КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 317
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Толкова въпросителни има,нямам търпение за лайфа...
До голяма степен изборът на номиниран ще зависи от мисията,от предпочитанията на Гери(предполагам,че ще се съобразят),от гостите-вероятно ще бъде поканен Киряков и съответните видеа,които са подбрали.

Моля ви много,кажете ми Киро беше ли номиниран поне веднъж миналата година и от кого(зрители,участници) ?

# 841
  • София
От колко часа е довечера лайфа?

# 842

19:30 - 22:30 ч.

# 843
Според мен ще сбъркат, ако номинират Боби. Той е един от най-силните играчи, който ще ги спасява в игрите и ако имат малко акъл не трябва да му забиват копия, поне на тоя етап.

Преувеличено е това, да не е лош  Mr. Green играч, но да мислим, че без него загиват е несериозно.

# 844

Моля ви много,кажете ми Киро беше ли номиниран поне веднъж миналата година и от кого(зрители,участници) ?

Oт зрителите не мисля, че е бил номиниран, ако беше - щеше да е печелил тест и да е бил при Моро и Валя, а пък не си го спомням да е бил при тях. Иначе от участниците - на няколко пъти (два?) за малко да бъде - имаха равен брой копия с Марина и на предизвикателствата, които им дават в тези случай (аз си спомням за две - веднъж пиеха вода през сламка, веднъж трябваше да си отвържат ръцете), и двата пъти победи Киро, съответно Марина отиде на тест като заподозряна от групата.

# 845
  • София

19:30 - 22:30 ч.

Благодаря.

# 846
  • София
avalancha,много ти благодаря!   bouquet
Точно със сламките си го спомнях и се колебаех спечелил ли е.
Иначе при Валя и Моро и да е бил е имало вариант да е гост,нали си канеха тогава по избор някой.

# 847
Последната новина от сайта на къртицата:

Цитат
Тази вечер, наживо от Арената в "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване"предстои грандиозен сблъсък, в който супергероите трябва да овладеят и подчинят природните стихии.

Битката "Огън, вода, въздух 2" ще провери смелостта им с водни препятствия, огнени тунели и въздушни височини. Снощното Преддверие с 5000 пиявици беше абсолютно успешно за Групата, която днес ще се ползва с предимство в Битката от Арената.

В петък вечер 23-годишната кандидат-юристка Гергана излезе начело в зрителския вот за КЪРТИЦА, който днес ще я изправи във финален тест-дуел с номинирания от Групата Участник. Кой ще стане жертва на съотборниците си и с какви мотиви ще бъде номиниран – развръзката е тази вечер, от 19:30 ч., само по TV7.

В търсене на КЪРТИЦА в Базата, Александър Сано, Евгени Иванов и Бориса ще се групират, за да анализират дали имат скрити козове Марина и Гергана или друга необичайна стратегия.

Силните мъже в играта - Борислав и Емил Каменов, ще разсъждават по въпроса за провинциалните свалки, които очевидно не им носят успех в столицата. Какво мислят най-надутите софиянки – Бориса и Гергана по тази тема, предстои да видите тази вечер.

Напомняме Ви, че утре, неделя, от 14 ч., феновете на "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" ще имат възможност да присъстват на традиционното седмично Изпитание "Лов за храна", който ще се проведе ексклузивно на територията на Inter Expo Center. Шестима супергерои ще напуснат Базата, за да отстрелват бъдещия си порцион на място, в тон с провеждащото се изложение "Лов, риболов и спорт".

# 848
Охх, тези Ивайла и Бориса. Sick ooooh! ooooh!

# 849
  • София
МАй Костя ще го отнесе утре. Кака му Ивайла каза. Голяма е хиена Ивайла. Опитът си е опит.

# 850
И ето как Каменов и Каменова ще се съберат.

# 851
Много са сладки Емо и Гери.  newsm76 Той е влюбен.Heart Eyes

# 852
Ще има яко плюене тази вечер.Калканджиева е коментатор в студиото. ooooh!

# 853
  • София
Явно да се разбрали вече за Костя. Да видим какви ще ги свършат по-късно!
Надявам се битката да е по светло... Не ми се чака още сто часа.

# 854
Ако са се разбрали за Костя,ще видим Бориса дали ще си удържи на думата,че няма да му забие  копие  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт