Електронни четци - XIII

• 58 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Ямбол
Никой таблет не си струва пред един четец. Но ние си взимаме четците за да четем, на друг, ако му трябва за друго има и по-добри таблети.

# 271
  • София
На някого случвало ли му се е да откаже екрана на Kindle Touch? Днес на Витоша добре ме наваля, беше влажен и Киндъла като го извадих от раницата, но си четох без проблем около час. После го сложих да се зарежда и след това като започнах да чета пак, заби и изобщо не реагира на допир.
Рестартирах поне 5 пъти със задържане 30 сек. без резултат. Мъка, мъка, май няма да се съвземе.  Cry

# 272
И аз с въпрос, преди време си взех кожен калъф за моя Нуук Глоулайт от китайски сайт, който е със закопчалка с магнит. Вече 5 месеца никакъв проблем, като последния месец не съм го отваряла повече от два пъти, седи си на нощното шкафче, не е мокрен и т.н.
Днес мъжът ми чете 1 час книжка и сега не мога да затворя калъфа, магнита не хваща. На някой с такъв вид закопчалка случвало ли му се е? И ако се е размагнетизирал (не е ясно от какво) този магнит, не мога ли да го "намагнетизирам" отново, някак...?  Crazy

# 273
  • Свищов
В Интернет има клипчета как се маха бетерията на Kindle Touch, виж дали и по този начин няма да стане.

# 274
  • Според сезона
На някого случвало ли му се е да откаже екрана на Kindle Touch? Днес на Витоша добре ме наваля, беше влажен и Киндъла като го извадих от раницата, но си четох без проблем около час. После го сложих да се зарежда и след това като започнах да чета пак, заби и изобщо не реагира на допир.
Рестартирах поне 5 пъти със задържане 30 сек. без резултат. Мъка, мъка, май няма да се съвземе.  Cry
На мен ми се беше случвало и се оправи слид зареждане със зарядно устройство до край -ползвах на телефона.

# 275
Рестартирах поне 5 пъти със задържане 30 сек. без резултат. Мъка, мъка, май няма да се съвземе.  Cry
Като рестартираш дава ли ти индикация, че презарежда операционната система или само просветва веднъж и толкова?

# 276
  • София
Като рестартираш дава ли ти индикация, че презарежда операционната система или само просветва веднъж и толкова?

Ами екранът побелява и после излиза една линия, която постепенно започва да се запълва. И после се показва екрана, на който блокира.
Сложих го да се дозареди напълно и ще пробвам пак. Ако не стане, ще пиша на съпорта на Амазон.
Добре поне, че съдържанието е достъпно и ще мога да го изкопирам на компютъра евентуално.

# 277

Ами екранът побелява и после излиза една линия, която постепенно започва да се запълва. И после се показва екрана, на който блокира.
Сложих го да се дозареди напълно и ще пробвам пак. Ако не стане, ще пиша на съпорта на Амазон.
Добре поне, че съдържанието е достъпно и ще мога да го изкопирам на компютъра евентуално.
Да, зареди го хубаво и предполагам, че ще се оправи. Дано!

# 278
  • София
Тъй като съм "индианец" в тази област, ще питам.  Praynig
Въпросните таблети, които са намалени в Амазон, щадят ли очите? Четох, четох описанието, но никъде не открих да се коментира E-ink мастило или Perl екран.

# 279
  • София
Въпросните таблети, които са намалени в Амазон, щадят ли очите? Четох, четох описанието, но никъде не открих да се коментира E-ink мастило или Perl екран.

Kindle Paperwhite e с e-ink екран и щади очите, да. Другият си е таблет, четенето е само допълнителна функция и е по-скоро за игрички и филми.

# 280
Да попитам и аз за тези намалените. Като го сложа в количката и ми предлага и зарядно за 20 евро. Иначе без зарядно ли ще дойде?

# 281
Да попитам и аз за тези намалените. Като го сложа в количката и ми предлага и зарядно за 20 евро. Иначе без зарядно ли ще дойде?
Има кабел за зареждане към компютъра.Ако искаш да си го зареждаш в контакта,ти трябва зарядно,но можеш да ползваш и от някои видове телефони.Аз си го купих от магазин тук за 3 лева.

# 282
Ще дойде с ЮСБ кабел за зареждане от комп., но накрайници за зареждане от контакта продават и в БГ и са по-евтини, а и тези за повечето смартфони също стават.

# 283
  • София
Kindle Paperwhite e с e-ink екран и щади очите, да. Другият си е таблет, четенето е само допълнителна функция и е по-скоро за игрички и филми.
Аз не виждам намаление на Kindle Paperwhite. Би ли дала линк, моля те.

# 284
  • София
Аз не виждам намаление на Kindle Paperwhite. Би ли дала линк, моля те.

Съжалявам, сега видях, че е разпродаден вече и е останал само таблета
http://www.amazon.de/gp/product/B008RV6V3E/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт