Цялата юлска дружина се моли да расте силна и здрава малката Екатерина

• 31 086
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Момичета  Cry Cry чета ви и плача.....не знаете какво правите за мен,нямате никаква представа....каква сила и вяра ми вдъхвате....плача с глас и почти не мога да пиша....БЛАГОДАРЯ ВИ !!! Дано Господ чуе думите ви,молитвите ми и даде живот и здраве не мъничето ми! Нямам думи да ви благодаря за подкрепата ,а като прочетох и името на новата тема съвсем се разтреперах...Благодаря : MAMA_SANCHO - пак го казвам,но не знам дали осъзнавате каквоа сила ми давате...бяхме се предали,подведоха ме,че няма да живее и минути,настроиха ме лошо.....сега с пълна сила вярвам,че ще живее моето мъниче
Ще ви разкажа как родих,малко да се осъзная и скоро ще ви разкажа....Като цяло причината е лошо водена консултация,недостатъчно внимание от страна на доктори и лош късмет.... Cry
Бъдете живи и здрави,Бог да ви пази- вас и дечицата ви!Прегръщам ви силно,милички !! Cry Cry
Пак ще пиша - сега ще пътувам през ден до ПЛовдив,трябва много кръв,ще плануваме транспортиране до Майчин дом след време.......

Не се отчайвай момиче,малката има нужда от теб,всички се молим за вашето здраве Praynig и само със силата на положителното мислене дори така и помагаш Heart Eyes Hug

# 61
  • Пловдив
Добро утро на всички.
Нека новия ден даде на малката Екатерина още повече сили за да се справи с трудния момент.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
mini_moni на теб ти пожелавам спокойствие и положителни мисли за да помагаш на малката принцеса.
Ние всички сме с вас   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 62
mini_moni. И аз се моля за вас,имаи вяра и бъди много силна.

# 63
  • Пловдив
mini_moni, моля се за малката Екатерина да ви е живичка и здравичка и много да ви радва. Hug

# 64
Благодаря ви за подадената ръка  Hug Кръв заменят само от близки градове,аз имам роднини в София ,но не става.Ние вече намерихме няколко човека.От мен не искат- иначе сядам веднага.8 банки ще намерим- няма проблем.Благодаря ви все пак за готовността да помогнете.
Ще пътуваме до СОфия в четвъртък ,да говорим с неонатолозите от Майчин дом там на място.
Как родих.... без никакви симптоми,неразположения на 3.04 вечерта както си лежах на дивана и ми текнаха водите,ама много шурна-не само капки.Станахме и отидохме в нашето родилно-там няма да забравя неадекватната,телешка физиономия на доктора.Гледаше в една точка и нищо не ми казваше...питах го живо ли е ,имам ли води още...не реагираше адекватно.Моят мъж се ядоса и тръгнахме към Пловдив..без якета,без да сме изгасили телевизора вкъщи....Там след час път ме приеха без капка останала вода,предизвикаха раждане на другата сутрин.Много трудно докато предизвикаме контракции- не е искала да излиза.Биха ми една доза дексаметазон,но казаха че толкова ранна седмица няма какво да чакаме - води се за аборт.Родих си нормално,седалишно,сравнително лесно с всичките си болки...Видях как й режат пъпната връв,пожелах да я целуна преди да я хвърлят на боклука Cry Но тя пък така е жадувала за живот...Аз съм добре,нищо ми няма- тичам,клякам ..каквото трябва....И така с мен.Предполага се,че мехура се е спукал,защото е имало някаква инфекция,макар че МБ няколко на брой бяха чисти...казаха,че е водена несериозна ЖК и е можело да се вземат много мерки...жестока работа....и така ,момичета....сега сме в урагана от чувства,емоции,страхове.....дано Господ е с нас  Praynig Praynig Praynig

# 65
  • Пловдив
Мини-Мони,това през което преминавате е изключително изпитание.Надявам се всичко да остане само горчив спомен.Всеки минал ден е победа за малката Екатерина.Неонатологията в Селена е най-добрата в района.В добри ръце е.Молим се за малката душичка  Praynig

Това с несериозната ЖК е най-страшното.Кой ти е водил ЖК то?При чисти МБ та не знам как може да се хване инфекцията.Да не би в Селена да наливат масло в огъня,ако лекарят ти не е от Селена.Правят ги тези неща
Петрова така наплю Даскалов,че не е истина.Премълчах в името на добрия тон,но не е колегиално и не е човешки.За Даскалов се изтрепват да идват момичета от цяла Южна България

# 66
 mini_moni  изпращам ти най-силните прегръдки - за теб и Екатерина и се моля от все сърце всичко да завърши благополучно  Hug Hug Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 67
  • Бургас
mini_moni, ти малката Екатерина сте по цял ден в мислите и сърцето ми  Heart Eyes Знам, че каквото и да ти кажем тук е като звън покрай ушите, но те моля да спреш да плачеш! Гушкай и целувай много баткото, обдари го с усмивки! Представям си през какво минава и той, когато се сблъсква с толкова голяма болка! Прегърнете се здраво и с усмивка на лице поканете добрите новини в живота си! В България, и в частност в Пловдив,  съвсем не е прецедент да бъде успешно обгрижено толкова малко бебенце! Сигурно си изровила всичко из интернет, търсейки помощ и информация, но нека отново ти наблегна на това:
http://novanews.bg/news/view/2012/08/09/34289/%D0%BA%D0%B0%D1%82 … 0%B0%D0%BC%D0%B0/
Може би в болницата не са искали да ти вдъхват големи надежди, за да не бъдеш твърде разочарована при евентуален неуспех, но все пак шансовете ви са реални! Дано семейството ви мине успешно през това премеждие! И аз като останалите момичета заявявам желанието и готовността си да помагам с каквото е възможно!
И ето още нещо за кураж: http://www.beu.bg/%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1% … E)-news10793.html
 Hug

# 68
Евала на всички ентусиастки за козунаците. Аз съм като бито куче, кръста ме боли нечовешки и всяко едно действие ми е свързано с усилие ooooh!. Тия козунаци са си врътня и като им се изправиш на крак.... Аз със сигурност няма да правя, поставям под съмнение закупуването им ( малчо не близва, аз и без тях кат' козунак съм се бухнала, а на ММ от чиста солидарност ще му се размине Mr. Green, и без това по техните ширини не се ядат такива работи). За Великден с малчо ще боядисаме яйчица, а за другото ще очаквам мама да ни обгрижи eat Blush. По принцип не съм такава готована и мързелана, но тази година ще си го позволя.
Писахте по-назад за нощниците в ТК, на мен 2008 ми искаха 2. Пък и техните не бих ги обличала. С очите си видях в какво състояние се намират ( разпорени и то на доста стратегически Embarassed места...)
За кърменето, категорично се дава първо от едната и после от другата гърда, като реда на започване се сменя при всяко следващо кърмене.  Както обясни и Моник@, има предно рядко мляко за жажда и задно гъсто и мазно за глад и бебето се нуждае и от двете.
Плежър, с мама на една дата с твоя Пумпал сте ни раждали Heart Eyes
elpet, Лео го оперираха от трета сливица във ВМА мин година през март и лекарят каза че лигавицата му е виолетова, следствие на някаква алергия. Предписа кортизонови капки. Правихме тестове за алергия, които не доказаха от какво е. Другото е че става дума за целогодишен ринит, а не за сезонен. Консултациите, които правих стигнаха до извода че по-добре детето да пие целогодишно антихистаминов препарат- Аериус, който отбъбва лигавицата, отколкото да се стига до антибиотици и кортизоново лечение. Прибегнах до бактробана по съвет на близка фармацевтка която работи в министерството по здравеопазването, която каза че е по-добре да третирам локално, отколкото перорално.

# 69
  • Пловдив
Мини_мони, често пукането на мехура се предизвиква от хламидии, уреаплазми или микоплазми. Тези инфекции НЕ се хващат с МБ, а се пуска специална посявка.

# 70
  mini_moni, Praynig Praynig Praynig, цяла нощ ви мисля и се моля Господ да е с вас в тези трудни мигове Hug

# 71
Започнах и аз с пробите за козунаци. Направих един плюс едно козуначено руло. Приказка стават домашните козунаци. Меся в машината за хляб, после втасва, пак меся, пак втасва - врътнята е от сутринта до следобеда и за закуска следобед вадя готовите вкусотии. Ама много е важно брашното и маята да са качествени, иначе - провал.

Сега се занимавам с поредната глупост на другарките от детската градина. Да съм украсяла едно кухо яйце и да го пратя в градината, щото от общината им искали за украса. Ми патки мързеливи, цял ден клюки въртят, ама няма да накарат децата с водни боички да мацнат по едно яйчице - хем занимавка да минава времето, хем радост за децата, хем украсата ще си е точно детска. Каква файда аз да направя/купя...ей, още два месеца как ще ги изтрая не знам. Не случих на градина, но другия път ще си отварям очите. Сега се подготвям с идеи и довечера връчвам на малкия четките. Освен това мисля да го водя на цирк, много обича. Та ще мажем по нощите, ама здраве да е.

# 72
Мини_мони, така или иначе случилото се е случило. По-добре не го мисли как е било възможно да се избегне, а си насочи цялата енергия към настоящия момент Hug
Ти от самото начало се оплакваш от съмнителната компетентност на лекарите и от цялата болнична услуга в града, в който живееш, но не се оставяй мрачните и негативни мисли да те обземат
Кураж Hug

# 73
Благодаря ви за подкрепата отнова, raika разплака ме .....и ми даде много сила ,мила  Hug

# 74

Сега се занимавам с поредната глупост на другарките от детската градина. Да съм украсяла едно кухо яйце и да го пратя в градината, щото от общината им искали за украса. Ми патки мързеливи, цял ден клюки въртят, ама няма да накарат децата с водни боички да мацнат по едно яйчице - хем занимавка да минава времето, хем радост за децата, хем украсата ще си е точно детска. Каква файда аз да направя/купя...ей, още два месеца как ще ги изтрая не знам. Не случих на градина, но другия път ще си отварям очите. Сега се подготвям с идеи и довечера връчвам на малкия четките. Освен това мисля да го водя на цирк, много обича. Та ще мажем по нощите, ама здраве да е.
Ето ти една сладка идейка http://krokotak.com/2014/04/postavka-za-yaytse-v-geresto-petle/ как да отнесете произведението до градината. Това че са мързеливи  и нескопосани интригантки една солидна част от госпожите от градините е безспорен факт, но не си го слагай на сърцето. Ще имаш възможност да споделиш лично с детето си тази приятна емоция.
Ние точно по това време мин година спряхме детето от детската и повече не му стъпи крака там. Впрочем беше след изказването на една от госпожите " Ако не легнеш да спиш, ще те хвърля в кофата за боклук". За справка, там се очакваше от 4 годишни деца задължително да си стоят в леглата от 12ч00 до 15ч00 Shocked. И другото много интересно е че и двете госпожи, барабар с лелката имаха деца на възрастта на моето...

Общи условия

Активация на акаунт