Електронни четци - XIII

• 59 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
мαрия, много благодаря. Стана и даже си изтеглих и качих новините.бг.   bouquet
  bouquet

# 241
  • The Vampire City
Ако си сваля и кача на четеца файла за новините, ще се обновяват ли сами всеки ден при наличие на интернет?  Simple Smile

# 242
Всеки вестник ще е на отделен файл, имаш възможност в калибрето да зададеш програма в кои дни и в кои часове да ти сваля следващите броеве. Не си спомням дали можеше автоматично да се изпращат към устройството или трява да се отваря калибре всеки ден.

# 243
  • Ямбол
Аз понеже го изтеглих сутринта, новините са от вчера повечето. Последните даже са от преди 2 и 3 дни.
Но хубаво е, че знам, че имам такава възможност. Друг път ще пробвам другите новини или каквото е там.

# 244
Здравейте  Hug
попрегледах темата, въобще незнам дали ми е за тук въпроса, но не намирам друго подходяща тема  Embarassed
Има ли вариант да чета книгите от Читанка на Ipad? Каква програма ще ми трябва?

# 245
  • ... рееща се.
Здравейте  Hug
попрегледах темата, въобще незнам дали ми е за тук въпроса, но не намирам друго подходяща тема  Embarassed
Аз използвам iBooks. Simple Smile Теглиш директно от Читанката в .epub формат.

# 246
Здравейте  Hug
попрегледах темата, въобще незнам дали ми е за тук въпроса, но не намирам друго подходяща тема  Embarassed

Аз точно така чета книгите от читанка - с Ipad, избирам формат epub. Само, че каква програма трябва ... не знам. Като се прибера довечера ще мога да кажа с точност.

# 247
много ще съм ти благодарна  Hug

# 248
Мисля, че е точно както казва n.y.x , с iBooks - има си я качена на ipada и директно теглиш от Читанката във формат epub (картинката е нещо като зелена стилизирана спирала).

Пробвай да свалиш.

Ако не става - довечера ще проуча как стои въпроса.

# 249
Стана, много благодаря   bouquet

# 250
  • Срещу планината:)
Здравейте,

Киндъл имам от година и нещо,но от 2 седмици имам проблем с бързото падане на батерията на четеца. Не чета нон стоп,а само докато пътувам за работа общо отиване и връщане се връзават 40-45мин. Зареден миналата сряда(04.06),днес вече беше на нула. Четох,че е добре да е в режим полет,така се пестяла батерия.Смених режима,но промяна не видях. Преди дори забравях кога съм го зареждала при същият темп на четене,дори повече.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

# 251
Здравейте,

Киндъл имам от година и нещо,но от 2 седмици имам проблем с бързото падане на батерията на четеца. Не чета нон стоп,а само докато пътувам за работа общо отиване и връщане се връзават 40-45мин. Зареден миналата сряда(04.06),днес вече беше на нула. Четох,че е добре да е в режим полет,така се пестяла батерия.Смених режима,но промяна не видях. Преди дори забравях кога съм го зареждала при същият темп на четене,дори повече.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Да не ти е включен Wi-Fi?

# 252
Другата причина за която се сещам, преди много теми, някой беше споменал, че при проблем с книга, устройството не я разпознава добре и хаби доста батерия в опити. Имаше някакъв начин да се провери дали не е от това, обаче не си го спомням.

# 253
  • Срещу планината:)
Не не е включен.

Другата причина за която се сещам, преди много теми, някой беше споменал, че при проблем с книга, устройството не я разпознава добре и хаби доста батерия в опити. Имаше някакъв начин да се провери дали не е от това, обаче не си го спомням.

Хм ще проверя какъв формат са последните 2 книги от които почна проблема. Благодаря

# 254
  • Варна
И аз при вас Simple Smile. От няколко дни имам Киндъл, но така и не остава време за него  Confused .
Предполагам, че батерията му трябва да падне и тогава да го включа за първи заряд, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт