Електронни четци - XIII

• 58 288
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Адри, имам немско-български речник. Прати ми на лични мейл, за да ти го пусна  Peace.

# 91
  • София
Да споделя, че в английския амазон намерих pocketbook touch lux 2 за 89 лири с 1 г. Международна гаранция, струва ми се добра оферта, ако някой друг също се интересува, със 120 лв излиза по-евтин оттук.

# 92
надявам се да не се сметне за реклама, в момента Kindle all-new paperwhite е на промоция в emag, излиза 268 лв., почти като цената на Амазон, че даже пише 2-год. гаранция

# 93
  • Там, където ме обичат
Надявам се другата седмица да си получа поръчката на Киндъл PW,
Не знам дали ще се оправя, има ли упътване в кутията на четеца?

# 94
  • София
foxysilver, ако не ме лъже паметта, то и на самия четец е качена инструкцията (друг е въпросът на какъв език). Също така, можеш да пуснеш едно търсене в гугъл за модела, който ти си избрала и да си свалиш ръководство на български език - намират се  Peace. Тъкмо докато пристигне, ще си го разучила на теория  Mr. Green.

# 95
  • Там, където ме обичат
foxysilver, ако не ме лъже паметта, то и на самия четец е качена инструкцията (друг е въпросът на какъв език). Също така, можеш да пуснеш едно търсене в гугъл за модела, който ти си избрала и да си свалиш ръководство на български език - намират се  Peace. Тъкмо докато пристигне, ще си го разучила на теория  Mr. Green.
Много благодаря.
Понеже в темата се коментираше, но аз съм проспала инфото, да попитам, трябва ли да го регистрирам в Амазон?

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:46 от foxysilver

# 96
  • София
Не е задължителна регистрацията, но е хубаво е да я направиш, за да можеш да организираш книгите си в колекции;при нерегистрираните четци тази опция не е активна. Пък и не отнема кой знае колко време.

# 97
Аз все повече се заглеждам в PocketBook Touch Lux 2, и ще помоля от по-разбиращите да го съпоставят с Kindle  paperwhite , като се абстрахират от цената, кой по си заслужава?

Illit , ще е удобно ли да поискам линкче?

# 98
ами по характеристики PocketBook Touch Lux 2 е по-добър, има повече памет, поддържа повече формати и т.н.; но екрана на Kindle paperwhite определено изглежда по-добре и лично за мен това е по-важно

# 99
  • Там, където ме обичат
Не е задължителна регистрацията, но е хубаво е да я направиш, за да можеш да организираш книгите си в колекции;при нерегистрираните четци тази опция не е активна. Пък и не отнема кой знае колко време.
Mерси, така и ще направя.  Peace
Отивам да търся упътване. Божее, колко ми е голям меракът, ако знаете.  Mr. Green
Че направо ми изтичат ояита с тва четене на телефона.

# 100
  • Бургас
Страхотен е Киндъла, аз се пристрастих направо. Heart Eyes
А екрана му наистина е като на хартиена книга, доставя огромно удоволствие да четеш.
На другите четци нямам представа как са.

# 101
  • София
Зори, заповядай: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00I9VRN8E/ref=mp_s_a_1_1?qid=13 … pi=AC_SX110_SY165 , гледам, че ги е намалил на 85.55 лири, ако нещо не е ок с линка, като пуснеш модела в търсачката на английския амазон излиза първо той - legalo е продавача с безплатната доставка. Rumen,  a какво имаш предвид за екрана на киндъл и покет-а? Аз съм тотално боса, тепърва ще се информирам, но ме привлече в покета цената и повечето формати, дано не съм сбъркала.

# 102
Зори, заповядай: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00I9VRN8E/ref=mp_s_a_1_1?qid=13 … pi=AC_SX110_SY165 , гледам, че ги е намалил на 85.55 лири, ако нещо не е ок с линка, като пуснеш модела в търсачката на английския амазон излиза първо той - legalo е продавача с безплатната доставка. Rumen,  a какво имаш предвид за екрана на киндъл и покет-а? Аз съм тотално боса, тепърва ще се информирам, но ме привлече в покета цената и повечето формати, дано не съм сбъркала.

От това, което съм видял с очите си, а и от обзори, които четох, екрана на киндъла е по-хубав, с равномерна осветеност. И това за мен се оказа решаващо. Екстрите на покета за мп3, text-to-speech, допълнителната памет и т.н. са хубави, но за мен най-важно е удобството за четене, а там киндъла е по-добър. Всичко останало го има в смартфона (вкл. text to speech) и ако ми трябва ще го ползвам него.

# 103
  • София
Ясно, благодаря ти. Тъч лукс 2 мисля, че няма текст то спийч, другите екстри и аз намирам за излишни, за тях си има други устройства.

# 104
 Rumen_s
Illit ,
Благодаря ви!
Мен не ме вълнуват допълнителните екстри, поблазни ме може би менюто на български /ако се вземе от тук/ при Покет-а и четенето на повече формати без конвентиране. Аз в момента съм с Киндъл 4 и съм безкрайно доволна, но детето посяга все по-често към него и понякога стигаме до конфликти  Laughing.  Затова искам още един, но този задължително с под/надсветка.

Общи условия

Активация на акаунт