Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 45 253
  • 475
  •   1
Отговори
# 150
 Аз с тоя нов облик на сайта малко трудно с ориентирам -- търси Бременност с термин...който си  е твоя  Wink

# 151
За нищо, Тракийка!

И аз. Simple Smile А къде са другите момичета от групата? Как сте? Как вървят вашите бременности?
Тук сме Wink, ама май повече сме активни по темите с термините ни Blush
Ще чакам да споделите как е минало посещението в дните на отворени врати - интересно ми е какво се случва, но си мисля, че още ми е рано да ходя (в 21 г.с. съм вмомента)  Peace

Къде са тези теми за термините? Може ли някакъв линк?

# 152
Аз с тоя нов облик на сайта малко трудно с ориентирам -- търси Бременност с термин...който си  е твоя  Wink

Благодаря! Мен ме обърква безкрайния брой теми...

# 153
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784441.690

Моят термин е Октомври и в момента това е темата - Слънчо усмихнат вънка пече, Октомрвииче в коремче расте ли расте.

Виж това ли ти излиза от линка?  newsm78

# 154
намерих :

най-горе в ляво преди бг мамма натискаш върху 9=те квадратчета - от там на Бременност и раждане най-долу  Всички от категорията-- Бременност с термин месец...---- и отгоре са даени С темним и месеца и от там вече трябва да намериш твоя месец и последната тема

дано съм помогнала

# 155
Намерих! Благодаря! Simple Smile

# 156
Здравейте мами,
Ще попитам и тук тъй като информацията ми трябва спешно. Терминът ми е на 29 юли. Някой може ли да ми препоръча добър инфекционист или вирусолог в Пловдив. Касае се за цитомегаловирус.

# 157
Здравейте .Може ли да ми препоръчате акушер гинеколог по здравна каса .Бременна съм с близнаци след ин витро.

# 158
Здравей. Препоръчвам ти д-р Добринка Петрова, тел. 0889 998 511, 0879 180 816 или 032 693 693. Работи в Медицински център за репродуктивно здраве New Life до Автогара Родопи. Мисля, че тя има и специализация по ин витро. Аз ходя при нея за проследяване на бременност. Много е внимателна и загрижена. Препоръчвам с две ръце! Simple Smile

# 159
Здравейте .Може ли да ми препоръчате акушер гинеколог по здравна каса .Бременна съм с близнаци след ин витро.
А лекаря, направил инвитрото, не може ли да те следи? newsm78
Иначе АГ лекарите в Торакс работят и по Здравна каса - аз съм там при д-р Христо Кунчев, за останалите му колеги конкретно не мога да кажа кой е по ЗК, но може да позвъниш на регистратурата и да попиташ.  Peace

# 160
Аз ходя и при лекаря които ми прави ин витро ,но искам да използвам и каквото ми се полага по здрава каса.

# 161
 Привет и от мен! Радвам се да се запиша при вас. На 28 години съм, втора бременност, терминът ми е на 21.10.2014. Ходя на ж.к. при д-р Лизева в 5-о ДКЦ в Тракия.
 Как сте вие? Как понасяте горещините? При мен е особено неприятно...

# 162
Здравей, plod4etata и добре дошла. Тия жеги на мен ми се отразяват на краката и ръцете - подуват ми се. И естествено ми се налага винаги да излизам в най-големите жеги. Моята АГ е все втора смяна и ЖК са ми около 13-15ч. какво да се прави ще се търпи още малко и като се замисля по добре че съм бременна през лятото, отколкото през зимата, че тогава и да искам да излизам няма да е много приятно.  Rolling Eyes

# 163
Aniii_b, аз и първия път бях бременна лятото - определено го отчитам като плюс. Има много по-голямо разнообразие на храни  Simple Smile Аз предния път не съм имала никакви проблеми с бременността, но сега е напълно различно всичко...Още в 3-ия месец имах прокървяване, а от месец и нещо съм с контракции, та пия една шепа Магнерот, че хич не ми се влиза в болница. С мъжа ми се разхождаме само вечер след 9 ч., и то за кратко, защото вече започва доста да ми тежи, долната част на гърба ме боли при стоене права. Добре, че съм си вкъщи, иначе ако работех, просто няма начин да издържа. Твоят термин на кой октомври е?

# 164
Добре дошла, plod4etata.

И аз предпочитам лятото да съм бременна, защото съм зиморничава, пък и както казваш има повече разнообразни храни и най-вече плодове и зеленчуци.

На мен ми е първа бременност. От жегата... само ми е горещо, за сега не отчитам подути крайници. Предполагам по-нататък. Сега съм в средата на 7-ми месец.

А за контракциите и магнерота - аз също пия. В края на 5-ия месец получих зацапване (тъмнокафяво) и тогава разбрах, че втвърдяването на корема, опъването в зоната на кръста и болките ниско долу в корема са контракции. Лекарят ме прегледа и каза, че имам скъсена маточна шийка. Бях в болница 5 дни. Честно казано тогава бях прекалила с ходенето пеша. Предписаха ми магнерот 3 x 2, както и но-шпа, ако имам болки. Но-шпа не съм пила, но сега пия с магнерота желязо + витамини. Планувах активна бременност с упражнения, йога и ходене на работа, но след като се случи това не ходя на работа, активно почивам и си пия хапчетата редовно. Сега нямам болки и контракции. Пия по 2 л. вода на ден не само, защото е горещо или полезно по принцип, но ми казаха, че дехидратацията на матката води до контракции.

Общи условия

Активация на акаунт