КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 023
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 480
Мерси за статийката  omm

Абсолютно същото би могло да се каже и за Евгени - "спокоен, с овладени реакции, непукист е, не се дразни и пали лесно, преценява си ходовете, внимава и най-важното – не пие." Wink
Евгени,та дори и Гергана (тихата вода  Mr. Green) и тя е такава.

# 481
  • Хасково
little_beauty натяквай си, че къртицата е Русев, щото пък на мен иначе ще ми стане неудобно постоянно да натяквам, че къртицата е Костя.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Понеже аз съм от малкото (да не кажа единствената) дето така упорито си натяква за Костя... ама просто да не се забравя Simple Smile
И аз чакам с нетърпение двата лайфа и да видим кой ще изхвърчи от базата...
Незнам защо си мисля, че Боби ще се наслади този път на фън шуя ... имам някакво такова усещане..

bouquet  bouquet  bouquet
Не си сама!

# 482
  • София
Мерси за статийката  omm

Абсолютно същото би могло да се каже и за Евгени - "спокоен, с овладени реакции, непукист е, не се дразни и пали лесно, преценява си ходовете, внимава и най-важното – не пие." Wink
Евгени,та дори и Гергана (тихата вода  Mr. Green) и тя е такава.

Като й чуя/прочета името и...  Crazy Joy Нищо не е същото.

# 483
Вампи не знам дали си гледала днешното промо, ама бая я дават по бельо  Mr. Green

# 484
  • София
Току-що.
Окачвам "живото" с нетърпение  newsm48

# 485
Току-що.
Аз очаквам утре  Mr. Green Видеата, които ще им пуснат и как ще им се разместят пак лагерите. Защото сто процента ще се разместят  Mr. Green

# 486
  • София
Току-що.
Аз очаквам утре  Mr. Green Видеата, които ще им пуснат и как ще им се разместят пак лагерите. Защото сто процента ще се разместят  Mr. Green

Сигурно са ни оставили и изненади, затова не правя предположения още, но при всички положения ще е интересно  Laughing

# 487
е, вие пък.. алкохола не прощава на никого, що така скочихте с/у момичето?

# 488
  • София
е, вие пък.. алкохола не прощава на никого, що така скочихте с/у момичето?

Кой е скочил?

# 489
E аз съм Рак с асцедент Рак  Mr. Green Така че - 100 процентов рак  Mr. Green
Ама не ги знам, но повечето в базата не си приличат на зодията.

Приличат си особено раците - абсолютно си отговарят. Забележи Жорката примерно  как по всякакви методи се опитва да спечели сърцето на Ивайла и не се отказва. С комплименти като не стане, почва да заплашва, че няма да и говори - изобщо всичко се пробва до постигане на целта.
За сравнение овенът Боби как бързо се отказа от Бориса като видя, че няма шанс.
А Лъвът Емо Русев сама си го познах от раз. Той дори физически прилича на мои познати лъвове, погледът много го издава, чувството за хумор, опитите му винаги да избяга като го поставят на тясно вместо да се изправи очи в очи с предизвикателството. Подли, лъжат или поне преувеличават, непрекъснато забъркват някакви каши и после си дигат чукалата и се отправят към поредната беля.  Не давайте пари на заем на Лъвове,  защото вероятността да си ги получите обратно е нищожна.

# 490
  • Варна
Много са ми сладки лагера на Боби, Костя, Гери, Марина и Вики, и това, което ме кефи най-вече в техния лагер, е че ги обединява симпатията един към друг и са искрени помежду си, само за Боби не съм сигурна де, че той нали стратег се пише. А другият лагер -  ooooh! всички антипатични персони са там, с изкл. донякъде на Евгени, при когото думи и действия са две различни измерения, но пък може и да го прави с къртичи мотив, а и поне не е откровено злобен и манипулативен за разлика от почти всички останали. Най-много ме дразни Ивайла с поведението си - как може преди десетина дни да иска да разбие троицата Русеви-Бо, а сега да е първа приятелка на Бориса и да вика "Ох, много искам Емчо да се върне". Осъзнавам, че това е игра, ама тука няма грам принципи, само интересчийство и лицемерие, много грозно! За Бориса се е изписало достатъчно, няма нужда да й отделям внимание. За Жоро също ми е малко странно, че е в този лагер, ама след като бе споменат от Боби като "G, на когото да нямат доверие", не му остава много избор. Като цяло доста му симпатизирах, до момента, в който не налетя физически на Марина. Каквито и плюсове и качества да демонстрира занапред, не би ме се върнал в любимците. За Каменов се надявам да му мине обидата и да се присъедини към Гери в другия лагер, то в този реално никой не го цени като "единица", ама им трябва за бройка, за това и така го обгрижва Бориса напоследък. И какво стана в крайна сметка - аутсайдерът Русев, стана тартор на бандата. Но всички му се умилкват, защото е добър на тестовете и не им се ще да се явяват срещу него, пък и ако може да ги светне нещо, още по-добре, а не защото им е станал по-любим! Докога ли ще продължи лицемерието, което е скрепило този лагер?! newsm78 Искрено се надявам възможно най-кратко Simple Smile А също ми се иска Бориса да не е била безпаметно пияна на РД-то и да помни, че е обещала на Костя да не го номинира (въпреки че не знам за какво и беше да го прави, но нали уж "думата й тежи"), от друга страна пък Евгени миналата събота му се закани с копие за следващата, така че се надявам да им се рапръснат поне малко копията, щото иначе Боби е обречен. А ще е мн тъпо за групата (но не и за К.!) да си отстрани най-силовия играч, ама кой го мисли това (освен К, която за мен 100% е в "гадния" лагер).

avalancha, много хубави неща си казала снощи  Hug (аз пък чак сега ги прочетох  ooooh!) Особено ми допадна лайт мотивът за симпатията и лицемерието, абсолютно си права   bouquet
За елиминационния тест и аз си пожелавам същото като My All - Евгени и Емо Р. или Ивайла и Бориса...Ех мечтиииии  Crazy

Evangelina , вие вече всички си ме знаете, знаете и защо смятам така, само че не искам някой гост, който праща смс-и да го затвърди у себе си като подозрение  Mr. Green, че иначе който се изправи с/у него е обречен според мен Wink Иначе за фън шуя ме разсмя  Mr. Green (аз и на това ще съм доволна де, стига да не ми изхвърчи любимеца Rolling Eyes )

ПС: Елегансче, радвам се, че съм помогнала  Hug (макар че и аз самата едва се престраших да му пиша  Embarassed особено в 2 часа през нощта след лайфа  Mr. Green) И от разговора ни смятам, че е наистина е много, земен, готин и забавен  Rolling Eyes Дано и тази година да имаме такъв достоен победител като него  Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 18:53 от little_beauty

# 491
Днес е от 21:30 ч. Къртицата.  smile3511

# 492
Тази тема ври и кипи.Изписа се със скоростта на светлината  Laughing Един ден не съм влизала и хоп!изписали сте 17 страници.Четох по диагонал.

Приличат си особено раците - абсолютно си отговарят. Забележи Жорката примерно  как по всякакви методи се опитва да спечели сърцето на Ивайла и не се отказва. С комплименти като не стане, почва да заплашва, че няма да и говори - изобщо всичко се пробва до постигане на целта.
За сравнение овенът Боби как бързо се отказа от Бориса като видя, че няма шанс.
А Лъвът Емо Русев сама си го познах от раз. Той дори физически прилича на мои познати лъвове, погледът много го издава, чувството за хумор, опитите му винаги да избяга като го поставят на тясно вместо да се изправи очи в очи с предизвикателството. Подли, лъжат или поне преувеличават, непрекъснато забъркват някакви каши и после си дигат чукалата и се отправят към поредната беля.  Не давайте пари на заем на Лъвове,  защото вероятността да си ги получите обратно е нищожна.
Това не е вярно. NaughtyЖивея с лъв откакто съм се родила.Майка ми е лъв,мъжът ми е лъв,работила съм за лъв.По честни хора от лъвовете не познавам.ОСОБЕНО по отношение на парите!5 лв да дължат не могат да спят,докато не ги върнат.
Това със зодиите не знам защо го нищим.Не мисля,че може да опознаем хората за един месец дори цял ден да изкарвахме с тях,та камо ли от екрана.Там,където продукцията ни показва това,което "трябва"да видим.

Сега сигурно ще ви се стри сранно,но аз пък не мисля,че Русев е чак такъв лъжец какъвто го изкарват някои от вас.Та на него тооолкова му личи като лъже ooooh!. Ушите ми ще пламнат. Но е хитър.Явно е,че е набарал кой е Къртицата и си трайка.Склонна съм да вярвам на думите му,че като разберем на края кой е К. всички ще направим това движение doh

# 493
Днес е от 21:30 ч. Къртицата.  smile3511
Ееееее, пак ли има футбол?

# 494
  • Хасково
подаръче и аз днеска това мисля, дето Русев каза, че като разберем кой е К. ще се праснем по главата.
Аз също съм зодия Лъв и изобщо не ме бива да лъжа. Мразя да дължа пари както ти казваш и се чувствам супер виновна дори за неща, които не би трябвало. Подкрепям че лъвовете са честни.

Като цяло подкрепям всичко, което каза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт