Електронни четци - XIII

• 59 016
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Там, където ме обичат
Имали го този модел в амазона Kindle Paperwhite 2, нещо не мог ада го открия.
Като го пусна в гугъла да го търся излиза само в БГ. страници.
И за какво се използва това 3 G , че гледам с него цената се казчва.
Да, има го.
http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_18095188 … mp;pf_rd_i=301128
3 G e с безплатен WLAN т.е. имаш достъп до платени и безплатни библиотеки, винаги, а не само в wi-fi зона. Аз лично тегля книги по 10-тина наведнъж или повече и поне 2-3 седмици нямам нужда от мрежа. Затова тези 50 евро в повече ми се струват излишни.

# 166
  • Там, където ме обичат
Някой има ли представа колко приблизително книги могат да се качат в един Киндъл?

# 167
  • Габрово
Някой има ли представа колко приблизително книги могат да се качат в един Киндъл?

http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle
Цитат
Storage
Internal flash memory (available total/user)
Original: 256/180 MB
Kindle 2: 2/1.4 GB
Kindle 3: 4/3 GB
Kindle DX: 4/3.3 GB
Kindle 4: 2/1.25 GB
Kindle Touch: 4/3 GB
Kindle 5, Paperwhite: 2/1.25 GB

Като имаш предвид колко малки са като размер е-книгите, направи си сметка... Simple Smile В Амазон май пишеше, че се събирали към 1000 книги.

# 168
Моят 3G съм го ползвала май да вляза в нета, но е толкова тромаво, бавно и неудобно, че не повторих. При закупуване на книги от амазон, не ти трябва wifi за да ги получиш, май друго предимство няма. Между другото, тук достъпът ми е ограничен единствено до амазон, а в БГ няма ограничения  Thinking

# 169
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Някъде четох /ама къде беше  Embarassed/, че събирал 1800 книги.

# 170
foxysilver, зависи с кой модел си? При тези с 2ГБ памет мисля към 1000-1500 в зависимост от размерът им, аз съм с 3-ката с 4ГБ, съответно двойно. Все пак не го пълня, защото започва да работи малко по-бавно  Wink

# 171
  • София
http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_18095188 … mp;pf_rd_i=301128
3 G e с безплатен WLAN т.е. имаш достъп до платени и безплатни библиотеки, винаги, а не само в wi-fi зона. Аз лично тегля книги по 10-тина наведнъж или повече и поне 2-3 седмици нямам нужда от мрежа. Затова тези 50 евро в повече ми се струват излишни.

Благодаря Ти, и аз този го намерих ама къде пише, че е 2  Embarassed
Значи и 3G, не ми трябва.

Четох някъде, че събират около 1000-1100 книги

Ще си го взема от БГ, май защото то цената излиза същата , около 260лв.+ доставката 270/280.
И тук съм го виждала за 270лв.
Само да навия ММ да ми отпусне някой лев  Heart Eyes

# 172
  • Варна
Не знам на кое казвате "Kindle Paperwhite 2"? Има Kindle Paperwhite previous generation и Kindle Paperwhite next generation. Вторият е по-нов модел от 2013 г. Разликата в цената е около 10 паунда в английския амазон.При Paperwhite с 3G, положението е същото.

Ще си го взема от БГ, май защото то цената излиза същата , около 260лв.+ доставката 270/280.
И тук съм го виждала за 270лв.
Само да навия ММ да ми отпусне някой лев  Heart Eyes

Виж да не става въпрос за предишния модел.

# 173
  • София
Модела който е 2013 , значи да гледам да пише  next generation.

Точно този който ми е дала foxysilver като линк  Hug

# 174
  • Там, където ме обичат
Модела който е 2013 , значи да гледам да пише  next generation.

Точно този който ми е дала foxysilver като линк  Hug
Не.
next generation е този, който струва 189 евро. За мен тези 60 евро в повече не си заслужава,
По-горе сън писала защо.

# 175
  • София
Тези двата са новите 2013, така поне виждам от това което е дадено като показания, само дето единият има това 3G и затова е по скъп.
Така разбирам нещата от това което пише.
С две думи тоя от 129 е моя модел , който искам май  Embarassed

Нали съм нова в тая сфера и още ми е мътно с тия четци  ooooh!

# 176
  • варна
Здравейте ! колебая се между тези два
http://readerbg.com/nook/e%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D … %D1%86_nook_touch
и
 http://readerbg.com/nook/%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1 … k_Touch_GlowLight.кой бихте ми препоръчали  .

# 177
  • Варна
Тези двата са новите 2013, така поне виждам от това което е дадено като показания, само дето единият има това 3G и затова е по скъп.
Така разбирам нещата от това което пише.
С две думи тоя от 129 е моя модел , който искам май  Embarassed

Точно така

foxy 3G има предишно поколение, и ново поколение. Без 3G също има две поколения модели, т.е. имаме 4 различни модели, предишно поколение с и без 3G, и ново поколение - с и без 3G.

dina1 Този с подсветка бих си взела аз, но цената ми се струва висока. За 30-тина лв повече си заслужава Kindle Paperwhite.

# 178
  • ... рееща се.
@dina1, Nook Simple Touch от UK може да бъде намерен на цена между £30-£50, което е приблизително 150лв. с доставката(МАКСИМУМ), чрез посредник. Цените в БГ са ужасно високи за съжаление.

# 179
На 99% е сигурно че началото на юни ще имам четец. Мечта ми е от две години.
Модела е избран - Нуук ГлоуЛайт (модела с подсветката).
140 лв е в Продавалник, калъфа е 25 лв - 165 лв и мечтата ми е изпълнена.
На лс ми препоръчаха двама продавачи (единия от София, другия - от Горна Оряховица). И двамата твърдят, че ще съдействат ако се наложи поправка в Англия, като единия каза, че аз поемам транспорта - 15-20 лв. Гаранцията важи една година.

Правилно ли съм разбрала?
Други варианти има ли освен Продавалника?
Какво трябва да гледам на срещата ако го взема от софиянеца?

Каквото и да напишете все ще ми е от полза.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт