Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 062
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Vilito86 и аз се следя в Надежда, при д-р Белкин! Ще се радвам да споделиш при кого си и впечатленията от първото си раждане там...да разкажеш малко повече!  Hug  и добре дошла Simple Smile
Tedinka_83 и аз съм в Дианабад...съседки сме  Hug

# 616
  • Бургас
ohhhhh....днеска е мн гаден ден за работа......незнам как ще мине .....мрачно, дъждовно, заспало..... още малко нямам тарпение да дойде 30-ти и после 1-ви хахахах защото почивамммммммммммммм.Дайте някаква тема за размисъл че ще заспим тези които сме станали де

# 617
Vilito86 и аз се следя в Надежда, при д-р Белкин! Ще се радвам да споделиш при кого си и впечатленията от първото си раждане там...да разкажеш малко повече!  Hug  и добре дошла Simple Smile
Tedinka_83 и аз съм в Дианабад...съседки сме  Hug

Йееее, това е страхотно!!!  Hug

# 618
Добро утро мамчета, прочетох че повечето сте усетили бебоците да мърдат и аз да се похваля  Laughing моето си мърда и то доста, явно ще се метне на мен да не може да стой на едно място. Първоначално го усещах като гъделичкане, а сега по ясно се усеща само за една седмица се промени усещането и то като шава. В края на 16 седмица почнах да го усещам сега и ММ много иска да го усети ама няма как, много е рано и той да го усеща.  Wink

# 619
  • Бургас
вижте какво намерих като оферта в интернет ако някой иска да се възползва http://grabo.bg/leglokoshara-0f2gtzs?affid=6540&affid2=7

# 620
Добро утро, мамчета!!!
На мен този месец ми се струва твърде дълъг! Не съм ходила на преглед от почти месец, а до ЖК и ФМ ми остават още 1-2 седмици...  ooooh! Тогава трябва и да видим какви гащи ще развяваме...  Praynig

Вече на няколко пъти усещам бебо и още ми е шашаво. Корема все повече ми личи. Последната седмица и при мен щръкна много. Днес съм на проба за булчинска рокля, та чак ме е страх дали ще ми стане... доста съм наляла. Само на гърди съм с +5см. на обиколката от началото.

Аз също съм мислила за стволови клетки. Тук в Пловдив срещнах, че д-р Даскалов го прави, но задължително раждането трябва да е в Селена, а аз искам да родя в окръжна болница...
Някоя от вас има ли повече инфо за стволовите клетки? Като процедура, цена, място, приложение?

# 621
  • София
y.k. и около мен повечето казват, че ще е момче. Аз нямам против, но лично някои много ме дразнят, като кажат "Е, хайде да е момче. Нали вече имаш едно момиче. Сега и едно момченце, че да е шарено." ОК, няма проблем, ама това ме изнервя. Така беше и с Рая - родата на моя мъж до последно не искаше да приеме, че ще е момиче бебето. Ние с майка едни роклички купувахме, а мъжо "ще видиш като се роди момче. Тия роклички ти ще си ги носиш." Ей направи ми идваше да го убия.
Сега той е малко по-сдържан. Аз пък да си кажа си предпочитам момиче. Може би защото имам сестра и сме си близки, а пък и нещо не мога да се видя като мъжка майка. Но има време, докато разберем пола. Да е живо и здраво.
За БХС - аз го правих 11-13 г.с. и резултата излезе за 3 дни.
MiSsKisS-, вече бях бременна когато правихме сватбата. И аз като теб се чудих дали ще ми става роклята, тъй като си я купих горе долу месец преди сватбата. Взех я отзад на гърба с връзки и ниска талия. Стана ми и нямах никакви проблеми.
Ох, за тия стволови клетки, още 2010-2011г. май струваше над 2000лв. Не помня точно колко. Трябва да потърсиш по-скорошна информация.

# 622
  • Бургас
MiSsKisS- кога ще е сватбата? Гледай наистина да е с връзки и да може да си е коригираш другия вариат е гръцки стил, моята братовчедка беше така и беше с доста голямо коремче изведнъж порасна.
Мисля че ще ти е най удобна защото няма да те пристяга никъде а свободно ще пада

# 623
MiSsKisS Аз ходих в събота на лекция на Списание 9 месеца, и там имаше представителка на една от Банките за съхранение в България, тя ни обясни че няма значение къде ще разждаш, записваш се за съхранение на клетки и те екип от специалисти изчакват да свърши раждането и ги взимат. При тях струваше 5 000 лв за 20 години съхранение, като ги съхраняват в Белгия. Но има и Държавна Банка за съхранение на стволови клетки, които се съхраняват в България (май Simple Smile) и тя е безплатна. Но не съм много наясно, затова питам ако някой е запознат повече да сподели Simple Smile

# 624
аз един или два пъти усетих нещо леко по различно от къркоренето на червата...но не съм сигурна дали е бебо...иииии нищо повече...а като ви чета повечето колко ясно го усещате  newsm78 нашия бебок явно е многооо мързелив  Crazy
Tedinka_83 ще ти пиша на лично да се ориентираме коя в кой край на квартала е  Wink

# 625
Добро утро мами... Hug
Ан,честито за сватбата...
Като ходих на ''Отворени врати''завеждащия обеснява на всички,как да не вярваме много,много на ехографа.Каза дори с милиметър да си мръдне доктора ръката и оказва промяна върху седмиците на бебето.Ехографа бил по-скоро да се види дали бебчо е добре,не можел да изчисли нито колко тежи,нито точно на колко дни е.Каза,че е притеснително,ако бебето изостава с повече от 4 седмици.
Аз уж усетих бебо,едно като потупване ли,леко ритане ли или побутване от вътре,ниско долу в корема ,ама като не съм сигурна.Моя приятелка е месец пред мен и едва преди два дни го усетила за първи път. Rolling Eyes

# 626
  • Бургас
да бе всеки различно, все пак нямат такава голяма сила още. После сигурно няма да можем да спим от ритници хахах оххх нямам тарпение вече направо искам вече да си го гушкам и да съм си в къщи с него/нея. После сигурно ще се побъркам и ще искам на работа ама хахах ся искам така.
Какво ще правите по празниците?

# 627
Роклята ми е с гол гръб, без връзки. Шивачката ми пусна по 5-6см. резерви още мин месец, ама знам ли го, дали ще ми стигнат.  Joy Не се шашкам, защото и да ми е малка, ще ми я скрои наново. Да не съм първата бременна булка на тази шивачка - да е мислила.  Laughing

Колкото до ритането... Първите няколко пъти и аз се чудех то ли е, не е ли то? Обаче наистина, когато те подбутне по един и същи начин, на едно и също място - знаеш, че е то! Не може да се сбърка!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 628
MiSsKisS- кога ще е сватбата?

На деня на детето - 01.06.14г.  Wink

# 629
  • Бургас
ахм , абе не го мисли ще стане Simple Smile вс ще е ок Peace

Общи условия

Активация на акаунт