперс, много меки ластици имат. Вие си решавате де ама...
И аз това казвам, ама нали където има опашка трябва да се наредим всички  Laughing

Кои кърпичките пускате с този код -50% ? В линка видях само едни кърпички на Памперс- белите,кашон от 12 пакета по 56 бр,но пише рефил newsm78 .Да не би да са само пълнеж за пластмасовите кутии и да нямат отвор от гор? .Аз лично предпочитам кърпичките на Хъджис, но не ги хваща този код.
Рефил значи, че са без кутия - само пакет с лепка. Съвсем нормални кърпички. Кутии не съм ползвала никога  newsm78

# 557
  • Пловдив
А белите памперс кърпи на колко ги намаляте? Не ми приема кода 50 family,а ги намаля без да го въвеждам на 4,54 лири. Толкова ли трябва да излязат?

# 558
  • насън...
бамбарадамбара, благодаря ти и аз!  Hug Hug
за мен сделката е повече от супер.. особено за хора, които са тествали и харесват марката...хора, та това са 6 паунда за 174 бр.!!!  #Crazy такива цени и в мечтите си не съм виждала... Laughing Laughing няма да се презапасявам ли... Mr. Green
само не разбрах как от 20 станаха на 6 паунда...не че се оплаквам... Mr. Green
сега остава и да ги пратят на тези пари... Grinning

# 559
  • София
моите памперси ги подготвят за изпращане, та може и да пристигнат  Mr. Green
аз съм ги пробвала и за нас са подходящи, не миришат като тукашните памперс.
взела съм и по-големи размери, затова толкова много, има къде да ги складирам, ако пък ни останат ще ги подаря на някой.

# 560
  • Бургас
Дами, свърши ли тази промоция с памперсите?Отвараям страницата, не ми излизат намаленията?

# 561
Току що поръчах, но ми дава приблизителна дата за доставка 6.06.2014. Аз ли нещо сбърках?

# 562
  • София
и на мен ми даваше същата дата вчера, уж прайм има включен  newsm78
не че бързам особено, когато и да ги донесат все ми е тая.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BXEYBCK
такова някой поръчвал ли е?
редовно е в дневните сделки и все се чудя дали би било интересно за детето  newsm78

# 563
и на мен ми даваше същата дата вчера, уж прайм има включен  newsm78

редовно е в дневните сделки и все се чудя дали би било интересно за детето  newsm78
Аз го чакам да пристигне, ще дам отзиви.
Вчера поръчах памперси от дневните сделки на немците. Ще ги видя и тях какви ще са, че са непозната за мен марка.

# 564
  • София
и на мен ми даваше същата дата вчера, уж прайм има включен  newsm78

Според зависи от детето, моят не се  е впечатлявал никога от играчки с дистанционни.

# 565
  • София-Лагера
Нещо не мога да се оправя с тези памперси.
Искам да поръчам за съседка.
Къде го въвеждам кода?

# 566
  • софия
Нещо не мога да се оправя с тези памперси.
Искам да поръчам за съседка.
Къде го въвеждам кода?
Накрая, преди да потвърдиш плащането има поле за код. Peace

# 567
  • София-Лагера
Gift Cards & Promotional Codes
Тук ли?
Не ми приема кода.
Нещо не правя както трябва.

# 568
  • София
амазон фемили включи ли? без него не става