Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
Какви са неприятните симптоми на бременността и как могат да бъдат облекчени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са неприятните симптоми на бременността и как могат да бъдат облекчени?
Неприятните симптоми на бременността включват умора, гадене, подуване на корема, болки в кръста и ниско в корема. За справяне с тях можете да се консултирате с лекар за прием на магнезий, да пиете нош па и да се отпуснете. Освен това е важно да поддържате здравето на щитовидната жлеза чрез балансирана диета и хомеопатия. Участниците споделят различни симптоми и проблеми, свързани с бременността, като кървене, проблеми с храненето, главоболие, промени в хранителните предпочитания и други. Препоръчва се консултация с лекар при всякакви необичайни симптоми или проблеми.
-
Какви са препоръките за бременни жени с хормонални проблеми като Хашимото?
-
Какви са препоръките за справяне с втвърдяването на корема по време на бременност?

и добре дошла 
Сложиха я накрая, след няколко час ми биха окситоцин, почнаха супер яки болки, крещях много :/ упойката дори не я усещах вече. Почнаха напъните, д-р Личева и Димова бяха при мен и помагаха. Въпреки напъването, бебчо се показа, но не излизаше повече, почнаха да спадат тоновете и анестезиолога почна яко да ме натиска по корема, за да го избута. В същото време ме караха да напъвам. А как да напъвам като той ми вадеше въздуха като ми скачаше отгоре?! Накрая бебчо излезе, бях убедена, че много ще плача като го видя, а бях толкова неадекватна и в същото време щастлива, че само го гледах и галих