сайта Booking.com

• 103 970
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Днес за пръв път направих резервация,  но докато избирах стаите по грешка резервирах за днес  #Crazy . Веднага анулирах и резервирах с правилните дати. Писах на сайта, но още нямам отговор, а ми изписа, че дължа 69 Евро за оказаната резервация. Как да процедирам  #2gunfire

# 91
  • София
Не пиши,а се свържи с оператор на  Букинг,обясни ситуацията,на мен ми се е случвало няколко пъти.Оператора ме задържа на телефона и звъни на хотела,обикновено връщат парите.Поне при мен е било няколко пъти така.Но се обади по телефона,това е моя съвет.

# 92
Звънях обаче говорят английски само  Cry

# 93
  • София
Кажете ,че желаете оператор на български и ще изчакате да ви свържат.Имаше телегон мисля,чакай 00800 119 4467  това го дава като местен телефон опитай.

# 94
Звънях обаче говорят английски само  Cry

Вероятно ги дължиш за валидната резервация, имат офис в България:

Booking.com (Bulgaria) EOOD

Връзка с клиенти
Местен телефон: 00800 119 4467

# 95
  • София
Да, това е телефона за клиенти Peace, и освен него 00800 119 4468.
Само да добавя, че на английски ще кажете: Аз не говоря английски, моля за оператор, който говори български.
Ако го кажете на български няма да Ви разберат Grinning

# 96
Докладвам  Laughing : свързаха се с оператор и обясних проблема. Малко след това получих отговор, че няма да ми бъде удържана таксата . Много бързо и любезно обслужване.  Очарована съм!

Благодаря на всички за съветите   bouquet

# 97
  • София
Радвам се,че няма проблем.Обикновено така става.Но е хубаво оператора да говори вс хотела става по-бързо.Иначе почват да ти спрягат изречения от хотела как това как онова.Точни са да,аз и по преди съм писала,досега и за напред дано нямам проблеми.

# 98
Имам следното питане. Букнах хотел в Гърция, но той не използва кредитни карти, и ми предложиха два начина да им пратя капарото: с банкова сметка или Уестърн Юнион. С банковата сметка се оказа, че за валутен обмен на 50 евро, дължа такса 25 евро. А в Уестърн таксата беше 10 евро и така малко притеснена избрах този метод. Имам опция за безплатно анулиране на резервацията до определена дата, но с този метод на плащане как би станало евентуално връщането на парите? Тоест има ли сила която да ги накара да ми ги пратят или...? До момента всичко си е наред с резервацията, просто се чудя хипотетично... Мерси

# 99
Имам следното питане. Букнах хотел в Гърция, но той не използва кредитни карти, и ми предложиха два начина да им пратя капарото: с банкова сметка или Уестърн Юнион. С банковата сметка се оказа, че за валутен обмен на 50 евро, дължа такса 25 евро. А в Уестърн таксата беше 10 евро и така малко притеснена избрах този метод. Имам опция за безплатно анулиране на резервацията до определена дата, но с този метод на плащане как би станало евентуално връщането на парите? Тоест има ли сила която да ги накара да ми ги пратят или...? До момента всичко си е наред с резервацията, просто се чудя хипотетично... Мерси

Защо не използват кредитни карти. Не бих се хванала да им пращам пари по банка. За кой хотел става въпрос ако не е тайна, и за кой период от време? В самия букинг се резервира с кредитна карта, при което ти се блокира сумата, и при непристигане се удържа таксата за 1 нощувка, ако не си анулирала, като наказателна такса. На гръцки номера ми прилича това, според мен не се хващай, а резервирай в цивилизован хотел, където има ПОС терминал.

# 100
  • София
И аз не бих пратила,в този случай отивам и плащам на място.Капаро както знаете не се връща Laughing

# 101
  • Луната

Извинявай, но през сайта букинг ли направи тази резервация? newsm78

# 102
  • София
Има и в него изрично пише,е не приемат кредитни карти.

# 103
И на мен ми се е случвало неведнъж, не съм плащала обаче докато не пристигна в хотела.

# 104
Да в booking. В имейла който ми написаха, се казва че не използват кредитни карти. https://www.booking.com/hotel/gr/petrino-sarti-chalkidiki.bg.htm … a36c5300d5;dcid=2
и друг път съм процедирала без кредитна карта само че в България. И ми прави впечатление, че доста хотели има които не изискват кредитни карти.

Общи условия

Активация на акаунт