Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 630

MiSsKisS- съвет от мен отпусни достатъчно резерва за роклята да не се притесняваш, аз така си купих моята и имаше накъде да се отпуска и месец по - късно вече няма  Embarassed добре че сватбата ми е след 6 дена, чееее кои знае как щях да се събера в нея.

А за растенето на коремчето за 2 седмици така добре ми пролича, чак ММ е изумен колко бързо порасна това коремче. smile3503

# 631
И аз си усещам бебока шонеже знам какво е от първата ми бременост и знам какво е като рита усещам го от време на време не постояно още е мудно и спящо не е като във 6 месец баш си ритник  Joy Joy Joy Joy Joy

Да гласуваме тогава

# 632
WINIPOOH моя приятелка ходи при Бузалов и беше доволна / но не е имала проблемна бременност/. Аз ходя при Иванов и засега съм доволна. Дано всичко е наред.  Praynig

# 633
Vilito86 и аз се следя в Надежда, при д-р Белкин! Ще се радвам да споделиш при кого си и впечатленията от първото си раждане там...да разкажеш малко повече!  Hug  и добре дошла Simple Smile
Tedinka_83 и аз съм в Дианабад...съседки сме  Hug

Здравей, предния път там се следх при д-р Сигридов, но него вече го няма там. Бях много доволна от него, всеки път бях на 4D при него и си гледах бебчо. Раждах при д-р Димова и д-р Личева. И двете много ми харесаха, особено Личева. Даже сега исках да се запиша при нея и си бях запазила час за месец напред, но когато отидох се оказа, че тази от рецепция не ми е записала часа :/, та ми дадоха за следващия ден при Белкин. Доволна съм от него, внимателен е и мил, обяснява всичко. Но не е Сигридов, там беше друго Simple Smile а относно раждането там също мога да разкажа, ама беше много гадно, така че надали ще искаш да знаеш Simple Smile

А да попитам някой знае ли защо не си виждам подписите тук? Нито през телефона, нито през компютъра

# 634
А да попитам някой знае ли защо не си виждам подписите тук? Нито през телефона, нито през компютъра

Аз си ти виждам и двата подписа (линийки) чудесно.

# 635
Winipooh,чувала съм че той е най-добрия спациалист в Стара Загора с най-новата апаратура, но работи на частно, та затова и не съм и при него.

aanee от Стара Загора ли си, тъй като не те виждам на първа страничка кога ти е термина? И аз ходя при Иванов и за сега съм доволна

# 636
Vilito86 аз подписи не виждам също  Rolling Eyes
Уф най -накрая написах тая курсова ,36 страници от пръстите си ги изсмуках,ама каквото такова  Laughing

# 637
aanee от Стара Загора ли си, тъй като не те виждам на първа страничка кога ти е термина? И аз ходя при Иванов и за сега съм доволна
От Казанлък съм. Терминът ми е на 08.10. втора бременност. Имам син на 4г.
На 10.05. съм на преглед пак и ще ми кажат окончателно пола. Силно се надявам д-ра да не видял правилно.

# 638
Vilito86 и аз съм при Белкин и съм доволна за сега...ще се радвам да споделиш за раждането, но по добре го дай като скрит текст.
а подписите ти се виждат...и двата  Wink

# 639
Vilito86 и аз ще се радвам да споделиш,защото съм се насочила да раждам там ,но си нямам и идея при кои,а ще е секцио и планово със сигурност  Wink

# 640
Прегледа мина и то много обнадеждаващо. Подобрило се е положението ми, колемите болки са от дископатия, за жалост през бременноста се задилват, но ще търпя няма начин. Бебчо си спеше и я помолих да видим пола, стоях половин час но не се събуди и със сгънати крачета не можахме да видим какво е. 
Вчера гледах точно д-р емилова относно лечебното хранене и съм съгласна че много неща лекува. Трябва да попитам и аз да го приложа няколко дни.

# 641
  • Бургас
winipooh, браво че всичко е минало нормално, радвам се за теб. Не се притеснявай и моя бебок си крие пола Wink иска да ни изненадат хахх

# 642
Vilito86 и аз съм при Белкин и съм доволна за сега...ще се радвам да споделиш за раждането, но по добре го дай като скрит текст.
а подписите ти се виждат...и двата  Wink
Пускам разказче с моето раждане в скрит текст, който иска да чете Simple Smile
Скрит текст:
Терминът ми беше за 27.06, но в началото на юни ми падна тапата, за късмет се случи докато чаках пред кабинета за преглед при Сигридов(там винаги се чакаше с часове) Оказа се, че ако не вземем мерки, ще почне раждане до 3-4дни, изписа ми хапчета за задържане, трябваше да ги пия една седмица, те са с удължено действие още една, та в средата на юни вече нямаше да е проблем. Би ми инжекция за разтваряне на дробчетата и така. На 14.05 както пътувах с колата усетих, че нещо ми става мокро, ама съвсем леко, все едно съм се изпуснала малко, след малко пак така. Прибрах се, чудих се 2 часа кво ли е тва и накрая си викам: Абе, я си иди да те видят за всеки случай, ама си вземи и багажчето, хахаха. Имахме човек, който се грижеше за къщата, та той ме закара( не бях звъннала и на мъжа ми даже, щото е паника Simple Smile) Ама с такова спокойствие, накрая ми казаха, че са били води и ме приемат, уплаших се :/ ровиха ме един час докато разберат де Simple Smile от тва човъркане ме почнаха и контракции и то сериозни. Качиха ме директно в родилна зала, поспряха контракциите, бях само с 2см разкритие. Вечерта д-р Ташков беше нощна( при него се следях по здравна каса и се знаехме, с него и сестрите гледахме филм вечерта и легнах да спя, сутринта вече стана страшно. Почнаха уникално зверски болки, тук бях бясна защото ме болеше ужасно много, а ми казваха да потърпя, щото лекарите били в операция и няма ся кой да провери за разкритие, а анестезиолога няма как да ми сложи упойка, ако няма 4см! След час и половина лекарите бяха на линия и имах разкритие, но анестезиолога го бха извикали някъде!!! Абе щях да умра Sad Сложиха я накрая, след няколко час ми биха окситоцин, почнаха супер яки болки, крещях много :/ упойката дори не я усещах вече. Почнаха напъните, д-р Личева и Димова бяха при мен и помагаха. Въпреки напъването, бебчо се показа, но не излизаше повече, почнаха да спадат тоновете и анестезиолога почна яко да ме натиска по корема, за да го избута. В същото време ме караха да напъвам. А как да напъвам като той ми вадеше въздуха като ми скачаше отгоре?! Накрая бебчо излезе, бях убедена, че много ще плача като го видя, а бях толкова неадекватна и в същото време щастлива, че само го гледах и галих Simple Smile Приспаха ме за два часа да ме зашият от епизиотомията, като се събудихразбрах, че малчо са го сложили на кислород, защото се е стресирал много от раждането и заради падането на тоновете. Та така Simple Smile Радвам се, че родих нормално, защото веднага след това можех да си тичам по коридорите, а другите едва пристъпваха Simple Smile това е моето преживяване Simple Smile кошмарно, дълго запомнящо се, но пък резултата е неяероятен Simple Smile Разказът стана доста дълъг, но исках да бъда точна Simple Smile

# 643
Е ти направо ме успокои...
Хем упойка, хем зверски болки !  Shocked
Каква упойка ти биха ? Спинална или епидурална ?

# 644
Е ти направо ме успокои...
Хем упойка, хем зверски болки !  Shocked
Каква упойка ти биха ? Спинална или епидурална ?

Бях с епидурална упойка, в началото преди да ми я сложат бяха най-кошмарните болки, а след това час преди раждането просто спря да действа, лекарите после си го обясниха с едно възпаление, което имах. Но самото излизане не го усетих, болките бяха откъм корема, а не долу

Общи условия

Активация на акаунт