Електронни четци - XIII

• 58 263
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Ренесме,ми да го понатисна и аз това гнездо ,знам ли newsm78
Вени,да питам от къде си го взе този водонепромокаем калъф,че днес на плажа ММ ме навика що съм си взела четеца и да не го съсипя като фотоапарата миналата година! Mr. Green

Аз си поръчах същият калъф от български онлайн магазин и съм супер доволна. Пристигна за един ден Simple Smile

# 616
Аз вече ви казах, че залях Кобо-то на мъжа ми с кафе, та на вода добре се представя  Mr. Green Наби се малко пясък по ъгълчетата, защото много духаше, но ги изчистих много лесно с една четчица от машинка за подстригване, имам същата и към епилатора - с по-твърд косъм са и стана много добре.

# 617
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ползвате ли някакви специални калъфи за плажа и изобщо как си предпазвате четците от пясъка и водните пръски?
Има едни специални водонепромокаеми найлонови прозрачни торби, например нещо такова:
Скрит текст:
Но аз не съм ползвала. Пазя си го и внимавам, но и рядко го нося на плажа. Тогава гледам да съм с хартиена книга  Mr. Green

Възможността устройството да се предпази от пясък и вода е отлична, обаче дали екранът (ако е тъч скрийн) ще бъде чувствителен през опаковката?

Извинете, а трябва ли на дисплея да слагам фолио както при таблетите?

Не, не е от Амазон, от чешки е-магазин. Просто не мога да преценя и не смея за си отворя подаръка.
това дали ще помогне

https://www.youtube.com/watch?v=mlMQE32o3MM 
Точно това видео много ми помогна, вече го разопаковах и е правилния модел. Мерси.
Преди това не смеех да отлепя стикерите на външната кутия, да разкъсам вътрешната...  Laughing  За следващи объркани хора, нека добавя, че двата модела се различават външно само по надписа на гърба на четеца:
- на Kindle Paperwhite отзад пише Kindle
- на Kindle Paperwhite 2 отзад пише Amazon

# 618
  • Ямбол
Ползвате ли някакви специални калъфи за плажа и изобщо как си предпазвате четците от пясъка и водните пръски?
Има едни специални водонепромокаеми найлонови прозрачни торби, например нещо такова:
Скрит текст:
Но аз не съм ползвала. Пазя си го и внимавам, но и рядко го нося на плажа. Тогава гледам да съм с хартиена книга  Mr. Green

Възможността устройството да се предпази от пясък и вода е отлична, обаче дали екранът (ако е тъч скрийн) ще бъде чувствителен през опаковката?

Извинете, а трябва ли на дисплея да слагам фолио както при таблетите?

....
Не знам за тъч, моят Киндъл е от точно показания модел. Вярна служба вече 3 години. Аз не обичам тъч и ако сега трябва да си взимам нов четец, ще е Киндъл 4 или пак 3. За протектори не знам дали трябва, мисля си, че ще прави отблясъци. Моят няма.

# 619
Мислех да взимам такъв обикновен плик за плажа, но сега се чудя дали да не купя от показаните  newsm78

# 620
  • София
Човече, ако намериш такъв калъф изгодно, вземи си. Но ако цената му е височка и не те притеснява, че няма връзки да си го обесиш на врата - направо няма смисъл  Mr. Green, найлон като найлон.

# 621
  • София
Аз имам такъв калъф, но не го ползвах на плажа, тъй като ми блести. Пазих четеца далече от водата, а ако попадне пясъчинка го обръщах, за да изпадне без да се надраска екрана. Съвсем нищо му няма, а си четях постоянно на плажа.  Peace
Ако някой се интересува калъфът ми е чисто нов и неизползван - може да ми пише, но според мен е непрактичен.

# 622
Скрит текст:

Аз ползвам точно моделът на калъфа от снимката. С NOOK Simple Touch съм и нямам проблем с тъчскрийна. Работи си перфектно.

Човече, ако намериш такъв калъф изгодно, вземи си. Но ако цената му е височка и не те притеснява, че няма връзки да си го обесиш на врата - направо няма смисъл  Mr. Green, найлон като найлон.

Не е найлон, като найлон. Поне моят е силикон и е доста по-плътен от обикновенно пликче.

# 623
На мен ми трябва само да го пази от евентуален пясък, няма да се къпя с него и да го нося на врата, затова се чудех  Simple Smile

# 624
  • София
roksana93, напълно възможно е да съм купила нещо съвсем евтино и непретенциозно  Peace.

# 625
Joyда то докато дойде калъфчето ,мина ми почивката.Благодаря все пак ,за до година ще го предвидя  bouquet
Има такива калъфи и в myebook.bg ^^

# 626
Здравейте,от днес съм горрд собственик на Nook simple touch with growligh.Обаче екрана ми ае струва малко тъмен.Незнам дали защото досега все чета на телефона.С подсветка всичко е наред, но без нея хартията не е бяла, а ,а по скоро жълъеникаво кавява.Така ли е нормално да бъде или да ги втъщам????

# 627
  • София
Миналата и тази година си ползвах четеца на плажа без допълнителен калъф и нямам поражения.
Пу пу да не го урочасам

# 628
Здравейте,от днес съм горрд собственик на Nook simple touch with growligh.Обаче екрана ми ае струва малко тъмен.Незнам дали защото досега все чета на телефона.С подсветка всичко е наред, но без нея хартията не е бяла, а ,а по скоро жълъеникаво кавява.Така ли е нормално да бъде или да ги втъщам????

Затова  Киндъла  е най - добрия избор  . Все едно  четеш от истинска книга , много  е приятно .
На нашата лятна почивка   навсякъде си носех Киндълчо , не съм ползвала найлонов  калъф а нормален   кожен калъф- предпазител. Най - накрая  попаднах на добър !
Единствено вечер  е дразнещо ,като  чета  на лампа ...

# 629
  • Варна
Bluevelvet екранът на четците не е снежнобял, леко жълтее и тъмнее. Нук Гло нямам, но като сравнявам Нук Симпъл с Киндъл Пейпър (с осветление на 0), изглежда че екранът на Нука е по-сив, а на Киндъла по-жълтеникав и леко по-светъл. Така че нормален ти е четецът, не го връщай, а си го ползвай със здраве.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт