сайта Booking.com

• 104 044
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Джиниъс клиентите са с 10 % отстъка, тези 15 $ са за нови клиенти, които не я ползват тази отстъпка. Дефакто плащате повече,а за да ви ги върнат, и друг трябва да плати повече. Освен ако не правите Мултиакаунтинг, като всеки път сте на по-вискоца цена, то файда май няма. Не знам точно как е, но не джиниъс клинтите при нас идват, с към 20 лв. разлика по-висока цена.

# 631
Естествено че има файда, не всички са джиниъс
Само че това всеки може да го праща, представям си как ще наводните темата...

# 632
Освен това в Бг-мама подобни линкове са забранени. Предлагам да го изтриете, за да не се намесва модератор.

# 633
Естествено че има файда, не всички са джиниъс
Само че това всеки може да го праща, представям си как ще наводните темата...

Хотела си е сложил цена за стая 100 лв. Този, който е джиниъс я наема за 90 лв. този, който не е за 100 лв. Праща линк на друг, който е нов клиент на букинг и той я взема за 100 лв. Ето 20 лв. от вас двамата, които ще дадат на първия. Втория като покани още някой и тн. Та файда има букинг. По-добре да си проучиш коя цена ти е най-добра, та това която я ти даде букинг, ако намериш втори будала, да си го икономисаш. Peace

# 634
И защо 20лв, ако приемем, че втория е нов клиент, който иначе не е сигурно, че ще ползва букинг, а първия не купува нищо?
А ако букинг не очакваше някаква файда (нови клиенти например), нямаше да го прави това, много ясно.

# 635
И защо 20лв, ако приемем, че втория е нов клиент, който иначе не е сигурно, че ще ползва букинг, а първия не купува нищо?
А ако букинг не очакваше някаква файда (нови клиенти например), нямаше да го прави това, много ясно.

Да, ама парите не ги дава букинг, а си ги взема от същите клиенти. Аз получих такъв линк и то направих резервация без регистрация, и без данни от карта. Получих линк, на който пише че " ако убедите ваш познат, да резервира чрез букинг, чрез този линк ще ви даден 15 $'' Ами ако трябва да го убеждава, то значи не важи за стар акаунт Peace Ти си преценяй, но на някой хотели цените в букинг, са им по-високи, на някои не. Но при всички положения, може да си провериш цената, да не се окаже, ще тези 15 $ ти ги вземат, и после ти ги връщат като уж награда, ако ме разбираш.  Peace

# 636
Ти ако си джиниъс клиент,пак си ползваш 10% отстъпка,освен тези 15 долара.Аз съм джиниъс,вече имам кешбек 45 долара реално получени по сметката ми- от една моя резервация(през линк на приятел) и 2 на приятели(които са със стари акаунти), като това не влияе на джиниъс отстъпката. И не мисля,че е лошо да се споделят линковете. В други теми съм виждала споделени линкове за ползване на кешбек. Аз съвсем наскоро направих резервация и ако бях видяла по-рано,щях да се възползвам от предложението,не виждам какъв е проблема.

# 637
Ти ако си джиниъс клиент,пак си ползваш 10% отстъпка,освен тези 15 долара.Аз съм джиниъс,вече имам кешбек 45 долара реално получени по сметката ми- от една моя резервация(през линк на приятел) и 2 на приятели(които са със стари акаунти), като това не влияе на джиниъс отстъпката. И не мисля,че е лошо да се споделят линковете. В други теми съм виждала споделени линкове за ползване на кешбек. Аз съвсем наскоро направих резервация и ако бях видяла по-рано,щях да се възползвам от предложението,не виждам какъв е проблема.

Aко е така е добре, стига да е факт наистина.  Peace

# 638
Скрит текст:
Aко е така е добре, стига да е факт наистина.  Peace
[/quote]
Да, както и кешбекът от пести бг не влияе на 10-те % от джиниъс.

# 639
Не съм много наясно, не съм служител на букинг. Но работя в хотел и ни идват за един и същи ден, хора с по 5 различни цени. Не знам на какво се дължи. И ние да сме пипали нещо, размишлявах в тази посока, че букинг си ги взема, после ги дава. Както и да е. Щом става, значи е добре.  Peace

# 640
  • Варна
Не съм много наясно, не съм служител на букинг. Но работя в хотел и ни идват за един и същи ден, хора с по 5 различни цени. Не знам на какво се дължи. И ние да сме пипали нещо, размишлявах в тази посока, че букинг си ги взема, после ги дава. Както и да е. Щом става, значи е добре.  Peace
По принцип в самата резервация си пише на какво се дължи. Ако няма намаления си пише само стандартна цена, ако има - 10% джиниъс си го пише също изрично. Ние специално правим по-ниски цени за уикенда (ако се възползват от офертата също го пише на бланката) или намаление за по-дълъг престой.

# 641
  • Пловдив
Някой получил ли е бонус от линк за 10% "Препоръчай приятел"?
Пише това:
Получете парично възнаграждение от 10%
(и не забравяйте да благодарите на ....
Почти е готово... Резервирайте и ще получите 10% обратно след престоя си.

Т.е ако резервацията е за 500лв ще върнат 50лв по карта.

# 642
По принцип в самата резервация си пише на какво се дължи. Ако няма намаления си пише само стандартна цена, ако има - 10% джиниъс си го пише също изрично. Ние специално правим по-ниски цени за уикенда (ако се възползват от офертата също го пише на бланката) или намаление за по-дълъг престой.

Знам че пише, но един ни идва на 90 лв. друг на 60 лв. ? Нещо не ми се връзва.

# 643
  • Варна

И какво пише срещу цената?
Понякога има значение и кога са резервирали. Преди 6 месеца цената може да е била една, но ако има много резервации за тези дни, може по-късно да са я вдигнали. Wink

# 644

И какво пише срещу цената?
Понякога има значение и кога са резервирали. Преди 6 месеца цената може да е била една, но ако има много резервации за тези дни, може по-късно да са я вдигнали. Wink

Не ги чета всички отстъпки. След джиниъс вдигнахме малко цените, че идват на без пари. Ако има нов без никакви отстъпки то за същата стая плаща 90 лв. Тук там някои изгорял е, но разликата е драстична. От там моите размисли и страсти, че реално тези 15 $ си ги плащаш, че после ти ги връщат. Може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт