КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 712
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 1 170
ОК, ок, чета си още в нетя, ще излезе правилно това. Имат лампи с поставени филтри, които премахват (надяваме се, нали уж е пълна тъмница) целия видим спектър и оставят инфрачервените вълни, които се засичат от камерата.
Ох, не ни лъжат.  hahaha

Виж, дори и да е инфра червена лампа тя отново е с видима за човека светлина

Не е кой знае колко, но може да се ориентираш и да видиш надписа, които сигурно е с поне 50сантиметрови букви  Mr. Green

Насочи дистанционно към камера (фотоапарат, телефон) и гледай как светка.

# 1 171
Това се казва инфрачервен прожектор:

# 1 172
Не е чак толкова силно. Бих ти пратила снимка, но никоя не стана чак толкова успешна, че да покажа. Но е значително по слабо.Е, все пак дано да не ни будалкат, а и Боби гледаше наистина много уплашено.

# 1 173
IR Illuminator

Тарикатско, гледаш, а обекта не знае, че е гледан просто защото човешките му очички са ограничени.  #Crazy

Mr. Green

# 1 174
IR Illuminator

Тарикатско, гледаш, а обекта не знае, че е гледан просто защото човешките му очички са ограничени.  #Crazy

Mr. Green
Добре бе .. уж не съм блондинка, пък нищо не разбрах  Mr. Green

# 1 175

Ше те връщаме в часовете по физика 5-8 клас или както там е.  Mr. Green
Споко всичко е наред, поне беше забавно.  Grinning

# 1 176

Ше те връщаме в часовете по физика 5-8 клас или както там е.  Mr. Green
Споко всичко е наред, поне беше забавно.  Grinning
Тихо, че ме е срам  Mr. Green
 Обаче се сетих за това видео и го намерих Къде пипа Каменов
Тук не е важно къде пипа Каменов и защо, а това което казва Сано. Вечер когато им изгаснат лаптите те разбират, защото светва някаква червена лампичка. Значи наистина има нещо, което малко или много излъчва светлина.

# 1 177
Там е пълно със звезди  Mr. Green, няма как да е тъмно.  Joy
Греят, Бо, Ив, излъчват радиация.  Laughing

# 1 178
Не успях да гледам предаването тази вечер, но разбрах 3 неща:
1) Гергана е аут  Laughing
2) Борислав е в изолатора ( само дето тоя път продукцията се е позабравила; не е честно едни да са на тъмно и в компания на 150 мишки, а други - не  Twisted Evil  #Cussing out  #2gunfire )
3) Евгени е помогнал на къртицата да спечели пари, тъй като  не е играл до край. Той вЕрно, че не ми е любимец, но в момента още повече си спечелва антипатията ми Twisted Evil
Все повече харесвам Боби - достоен играч. Искам или той, или Виктория да е ПОБЕДИТЕЛ!!!  Praynig

# 1 179
Там е пълно със звезди  Mr. Green, няма как да е тъмно.  Joy
Греят, Бо, Ив, излъчват радиация.  Laughing
Няма да говориш така, че да не те съдят и теб  Mr. Green
За такави величия от кориците само хубаво  Mr. Green
Колкото и да са антипатични и простовати и да си противоречат като говорят  Mr. Green

# 1 180
Няма да говориш така, че да не те съдят и теб  Mr. Green
За такави величия от кориците само хубаво  Mr. Green
Колкото и да са антипатични и простовати и да си противоречат като говорят  Mr. Green

Връщам те и в часовете по биология.  Mr. Green
Човешкото тяло излъчва радиация с дължина на вълната 12 микрона!  Mr. Green  Laughing

Виж как ме караш да издавам, че не само звездите светят.  Joy

# 1 181
Ти престани да ме връщаш в училище  Mr. Green
Ама не знаеш ли, че такива звезди НЕ са като нас.
Те дори нямат и физиологичните нужди, които ние имаме.
Вярно е че ако се докоснеш до тях после ще светиш, но това ще е от звездния прах не от нещо друго.  Mr. Green

Сега го изгледах отново цялото.
Красавицата е права, че сто процента Боби е играл с Русев, защото там където си говорят с Иван той казва - Не му симпатизирам още от началото и го показвам явно, въпреки че е ходил три пъти на тест.
И после Иван го прекъсва  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 05:19 от Мама Жаба

# 1 182
При камерите за нощно виждане бялото е черно, а черното - бяло. Тия снимки дето сте ги постнали напред, че уж има лампа, показват, че нещото е черно или тъмно и най-вероятно е лъскаво, та го отразяват камерите като бяло.

# 1 183
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Откакто прецакаха гледането онлайн на нас от чужбина(през смяна на прокси-то,сайтът тръгва)гледам със закъснение.Тази седмица дори пусках за фон,защото ми писна от нагласени сцени и подпиране на незаслужаващи участници като Ивайла и Бориса.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 08:39 от Beautyholicа

# 1 184

Незнам защо си мисля, че Боби ще се наслади този път на фън шуя ... имам някакво такова усещане..

Ще се самоцитирам Simple Smile)))
Не съм сигурна само как ще го издържи този фън шуй Боби. Струва ми се наистина ужасно гадно.

А отностно другото ми усещане - Костя ... Виждам, че вече и по-аналитичните участници започнаха да го подозират. И как щеше да го отнесе, обаче се отърва на косъм.... За другия път ще трябва да измислят нов скандал, за да могат пак да отклонят копията от него. Това е моята логика и досега се потвърждава.
А когато го питаха дали ще падне от Гери? Забелязахте ли как взе да увърта... Не напразно го мислят за хлъзгав играч.
И по метода на изключването, логично остава само той - Костя. (логично поне за мен)
Някой беше питал, дали е бил номиниран Киро миналата година. Много добре помня, че не можаха да го номинират до края. Толкова много ми се искаше. Него също го подозирах от началото до самия край и колкото и да повтарят, че им се е получило с къртицата миналата година, за доста хора беше прозрачно, очеизвадно... и тн..
Снощи доста сте пописали, връщам се да чета Simple Smile
Малка красавице как си след снощния лайф?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт